Foliga mai o Vangga e uiga i Rusia - o le a le mea o loʻo faʻatali mo le atunuʻu i le lumanaʻi

Anonim

Valoia o vanga e uiga i Rusia talanoa e uiga i le tele. Sa mateleotele atu taʻitaʻi i le tele o valoaga e uiga i le atunuʻu, o le toʻatele o tagata ua uma lava ona amiotonu. I ana faʻamaumauga o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le faʻaiuga o tagata taʻutaʻua, faʻaupufai ma olaga o tagata masani.

Fautuaga Mautinoa O Valoaga

I lona olaga atoa, vanga o le tele o taimi. O Lusia na masani ona alofa tele o ia, o lea na te le tuua ai o ia e aunoa ma ia e aunoa ma le mafaufau i ana valoaga.

Foliga mai o Vangga e uiga i Rusia ma lona lumanai

Lisi o valoaga o mai ai valoaga:

  1. Na tusia e Ulga le maliu o Slingin, lea na ia tetee ai, ae na tatala i luma ina ua uma le valoaga. Fai mai o ia, i le tautotogo o le tagata e tuua le olaga ma o le a avea tagata ma agalelei.
  2. VANDA valoia le komiti o VLDIMIR punin. Na faʻamatala auiliili le faʻamatala o le a lona mea ma o le a le umi o le tagata talaʻi Rusia. E talitonu le itumalo o lenei tagata sa mafai ona tuʻuina atu i le malo lona lumanaʻi, ma o lona ola fiafia ma le toʻa fiafia.
  3. Na mafaia ona valoia le maliu o le ala o le submarine karsk. O le Vonga e faʻamatala mai ai o se faʻalavelave na maliu o le mea o le a faʻanoanoa ai le tele o tagata. E talitonu le itumalo o lenei mea o le a faʻaalia ai le loto o le susulu o Luka, o le a fesoasoani i tagatanuu o le atunuʻu e sili atu le agalelei, agaalofa ma alofa mutimutivale ma agaalofa ma agaalofa.
  4. Na taunuu le valoaga e uiga i le solotu o le Soviet Union. Sa matua mafatia malosi tauaso i lenei mea, ae ou te iloa e le mafai ona lapataia le solo. Ae peitaʻi, na ia talitonu e faʻapea o le a toe foʻi le faisaʻoga pe mulimuli ane. Lenei o le a tupu i le lumanaʻi mamao, pe a toe faʻamalosia tagata i mea taua ma manatua le ola mama.
  5. O le taua o le lalolagi lona lua na valoia lea o le Tgalo. O le fananau mai o le mahrera o loʻo faʻamatalaina mai foʻi i ona valoaga, ma ona gaioiga faasaga ia Rusia, fuafuaga e faoa le maualuga o le vaega o totoe o le ali. Na ia iloaina o le a vave ona taofi e Lusia le taofia o amioga mataga a Herler, lea na tupu.
  6. Malie Mea Moni: Ua le tuua le VANSA e aunoa ma le faʻalogo i ona vavaega o Filipo Kirkorov, o ia na ia valoia le faʻaipoipoga ma Alla Pagocheva, lauiloa ma lauiloa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Le isi, mafaufau i manatu o Vanga, lea e fesoʻotaʻi ma Rusia ma talanoa ai poʻo le a le mea o le a tupu i lona lumanaʻi.

Valoaga e uiga i le lata mai lata mai ma le taimi nei

E masani ona taʻua e le tagata le malamalama o tagata ma o le ituaiga faaleagaga o o latou olaga o le a suia pea. Muamua, o le faalavelave e taunuu i lana solitulafono: e galo i tagata e faatatau i mea taua faaleagaga ma ola faaalia, o le a pule le tulafono ma le le fiafia ai i le tulafono. Ae i le aluga o taimi, o lenei Epoch o le a suia ai le isi, sili atu ona lelei.

Foliga mai o Vangsa e uiga i Rusia

I le taimi nei, e tusa ma Voga Taimi e tele, o le tele o mala faalenatura ma faʻalavelave faʻalenatura tupu i le lalolagi. E mamafa ia mamafa, o tausaga e feutagai ma le faʻatuatua o tagata i le lumanaʻi manuia.

Ae o taimi faigata e tatau ona ola. Soʻo pe o se taimi lava e lelei tele i le felelei, ma o le a fiafia le taimi o le a oʻo mai i le olaga o le setete ma ona tagatanuu.

O nisi o valoaga e manaia tele ma siavale ma le masani ona ou sau i se taimi lata mai. Faataitaiga:

  1. I le 2018, o le a faia e tagata lele nofoaafi o le a faamalosia e le malosi o le la. Ioe, o saienitisi ua faia taumafaiga e suʻe ni mea fou, saogalemu malosi, ae i le taimi mulimuli o lumanaʻi latou te le tauʻa atu e uiga i ai.
  2. Na talitonu foi Vanga e le 2018 le gaosiga o le suauʻu ma "o le a mafai ai ona malolo le lalolagi." Ae i se taimi lata mai, e le mafai ona tupu lenei mea.
  3. I le taimi lava lea, tagata, e tusa ma le Vangti, ua uma ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona aveʻesea minerale, ae faʻapea foi i le masina. O laʻau laʻau o le a avea ma tulaga faʻavae fou o le malosi o le a suia ai le masani ai.

Siaki le vitio e uiga i le Vangga vavalo, ua uma ona taunuu:

O le a le faʻatali mo Lusia i le lumanaʻi

O na valoaga ua mafai ona faailoa mai o mai moni i le 80%. O le mea lea, o le ono mafai ona faʻatinoina o valoʻaga o se lumanaʻi o le lumanaʻi Rusia e maualuga tele.

Valaau Vang

O le a le mea o loʻo faʻatali mai le atunuʻu e tusa ai ma le VANOA i le lumanaʻi:

  1. O le tulafono a Sini o le a aumaia ai le tele o mamalu ma le lalolagi i le setete. I le aluga o taimi, o le a liliu le atunuʻu i totonu o se superpower, e leai se tasi e faʻamalosi e luʻiina.
  2. O se taimi lelei mo le atiaʻeina o pisinisi o le a oʻo mai. E faʻamalosia e tagata faitusi lo latou tulaga i le maketi, taulaga le aoga moni tagata ma tautua. Ae o ituaiga uma o "scam" ma le leaga-lelei oloa o le a mou ese atu.
  3. I le aluga o taimi, le tamaoaiga tulaga o le atunuʻu o le a faʻaleleia. O le tulaga masani o le ola ai o le faitau aofaʻi o le a faʻateleina, e mou atu le mativa e pei o se faʻailoga leaga. Ae naʻo le mea e tupu pe a fai o aliʻi e sili atu le taimi e totogi ai a latou atinaʻe faʻaleagaga, e le toe taofi le tuʻuina i mea mea fai.
  4. I le 2022, o tagata i Rusia e itiiti ifo. Peitai o le a le faia lenei tulaga ona o le maualuga maualuga o le olaga nei, ae talu ai le fefiloi o Rusia ma isi malo. O le a avea le atunuu ma lautele lautele. E i ai foʻi se faʻatosinaina tele o malaga mai isi setete.
  5. I le taimi lava e tasi, o le atunuʻu o loʻo au faʻatasi ma Initia ma Saina o le a liliu i se malosi malosi. O le a lelei tele le Union mo itu uma. O le a faaosoina le le fiafia mai le Iunaite Setete, ae o Amerika o le a le faamalosi ina ia luiina, ma le le fiafia o le Rusia.
  6. I le 2030, o Siberia o le a sili ona tamaoaiga ma le tele o teritori. E ono liliu atu i le ogatotonu o le setete. Lenei o le a manaʻo e siʻi atu tagata o loʻo nonofo ai i le laumua ma isi aʻai tetele.
  7. I le 2045, o le lalolagi o le a toe fai. O le a afio mai ona o le le amanaiaina o punaoa faalenatura. O le a le lava suauʻu, vai ma meaʻai. Ae i le aluga o taimi, faʻafetai i mea fou, o saienitisi o le a foʻia le faʻafitauli.
  8. I le 2060, Rusia o le a oʻo atu ai i le tumutumu o lona boom aso. O le a sili ona manuia le atunuʻu e faʻatusatusa ai i le lalolagi atoa. O le a matou fesoasoani i malo matitiva ma mativa.

Afai e te talitonu e vaivai, o le cursis i Rusia na o le le tumau le tulaga e tatau ona ola ai. O le iʻuga, o le a liua le atunuʻu i le tamaoaiga ma taua, o tagata o le a ola fiafia ma tele.

Faitau atili