O a miti o se fasimojob i miti a fraud, tsvetkov

Anonim

O le feusuaʻi i taimi uma na manatu i ai lava se faʻafiafiaga manaia i luma o feusuaiga, o le a mafai ona momoli le tele o lagona lelei o paaga ma aumai i le tulaga o le fiafia. O le a le miti e mafai ona maua i miti lauiloa.

Faatauaina lautele

O le a feula i se miti o se faailoga malamalama. I le tasi itu, na mafai ai ona ia faailoaina atu le laina o feusuaiga, talavou, ma le fiafia. Ua valoia e tagata le avanoa e faalao ai i latou lava, ia lagona lo latou malosi ma lo latou mana i luga o se fafine. Ae e faasino foi i lona manao ia o se tasi e manaʻomia, alofagia. E iai se vaaiga i se tasi e aliali mai ona o manaʻoga e iai se aiga, e faʻamanuiaina ma talavou talavou, tamaiti. Ma i se tasi o lenei tulaga taua na aveese le galuega a le galuega.

Alofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le isi itu, o lenei faʻailoga e ono faʻailoa mai ai le uiga o se tamaʻitaʻi i le mea o loʻo tupu i mea o tutupu, mafaufau i ona mataupu faʻavae, atamamai ma le naunautaʻiga ma le matua naunau e faʻatatau i tagata. Na moemiti se fafine ia pe na faapefea ona taofifualoa le tagata, "O lona olaga, ua ia saunia e alu mo mea uma. O le a le taofia le faamaualuga poʻo ni faʻailoga faʻapitoa, ua leiloa lea ma le leiloa, manuia i lana galuega, tamaoaiga. O nisi taimi e faʻailoa ai se manaʻoga e vave ausia le manaʻoga, o le faʻaaogaina uma o faʻafitauli ma faigata.

Vaavaai le faʻamalama, faʻafefea ona fai se tasi i se tasi, ma ou te fiafia ai mai lenei - ia aloese mai le faʻata fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga vavalalata i le mea moni. O lou tuuatoatasi e le o le mautonu i se mea, ae o nisi taimi e te manaʻo e fesoʻotaʻi ma manatu. O lea, e mafai ona faʻaaʻu mafai ona tago i se tulaga o le a tulaga ese ma o le a tuʻuina atu le tele o faʻafitauli.

O le talavou e faia se uafu i le amataga o le alu atu i le vaega o le vave o le toʻesea o le sola i faʻaosoosoga ma tuulafoaia mataupu faavae o le olaga. O ia amioga e faʻaalia ai le manaʻo o lagona fou, o lagona ma lagona. E te manaʻo e sola ese mai le tafeaga masani, sulfur ola ma i ai i ave o mea foaʻi ma le mamalu.

O nisi taimi o miti e iloa ai le tomai e faʻataʻitaʻi, ia lototele ma tatala mea uma fou, e faʻalauteleina ai au mea. Faataga le - o lona uiga o le vaʻai ma faia se mea faʻapitoa, o le a mafua ai ona e fiafia ma mitamita i.

Cheste masini na mitiia o se tagata paotane o le tamaloa - o lenei e atagia ai lona naunautaiga faanaunauga e leiloa a latou taupou ma se tagata poto masani. Peitai o lona agavaʻa ma tulaga maualuga e puipuia ai le faʻagaioiga o feusuaiga atinaʻe, mafua ai lona le mautonu.

O se tamaloa e fesili atu i se miti lana uo teine ​​e uiga i le milo o ia e uiga i le vaivai o lana amio ma le le mafaufau. O le tele o loʻo e taofia ai i miti, o latou e le fiafia o latou e le fiafia i le faʻapitoa mafana.

Afai e te miti o le fafine e fetaui ma le penis, o lona uiga o le a ou maua se mea e afaina ai e se tagata matagofie, ita ma saili mo se auala e taui ai.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le tagata osofaʻiga e faʻatagaina ai le tatalaina o feusuaʻiga manaʻo o le moe. E atagia mai ai ona mataga le taua. Penis o le sili ona vaivai ma maaleale miti tino, mafai ona ia te ia le manaʻo mo le pule, tagata e feagai ma le paʻaga, lona faatoilaloina, iloa, alofa.

I le potumoe

Aua o se tagata, ia na faʻamatala mai e le na o le leai o se olaga faʻamalositino o le a lava lona faʻaalia o lona uiga o lona musumusu fafine, faʻaaliga ma tausiga. Se tagata e faigata ona nana le fiafia, e ala mai i lenei tino o loʻo faʻaalia i lona manaʻoga ina ia sili ona manaʻomia ma au ai. E finagalo o ia ia alofa ia te ia e pei o ia, ae sa le taumafai e suia.

O se fafine e fai ai se faʻalavelave i se miti - o lona uiga ia maua le malamalama ma le alofagia ma faʻailoa atu i ona faʻamatalaga taua mo ia. O se avanoa lelei lea e 'ausia ai amioga mai se tamaloa.

O le taulealea na teena oraliral oraral fautuaina e se fafine, o lona uiga ia maua se lagona o le maualalo. O le mafuaʻaga o le naunautaʻiga o le faʻamalieina o le lava-faʻamalieina atonu o le lapoʻa o se sui, o le muamua faʻaleleia atili feusuaiga, Fefefe i le fafine, o le fefe i le galuega a tamaiti. I lea tulaga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le faʻapitoa ma aua le faʻatauaina faʻafitauli.

O le tamaloa e fiafia i ai i le au fai o fafine - o le mea moni e aveese ai le mafuaʻaga o mafatiaga ma feteʻenaʻiga, e amata talitonuina le tasi e masani ona vaʻai ai ia te oe. O le a mafai ona e afifiina le tulaga i se itu lelei ma i le taimi lava e tasi na sefe ai mafutaga lelei.

Evgeny Tsvetkov

Tautala i luga o se miti atagia le sootaga i le va o paaga i le olaga moni. O lenei vaʻaiga e mafai ona tagofia e naʻo mafutaga faaletagata, ae o tagata faigaluega, pisinisi pisinisi. Fai loʻu Boss Busajob - O lona uiga e tuʻuina atoa lona finagalo, malilie faʻatasi ma lona manatu, Ia avea lona tulaga ma le vaʻaiga ma le vaʻai. Aufaiga lelei e i ai ni faʻailoga tuʻuga o le vaʻai - i le mea moni, faʻamoemoe mo lana lagolago ma faauo i le tali atu i le tali atu ma le manaʻo e fesoasoani.

Fiafia

O se fafine e lagona e pei o se fafine talitane i se miti, o le mea sese i nisi tagata, o le mea sese i le saʻo o lona olaga, manatu, tulaga faatauaina, faʻavae. I se taimi e faanoanoa ai, o le le mama lea e uiga i le leiloa o taimi le manuia, faʻaaluina o malosiaga ma le soifua maloloina i luga o le aoga le aoga. O le le fiafia e mafai ona mafua ai le atuatuvale. Aloese mai lenei o le a fesoasoani i se vaaiga fou i mea masani.

Faitau atili