Le alofa ma le sootaga Tarot: auala e lua e iloa ai le lumanai o le Union

Anonim

Alofa ma uiga Tarot - o se auala lenei e malamalama ai pe aisea e te le maua ai se olaga faaletagata lava ia, e maua mai pe a outou feiloai o le paaga agaga, ma ata mai mea e tatau ona faia ina ia maua ai le faamafanafanaga, fiafia ma le lotogatasi.

Valovaloga "Tosina o se paaga"

Faatasi ai ma lenei faataitaiga o le a outou malamalama i ai tagata mai i lou olaga ma pe aisea. Iloa mea e tatau ona avea ma au paaga lelei. Sau i luga o le mafuaaga e faalavelave i sootaga fausia. Aoao mea e tatau ona e faia e maua ai le lotogatasi ma le fiafia i lou olaga faaletagata lava ia.

Splogario polokalame:

Usuina o le auai o le paaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A uma ona e faataatia mai kata, ia amata iloiloina le taua o le arcanes i tulaga taitasi:

  1. O le a tagata e te tosina i lou olaga. Le tulaga i totonu o le fafine i taimi uma e atagia ai mea o le a siomia ai. le a fesoasoani lenei Arkan e malamalama i mea fefe, complexes ma faapipii aafia ai le "lelei" ma le natura o le paaga gafatia, o le faaata o le uiga o le tagata ia te outou.
  2. Le uunaiga e te faia i luga o tagata. o le e sili ona taua lenei ma muamua lava lagona. O le a gafatia sui uiga ia te oe ua i ai i lava i le amataga o fesootaiga. O le a faatusa e faia pe a feiloai le isi itupa.
  3. Le uunaiga lona lua. Le auala e te faaali mai oe lava i le faagasologa o isi fesootaiga. O le a le manatu o le tagata ia te oe e mafai ona suia ona o lau upu po o amioga.
  4. O le a suti se tagata ia te oe. o se ata lea o lou manaoga faalotoifale e feiloai ma le tasi filifilia gafatia. O le a outou malamalama i le mea o le a mafai cavaliers e fausia ai se sootaga i le fiafia moni.
  5. Outou vaega, amio uiga e liliuina ai oe mai se tamaitai masani i tagata. O le malosi itu lalelei e te manao e faaaoga. Atiina ae i lenei taitaiga e maua ai le fiafia i le le faalauaiteleina.
  6. Mea e mafai ona faafefe po o le tulei a tagata i lau amio. E lua gaoioiga i fafo ma faaalia o lou tulaga i totonu. Vaivaiga e le manaomia i le galuega e aloese ai mai faafitauli i sootaga ma sui agavaa mo le tulaga tane.
  7. Lou faatusa, tagata e vaai ai i isi. Atonu e le fetaui ma o latou lava lagona, ina ia suesue le taua o lenei arcana e pei ona auiliiliina e mafai ai.
  8. O uiga e manaʻomia e faʻamalosia, faʻatonuga mo atinae faʻaleagaga ma soʻotaga lava agaleaga. E manaʻomia le iloa e sii lau oe lava avanoa e faʻafetaia ai se paʻaga agavaa.
  9. O le a le mea e taofia ai oe mai le fausiaina o se mafutaga lelei. Mafuaʻaga ona o le mea e le atiaʻe ai le olaga. Latou manaʻomia le aveese o latou, galulue faʻatasi ma ia ina ia maua le fiafia.
  10. O le a le mea e tatau ona saʻiaʻi atu i a latou amioga po o sootaga ma tagata. O lenei malamalamaaga e fesoasoani e faʻaleleia atili le lelei o fesoʻotaʻiga, aumai i se fiafole, maualuga maualuga.
  11. O le matafaioi a Karma o le mafai ona e fausia se mafutaga umi. Faafitauli ma manua o ituaiga, matua faʻapipiʻiina ma polokalame. O le mea ua tuuina mai i le fanau mai. E manaʻomia le galue e maua le faʻamoemoe mo le fiafia o le ola.
  12. E faʻapefea ona atinaʻe lau mafutaga ma aliʻi, pe a e mulimuli i le fautuaga a Tarot. Suiga lelei lelei i le lumanaʻi.
  13. O le fono sili ona taua ma taua le fono. Faʻaoga, ma faʻasolosolo ona sili atu le manuia.

O polokalame uma ma le tuʻuga o Tarot, o le mea sili lea na faʻamatalaina ai se ata atoatoa o le mea o loʻo tupu. Faʻaaoga le fautuaga ma le fautuaga a Arkanov, e vave lava ona e faʻaogaina se olaga patino ma aumai mafutaga i se tulaga laʻititi ma maualuga maualuga.

Siaki le vitio e uiga i le auala ma le fesoasoani a talo, aʻoaʻo e uiga i uiga o le paʻaga ia te oe ma vavalo le lumanaʻi o lau mafutaga:

Le Fesuiaiga o le "Solia o le Upumoni"

O lenei manuia tala o le a fesoasoani o le a fesoasoani ia sili atu le malamalama i sootaga ma lau tamaloa. O le a e malamalama pe aisea ua uma ai ona faia e lau Iuni i le amataga o le tasi i le amataga. Saili mai e uiga i manaoga ma manaoga o le paga.

Splogario polokalame:

Masima mata o le mea moni

Deciphering arcanes e ala i le tulaga:

  1. Faʻafefea ona e vaʻai i isi. Atonu e le o se mea e fetaui ma ou lagona oe lava. O le mea lea, o le faʻauigaina o le au fia iloa le faʻamatalaga o le a te faʻateʻese ai oe.
  2. Faamaeaina le taua o le pepa muamua, fesoasoani e fai se sili atu atoa ata.
  3. O a mea ia e siomia ai e te le iloa. Na pau lava lena o oe o loʻo laʻei ma le faaeteete ma le lafitaga ia te oe lava. O le mea moni atonu e le iloa lava latou lava. O le decoding o Arkana o le a fesoasoani ia sili atu le malamalama ia te ia lava ma ola i totonu o le lotoifale faʻapipiʻi.
  4. Faaopoopoina o le taulaga muamua a Arcana.
  5. O lou moni moni e te mafaufauina moni. Masalo o lenei ata e ese mai le auala na manatu ai isi. Arkan i lenei tulaga aveese le mata ma faʻaalia mea uma o loʻo nana.
  6. Faaopoopoina o le taulaga muamua a Arcana.
  7. Lau amio moni i isi. Manatunatuga o ituaiga uma o agafesootai. Masalo e te le iloa nei faʻamatalaga e uiga ia te oe lava.
  8. Faaopoopoga o le pepa muamua.
  9. Le a sou lagona e uiga i lou tagata. E le gata o lagona lelei ma le lelei. E mafai ona e vaai i se paaga e pei o le, o le mea e moni. Po o, i luga o le ese mai ai, e le iloa ona uiga lelei, taulai atu i mea leaga.
  10. E faaatoatoa ai le ute lea o le pepa i le tulaga muamua.
  11. O le a noatia ai oe i se alii ma se mea e te manao moni lava. O le mafuaaga lenei aisea lou Union i mataupu faavae o loo i ai a tulei e musuia e amata ai se mafutaga. E foi le mea ua mamao ma e le mafai ai ona e vaega.
  12. faamoemoega moni o lau fesootaiga. Sauni mo faateia - faaali mai le taua o lenei arcana le ute atoa o le mafutaga, faailoa le manaoga moni o outou ma paaga.

Faauigaina arcanes i tulaga taitasi, o le a outou malamalama o loo i ai lou sootaga. o le alofa lenei po o le faapipiiina, faalagolago. E i ai se avanoa e faasaoina malosi le iuni, liliu ai i se ulugalii sologa lelei ma le fiafia. Po o le a tetea ala mai i se taimi vave e pei o le faamoemoega moni o le sootaga o le a le toe talafeagai.

Alofa ma le Sootaga Tarot

O nei e na o le lua divorities, ae o loo i ai isi e mafai foi ona taumafai. Mo se faataitaiga, ia talafeagai i le lumanai o lou sootaga. ala uma e mate e faigofie lava ma e oo lava i maua e le amataina i le lalolagi o tarology.

Faitau atili