O a miti pomu i se miti i miti eseese

Anonim

Na e miti lelei, taufaafefe ma i le taimi lava e tasi o moe. Ma le faʻamaonia o faʻamatalaga, o lenei miti e mafai ona maua ai le tele o faʻamatalaga. O le a la le mea e miti ai le miti? O le a faia e le Miti o le a maua ai ni tali talafeagai.

O le le malamalama e le mafai ona avatu ia te oe ni miti e uiga i le lamatiaga e aunoa ma se mafuaʻaga, o le mea moni lava o le a e faʻatali mo se mea le masani ai, faamalosia oe e mafaufau. O le pomu e faʻatusa mai ai le puao o fili, faʻalataina, o le tele o 'oti e faasaga ia te oe, ma o ai e te mafaia ona avea ma' ava. Ae e le tatau ona e faia ni tiute tauave mo taga uma ina ua maeʻa lenei miti, mafaufau i ai ua tatau ona faʻasalaina. Leai, e le o le tulaga lea, e mulimuli mai le miti e lapataia ai le lamatiaga.

O le pomu e mafai foi ona faʻatusa mai e faʻatusa mai ai le faifai pea o le va o oe pe i le va o ou aiga. O le mea e faʻapipiʻi ai le mea e fai ai le manaʻo o le spotive. O miti nei e masani ona avea ma ballast i le agaga o soʻo se miti, e taofia ai le lava atinae ma e le faʻatagaina le mafaufau loloto i se tasi ituaiga gaioiga.

E manaʻomia le faʻalautele o le tele o faʻamatalaga mai lou le iloa lelei ma mafaufau lelei i luga o le miti ina ia leai se mea, e mafai ona o ese mai ai o oe ua faalavelave.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻafeiloaʻi ma lau faʻamatalaga ma le miti uma pa pupuni i ai - O le aitalafu a miti uma, o le tagata faitau e manaʻomia e faʻatuina ni fesoʻotaʻiga ma ia ina ua ia lafoina lea ituaiga o moe. O le pomu lava ia lava e faia i le vaega o le le sili ona e le ofi ai miti, ae mafai ona i ai se faʻauiga faʻauiga faʻalagolago i le filifiliga.

Pomu

Faʻauiga o se miti faʻalagolago i le nofoaga o gaioiga ma tulaga

O le miti e tatau ona ogatasi ma lona le malamalama i ai ma faʻalautele le tele o faʻamatalaga e mafai ai, ae e te le manaʻo e faia ni auiliiliga o le faʻauigaina. O le a e maua se sese le faamatalaina ma amata talitonu i ai, le iloa moni faamatalaga i luga o le mataupu.

E fuafua uma lava i le miti, e pei ona sau ai i le mataupu ma pe o le miti o le a nafa. I luga o le matou nofoaga e tele ai popolega o se miti, o le mea lea e ono pa ai le pomu autu o miti uma, ae o lau lava galuega o miti uma, e tatau ona muamua manatua mea uma i le aso o le vaiaso.

O le tagata faitau e manaʻomia le faʻauiga o le miti pei o ni tala - ia manatua le faʻauiga lautele i le amataga, ave le faʻauiga o lona filifiliga ma mafaufau loloto o le tusi. O le mea lea, o miti o le a le tuʻuʻesea ai faʻamatalaga manaʻomia ma o le a mafai ona faʻaogaina i soʻo se tulaga o le a tupu i se taimi lata mai.

Afai na mafai ona e fesoʻotaʻi ma lou mafaufau ma o lenei ua mautu lau fesoʻotaʻiga, e mafai ona tatou amata amata faʻauiga faʻagasologa. O la matou '' upega tafaʻilagi o loʻo maua uma faʻamatalaga manaʻomia, o se miti na o le faʻaaogaina e faʻaaoga ai ma fesoʻotaʻi i ou manatuaga:

  • Oe na e faapipiiina se pomu. Ina ia faia i lana miti o se terorisi - E le o le sili ona lelei o le sili ona lelei: O le a avea oe ma feeseeseaiga faigata po o le taua, gaioiga e pei o le vevesi pe o se faaosoosoga. O le a le fiafia tagata ia te oe ma matauina le sili ona lelei foliga o uiga i au gaioiga.
  • Na e tautevateva i luga o se pomu, ae leai se leaga na tupu. A o se tulafono, ia latou gaioiga o oe o le faautaulalo ma ou te le faia e pei o se mageso. O lenei uiga lelei o le a fesoasoani tele ia te oe i pisinisi, o le mea na e miti ai o se miti - e mafai ona e siitia le tulaga o lou soifua maloloina.
  • Tautevateva i luga o se masini palu ma i luga. E le o oe o le sili ona atamai, ae o tagata e le usitai i taimi uma i le mamalu, e te mautinoa e te mauaina lou nofoaga ma faʻaaoga le tatou tomai faʻapitoa. O le mea moni, o lenei o mea uma e foliga faigata mo oe ma le matua lagolagoina, ae pe a uma lenei miti e mafai ona galo e uiga i nei manatu leaga.
  • O le masini na tusia o oe, ma au uo. O sea miti e faatatau i le malepelepe o mafutaga ma au au masani, le malamalama i ai pe o ni scandals. E le tatau ona aveese i latou le malaia, aua o lou mafaufau malamalama ua faatonuina, o loʻo iai lava pea lau mea e te le fia pa'ū ai.
  • Masani le alo i luga o le masini. O sea miti e mafai ona faʻamatalaina o se malologa atoa o mafutaga ma masani pe latou te le mafaia poʻo le latou toilalo i soʻo se fanua. O le miti e uiga foi o lona uiga o se mea taua tele, o loo e tau ma au uo, Tausia i taimi uma mo lenei mea.
  • Ua maua e uo lou pomu, ae e le i tupu le faalavelave. O solofanua e mafai ona faʻatusa mai ai faitatala, uo i tua o lou pito i tua e masani ona taʻitaʻia se mea faiga faʻavae, faʻailoa i ou toʻilalo, taumafai e faʻaputuputu lou suafa lelei. E manaʻomia le faʻaalia o uo pepelo ma kolosivalieseina i latou mai le latou lisi o taua tagata.
  • O uo e feosofi i luga o le pomu. Ma le isi, ina ua mavae se miti faapena, ua e taofi pea le fesootaiga ma au uo, ma e le mafai ona latou ola e aunoa ma se mea le talafeagai e aunoa ma ni pepelo Faʻaaoga fesoʻotaʻiga ma oe naʻo le faʻaleleia o lou lava ola.

Fogantoe

O miti, o tagata moni

  • I le ua vaivai. E le tali tele atu Pergalrian Provisidin e uiga i lenei moe. O le miti a le miti o le paʻu atoa o mea uma i lou olaga, e te manaʻo tele i ai ni faʻafitauli, ma o le a faʻaleleia e le isi faʻafitauli faʻafitauli o lou olaga, o le a avea ma soa i se aiga.
  • E tusa ma Miller. Na manatu Henry Miller e le tatau ona i ai se miti faʻauiga, ma e mautinoa o se mea le fiafia o loʻo faʻatali mo oe, o le iʻuga o le le mafai, o le a le manuia i le pisinisi.
  • Miti veles. E tusa ai ma le ata miti o le a le faʻatali mo le laki i mataupu, o le a e popole tele i le alu ese mai le tulaga o loʻo i ai nei, o le a moni lava e te mafaia O isi mea e pei o le faigata o le a aliali vave mai.
  • Miti i sasaʻe. Sasaʻe o miti i sasaʻe o loʻo faia ni faʻalavelave ma le isi itupa ma le afa.

Itula pomu

Faitau atili