Mea lilo o le faatinoina o le Sufi faiga mo fafine

Anonim

O le atamai o le saienisi ua leva ona talitonuina o le fesoasoani o le faʻasaologa togafitiga e le mafai ona aveese atoa le faʻamaʻi, ma e mafai ona faʻaliliuina le patholom. Ma faʻafetai naʻo le faʻafetai i uiga loloto o suiga, o le faʻamoemoe moni o le faʻamalologa. O suiga ia te ia lava o le sili atu o le poto faataʻitaʻi, o lona uiga o le a manaʻomia faʻapitoa ma tekonolosi. E aofia ai le faʻamaloloina o le sufi faʻamalolo.

E ui lava, o le mea moni, o le susaga o le faʻatusatusaga lea faʻataʻitaʻiga, e matua fetuʻutuʻunaʻi ma le taugofie lea o se ituaiga feusuaiga matagofie. E moni lava, e mai le setete o lo latou soifua maloloina o le a faʻalagolago ai le soifua manuia o le aiga e faʻaauau ai le malosi.

Sufi faiga

O le a le miffism

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sufism o le mea lilo o Isalama, o le o lo o taulaʻi lava ia oe lava-faʻamalolo ma le maualuga faʻaleagaga.

Ole mafuaʻaga autu ole faʻaaogaina ole sufosm o le faʻamamaina o le agaga ma le faʻagaioiga o le atinaʻeina o uiga talafeagai.

O le sufism o se manatu faigata mo le malamalama, i lenei mataupu e le mafai ona fai e aunoa ma se faufautua faaleagaga (e igoa ia Milleshid i Isalama).

Manatua, o mea uma e le mafai ona taofia e shanky shanks e le mafai ona ave mo le taufaasese.

Vaega o le Sufi Rep Regive Actives

Faʻatinoina o manatunatuga loloto, faʻapitoa televives, faʻapea foi ma manava manava - mo mea uma e taua e le naʻo le toe fai o le aoga, ae o le faʻaalia o le loloto o faʻataʻitaʻiga. O lea, o le a e manaomiaina ai se faufautua faaleagaga. I se faʻaopopoga, o le faʻamaoniga e faʻatalitonuina mai ai o le faatinoga o soʻo se faiga masani e mafai ona pasi faʻamalosi mo se itula o le aso.

Ona o le mea moni o le TIFI Health Challenge o gaioiga atoa, e le taliaina lelei le faʻatinoina naʻo le tasi poʻo se paga o gaioiga - e manaʻomia le faia o le vaega ma le malamalama. Faʻamuta e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga o loʻo taʻua i aso nei ma tafe. Aemaise lava, o le tamaʻitaʻi Defic Towers o se vaega sili ona tele o tausaga o loʻo i ai le lauiloa lauiloa.

O lona uiga o le sili ona matagofie feusuaiga sui ina ua maeʻa 50 tausaga e le tatau ona i ai faiga manaʻomia mo teine ​​talavou. Ma o le mea e le o le matua o le matua, ae i le mea moni o loʻo filifilia i se faʻasologa talafeagai.

O le a le Sufi gaioiga

O le sini autu lava o le galuega o le fa 'e malosi mai le Atua, faʻapea foʻi ma ona faʻaaoga tutoʻatasi. O se auala e le masani ai ma sili ona manaia e ala i le ala i luga o le malosi - SIFI taamilosaga e talafeagai mo soo se matua.

Toeitiiti lava o tagata uma ei ai siva masani ma taʻalo i o latou vaitafe, faʻapea foi ma siva. E mafai ona e amata lau fausiaina o le Sufi Actives mai Lifie Tumau.

Na valaauina e le fafine Sufi faiga e faamalosia se tagata e suia ai le totonugalemu, masani ona iloaina. I le taimi lava e tasi, e tatau ona iloa manino e se tamaʻitaʻi o ia e ia faʻaosoina le malosi ia te ia lava, o loʻo faʻaliliu ai o ia.

O le sini autu o le Sufi faiga o le suia lea o lona pito i totonu mo le faʻavaeina o le soʻona fesoʻotaʻi ma le lalolagi moni. I le taimi lava e tasi, latou iloa e tamaiti aʻoga o loʻo latou fesoasoani i mea na tutupu ona tupu i latou, ma aʻapa atu ai i lea itulagi uma ma latou.

Fai i le SIFI siva ma faamalositino, ose lagona o le lotogatasi ma le lalolagi atoa ma le ogatotonu o le lalolagi ua foafoaina. Tagata amata ona aoga i le vateatea ma ola ai i le lagona o le fealofani ma le fiafia. I lenei tulaga, o le sui o le isi ituaiga matagofie le a faatatau i le faafitauli o loo tutupu ia i latou, ma o le a mafai foi ona aveesea o le inoino, ita, lagona o le itaitagofie ma isi lagona le lelei. Faafetai i mea uma, o le olaga e maua ai se uiga fou.

O le Sufism o le a fesoasoani e maua ai le fealofani ma le lalolagi

Le amataga o le suʻesuʻega o le suega o le sufism

Afai e te manaʻo e malamalama i faʻavae o lenei vasega ma talanoa ia te oe lava i lena faʻatauga o le faʻamasinoga, muamua uma, e manaʻomia le faiaoga. O faiaoga i totonu o le teffism e taʻua o taʻitaʻi, fems, Fofoga ma Afu.

Amataga lagolago o le suluimis o loʻo taʻua o mirdi. O le amataga, o le Matai na valaʻaulia le faʻataunuʻuina o le tele o faiga, ia e tatau ona faʻatupuina ai le maualuga o aʻoaʻoga ma taofi le tafe o mafaufauga eseese.

E faʻailoa ona maitauina o loʻo faʻatinoina e le faʻasologa o le aʻoaʻoga o le poto masani e le tagata taʻitoʻatasi o le igoa o le amataga.

Eseese vaega eseese e eseese ai le aofaʻi o vaega e manaʻomia e ulufale ai i lenei lotu. Tele le fa laasaga autu:

  1. Shaord, o le fea o loʻo iai i le mea moni o tulafono uma na faʻamatala e le Korea ma Sunn.
  2. Tamakat. O iinei e tatau ona e i ai i le faʻaipoipoga laasaga faʻapitoa e faʻaigoaina o faigata. O le tagata o le a manaʻomia le tausisia o le salamo, le maelega, taofiga, onosai, onosaʻi ma le loto maulalo i le Atua ma le loto maulalo i le Atua ma le loto maulalo i le Atua ma le loto maulalo.
  3. Marefot. O loʻo aʻoaʻo atili ai se tagata i le faʻaleleia atili o lona malamalama ma le alofa mo le Atua. I lea taimi, ua uma ona malamalama o ia i le tele o le lalolagi faaleagaga mo Ia ma penefiti aoga e le i ai se mea e le maluelue.
  4. Khakikat. O le laʻasaga maualuga i le faʻaliʻi. Lenei o le tagata e tulai atoatoa i luga o le paia, ua leva ua ma umi le mautonu o faafitauli faalelalolagi ma manaoga.

Lelei faamamaina faamalositino

Mo le tulaga sili ona lelei o aʻoaʻoga, e manaʻomia le iloa o le tino o se agaga faʻatautaia. E mo le mafuaaga lea e taua tele ai le faamamaina. O le tagata e tatau ona taofi le inoino ma le ita, lea e faalotoloto lemu loa e ia. Ile iuga, e manaʻomia le faʻaaogaina lea lagolago lagolago mo tamaʻitaʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaoʻoo Zikra e sili ona matua taʻutaʻua. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, e taua tele le lagona lelei. O se fafine e nofo i lalo ma le isi itu, na ufiufi ona mata ma taulai i le tele e mafai ai i lona tino ma lona mafaufau i totonu. E foaʻi atu le nofoaga gaoaʻi i le Aʻau ole Aʻau, lea e tatau ona tatalaina pea.

Ina ua mavae lena, ua ave le taulaiga i le nuu o Branc, ma faasolo atu ai i le MEMER. O lenei faʻafanua o loʻo toe faia i le aofaʻi o le 99 taimi. Faatasi ai ma le fesoasoani a le metotia faʻamatalaina, o le a ou faʻatinoina le faamaualuga ma aʻoaʻo le auala lelei o le lalolagi ma le lagona o le alofa i mea uma o loʻo latalata ia te oe.

Siva siva i Sufism

O faiga masani o liʻo ma tisai e faʻaalia se malosi tele, liua i tagata malamalama i tagata e le malamalama ai. Ina ia faia, na o le aveese seevae ma amata minining i le itu o le sikuea o le itu i lau Axis. I le taimi lava e tasi, faʻatonutonu lou lima taumatau i le lagi ina ia mafai ai ona maua le malosi faʻalelagi i se auala, ma alu ifo le lima agavale - e faʻatumuina le faʻavaeina o le faʻavae.

E taua tele le faia o se malologa mo se taimi umi, pe a ma le tasi le itula. E manaʻomia le mautinoa o le tino i le faʻagasologa o le faʻasalalauga ua faʻamautu. Faaauau gaioiga seia e pa'ū. I lea tulaga, aua le taumafai e faamaluluina lou pa'ū.

Ma le isi, e mafai ona ou taumafai i faiga taua eseese. Mo lenei mea e tatau ona e taoto ai ma taumafai e faʻaumatia uma manatu o isi mea mai le ulu. I se tulaga faagaoioiga, e tatau i se tagata ona taʻoto i le 15 minute, ae e taua tele le tausia o le lemu, reʻat mai le ola moni.

Faailoaina 2 chakras i fafine

Mea lilo o le fafine Maneta

Ua tuuina mai e le Chakra sui sui o le matagofie o feusuaʻiga faʻamalosiina ma tosina, aua e nafa ma le fiafia ma faʻamalosi. Faatasi ai ma le fesoasoani a Fono faataʻitaʻi, e mafai ona e faʻamamaina ma faʻagaioia lenei malosi o le malosi.

Faʻataʻitaʻi e faia i se tulaga nofo. E taua tele le pito i tua, ma o mata o ufiufi. O le lima ua tuu i totonu o le fatafata. Manava loloto, tumu i fatafata.

I le taimi lava e tasi, e mafaufau pea i le tele o lou alofa i le vateateatea. Fausia se malosi malosi i lou tino, ma pe a e manava, lafo le malosi i le itulagi o 2 chakras. A maeʻa lena, e lafo le malosi i vae. I le iʻuga, toe tasi le alofa, ma ave lenei malosi i le tino atoa.

I le taimi o lenei faiga, e taua le ausia o se lagona o le fiafia i tagata uma. O le iʻuga, o le a manaia le feusuaʻiga o le a manaia tele mo alii, o le a tosina mai ia te ia pei o se maneta.

O lea ua e iloa le mafuaaga o loʻo manaʻomia ai ma pelea faʻaaogaina saʻo. Faʻaaoga ia lava le malamalama ia te oe lava mo le penefiti, ma mulimuli ane mautinoa e suʻe le ata tifaga manaia:

Faitau atili