O a miti o le laumei i miti a vangi, miller ma veles.

Anonim

Na e miti o se miti le masani ai, o miti uma ma manu e sili ona faigata mo le faʻauiga ma le tatau ona faʻamatalaina le le mafaufau, o lea e manaʻomia le tele o le miti. O le a la le miti a le laumei? Miti o Miti o le a maua ai uma tali.

O le taimi lava e mafai ai ona maua se fetuunaiga i le va o oe ma lou mafaufau, o lenei faamatala o le a amata. Taumafai e sauni mo le faʻauiga: Ia tolopoina uma mea taua ae le faʻalavelavea i latou, talu ai o le manatu lelei, talu ai e mafai foi ona iai se faʻauiga o le agaga.

O le tulafono, o le laumei miti o se miti lemu i le natura, e le mafai ona vave faia filifiliga pe faalavelave i se mea. Ma toe, e le mafai ona mafaufau lelei i lenei faʻamatalaga saʻo, talu ai se isi mea e mafai ona moemiti laumei, na faatofa le miti, ma mafaufau ia te oe lava.

O laumei i nisi tulaga o miti e faʻasao ai le faʻaipoipoga, galuega lelei. E tatau foi ona liliu i le faʻauigaina o le militeri, o loʻo fai mai o le agamalu o le alofa i se miti e faʻaalia ai ituaiga eseese o fegalegaleaiga i le va o oe ma le afa fou. Atonu e te fiafia i ai, o oe ua faamalieina i lau mafutaga, ae o le afa lona lua ua uma ona taumafai e faʻailoa atu i le i ai o se pa puipui, o loʻo taofia ai le alualu i luma o lau mafutaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma le miti, e mafai ona e miti o se laumei tele poʻo se mea e fiafia iai, i le laumei laʻititi. O le taimi lava, e tatau ona faʻailoa le miti - E leai se eseesega, o iinei e tutusa foʻi, e taua tele ona mataala i gaioiga a le laumei. O ou lagona e tele foi mea taua i le faasologa o le faʻauiga.

E le manaʻomia le mafaufau e faʻalagolago o mea uma mai i ou manatuaga ma taumafai e sau i luga ma le fou e faʻatumu avanoa o lau tala. E masani lava o nei faiga e faia ai se miti uma i mea uma, ae naʻo le le mautonu ma fausia filifiliga fou, le talafeagai O loʻo ou fai atu pea o nisi faʻamatalaga sili atu, o le sili atu. Taumafai e piki i luga, sa maua e se auala i lou mafaufau.

Leai ni metotia patino, pe faʻafefea ona onosaia ni faʻamatalaga mai lona malamalama, e naʻo lou malamalama ia tagata aʻoaʻo uma o le a fesoasoani iinei. E tatau lava ona e malamalama o le moemiti uma o le miti e fausia ai se faʻavae faʻapitoa ma oe, o loʻo amata ona e malamalama lelei ia te oe lava ma fegalegaleaiga ma isi.

Tamai laumei

Faʻauiga o miti i nisi pa ma tulaga

O le taimi lava e mafai ai ona e masani i lou iloa ma le i ai o ona tagata, e tape se mea faʻasaienisi faʻasaienisi, o le a mafai ona tatou amata faamatalaina. E manaʻomia foʻi le taʻu i le miti o faʻailoga o le a fesoasoani e faʻaali atili ai ma malamalama lelei i le miti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lagona o le miti, o lona uiga o loʻo e manaʻo e suia lou olaga, ae o nisi mea o loʻo taʻuleagaina.

O lea, o le fiafia o lona uiga o lau togi manatu i suiga, ma e te saunia i taimi uma mo i latou. Decikinty ma le manuia o le a ou ō faʻatasi ma oe pe a oʻo i se miti na e te toʻafilemu ma le faautauta. Ole mafuaʻaga lea, soʻo se lagona na maua ai lona uiga i le faʻauiga o se miti, o nisi lagona o le a faʻaalia i faʻamatalaga filifiliga, lea e manaʻomia le manatuaina o mea uma.

Afai na mafai ona e tuʻusaʻo ma lou le aoga, e mafai ona tatou agaʻi atu i le faʻauiga faʻauiga gaioiga. O le matou 'upega tafaʻilagi o loʻo saunia uma faʻamatalaga talafeagai mo faʻauiga, e tatau lava ona faʻaaoga e le miti - e faʻatusatusa ou manatuaga ma filifiliga, o faʻamaumauga i lalo. Totogi lau Gaze:

  • O laurtle ua tele, na agai atu ia te oe pe faia ni gaioiga alualu i luma. O lenei tulaga o mataupu i se miti e faʻaalia ai lau mautu i mea tau tupe ma soʻotaga ma le afa lona lua. E te iloa tonu le mea e te manaʻo ai ma pe faʻapefea ona ausia, alu i taimi uma i lau sini, ae le o le le faanatinati. O tagata atamamai e fautuaina e te faaauau pea i le vavale tutusa ae le suia lau inisiua e uiga i lenei mataupu.
  • Na tele losela, le laumei, alu atu ia te oe. O lenei tulaga o mea o mea o lona uiga ua e maua ni miti e le aoga poʻo ni folafolaga, o lau galuega faʻalelei ia lava, e faʻalagolago lava ia faʻaaloalo. Ae ua e filifilia i le tulaga o le faia ma le laumei lamilua, o lenei miti e ese mai se laumei tele, lea e tele sitepu tetele, e ui lava fagu saoasaoa.
  • Le laumei hid mai ia te oe i lau atigi. O Harps e faʻailoa mai ia te oe se tulaga fou ma galuega tuputupu aʻe, o le faʻalauiloaina tele o le faitatala ma siama o loʻo siomia ai oe, latou te mananaʻo e ula ia te oe.
  • Faagese tele le toe fai o oe. O sea mea e tupu o se omen i New Adven e mafai ona faʻatiga ia te oe ma aumaia lou tulaga i se tulaga fou, mea lelei-o le mafai foʻi ona faʻalauteleina.
  • Na e talanoa ma le laumei. Ia, e le tatau ona e faʻasese ma taumafai i luga o le tele dignoses, pei o se miti ma se faʻailoga tutusa e faʻaalia ai itu eseese o le miti natura. I le avea ai o se tulafono, o le miti o se miti fou sootaga pe o se fonotaga ma le afa lona lua, i le lumanaʻi o le a e fesoʻotaʻi ai ma tagata eseese.
  • Laumei i lau miti taʻalo ma oe, na e 'ese ai o ia. O se miti lelei tele lenei, faʻamatala sili ona lelei le tele o le tele o miti. E tatau ona galo le faʻanoanoa i le faʻanoanoa ma faigata, e pei ona amata ai le fasi pepa sili ona lelei i lou olaga ua amata nei, lea e te manatua mo se taimi umi.

Lanumeamata lanumeamata

Faʻafefea ona faʻamatala e miti e tagata faʻapitoa, miti ma valoʻaga

  • Miti vina. E ala i le miti a le Bulgarian Produdian o se miti o se faʻailoga o le poto masani e sau ma mea sese. Aua e te fefe i mea sese poʻo ni faʻafitauli o le a mautinoa e te feiloaʻi ma oe pe a uma ona vaʻavaʻaia lenei miti manaia, e naʻo le toe taumafai e faʻamalosia le Agaga ma e le toe fefe i se mea.
  • O le Tusi Miti a le Atua o le Atua. Mo lenei miti tusi, o au miti uma o le a avea o se mea moni, e tele faʻaputuputu vaega uma o le a mauaina a latou faʻaaogaina, ma e leai se tasi e tumau le le faʻatagaina.
  • E tusa ma Miller. Henry Miller tagi e mafai ona e mauaina oe lava i soo se mataupu. Tomai faʻapitoa o le a le tuʻua oe, ae naʻo le faʻateleina.

Laumei i luga o le mutia

Faitau atili