Faʻafeiloaʻiga Faʻafeiloaʻiga Ur-Basics o le Alofa Tantra

Anonim

O Tanra o se aʻoaʻoga lē lelei, o le mafuaʻaga lea e faʻalautele ai le malamalama ma le malamalama o ia lava ma le lalolagi. O le a le mea e fesoʻotaʻi ai? Ole tuʻufaʻatasiga lea o le malosi o le malosi o le lua alofa mo le lagona o le lotogatasi ma le faʻailoga faaleagaga. E faʻapefea ona tupu lenei mea, o a ni faʻamalosi e ao ona faia mo le malosi o le tino o le lua o tatou tino? Mafaufau i fesili i totonu o le tusiga.

Tankric Fesootaiga

Mercing faaleagaga

Feusuaiga feusuaiga, o le talaʻaga o loʻo filifilia i paʻaga uma, ae o le Matafaioi a le fafine Na i ai lana lava faʻailoga. Sa fai atu e tagata Sasae, o tagata atamamai e faapea o le fafine na fetaui ma se tamaloa ma le malosi. Ina ia mafai e le fafine ona faia le malosi talafeagai, e tatau ona molia i lagona lelei. O se fafine e aumaia ai le malosi a le tagata e mafai ai ona ia manuia i le olaga. O ia, faauta, e lagolagoina se fafine i lenei lalolagi ma tumu ai outou lagona.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e le maua e le paʻaga lagona lelei, e le mafai ona maua le malosi malosi. O le ulugalii o loʻo faʻaleagaina e vaeluaina. I le Tenfiri Smix, o le fegalegaleaiga o fola o loʻo tupu i se mamao poʻo se fesoʻotaʻiga tino: O paʻaga uma e tumu i le manaʻo o le alofa ma le fiafiaga. O le iʻuga o lenei o le tuʻufaʻatasiga o le malosi e tafe i le mea e faʻateʻa ai e paaga le tasi i le isi.

Manatua o se paʻaga tumau e manaʻomia i le nofoia o le Tentaric Simiter Shippers, e le faʻatagaina ni fesoʻotaʻiga.

O paʻaga uma e tatau ona tofo i se lagona faʻalelei o le alofa ma le fiafia. Lea e mafai ai ona e mauaina le taimi sili ona maualuga o le fiafia i le fesoʻotaʻiga.

O le mataupu faavae o Tantra

O le a le mea e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai se paga i le tasi malosi malosi vaitafe? O le fesoʻotaʻiga faʻale-agaga a le Aliʻi ma fafine e tatalaina ai le faʻalauteleina, Paʻaga ia e lagona le lotogatasi ma le tasi ma le lalolagi atoa, tumu i le fiafia ma le fiafia. Avanoa ma le taimi mou ese atu, o le pito sili ona maualuga o le fiafia i le iloa o le leai o se apa o le luko. Faʻafefea ona 'ausia lenei mea? E manaʻomia le mulimuli i tulafono:

  • Taʻaloga taʻaloga e tatau ona tupu ma se paaga masani.
  • E manaʻomia le taumafai e faʻamalieina manaʻoga o feusuaiga ma mea e fiafia ai i le paga.
  • O le sini a Tantra o se faʻamalosi faʻaleagaga, ae le o se fesoʻotaʻiga faʻamalositino.
  • E manaʻomia ona e faʻafaigofie ou lagona i fafo, ae aua le matamuli i latou i faʻamalositino. Ua solia e le Tua le Tentra.
  • O mafaufauga e uiga i le agasala ma paʻu o le a le faʻatagaina le au pia, latou te manaʻomia ona lafo atu fafo mai le ulu.

I taimi o fesoʻotaʻiga moni faʻamalositino i Tantra, e manaʻomia ona matagofie ma sili ona manaia. E le mafai ona faʻatagaina le faʻamalositino o le faʻamalositino, le fiafia i le tino ma gaioiga malosi. O feusuaiga e tatau ona mulimuli atu ia le itiiti ifo ma le lua itula, o le taimi lea e vave lava ona taliaina le au malosiaga.

E taua i le portirity frax ua totogiina i srokes, pue ma faifeʻau. Faʻafesoʻotaʻiga i Seiti e tatau ona malamalama, e aunoa ma le faʻapalepale ma feʻai gaioiga. O le fiafia lea o le fiafia e tumu i le manava ma miti. E leai se mea e masani ai i feusuaiga i le aiga i Tantra: E ese le faamoemoe. Afai o le masani ai le fesoʻotaʻiga o feusuaiga o loʻo atagia mai ai le faʻaletonu o le tino, o Tantra e faʻamoemoe e ausia le amataga faʻaleagaga ma le fesoʻotaʻiga o agaga faʻatasi.

Tenfic Fesootai ulugalii

Tino

Ia aʻoaʻo le saʻo le fesoʻotaʻiga, e tatau ona e aʻoaʻoina ou lagona. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia se seti itiiti seti o faamalositino i aso uma, o le a le sili atu ma le sefulu minute.
  1. O le taʻoto i luga o le fola i luga o le manava, e tatau ona e sisii lou ulu ma vaʻai i le taualuga - 3 pe 5 taimi.
  2. Tu i luga lou tua i le puipui ina ia o mulivae ma le mustocks e fesoʻotaʻi lelei ma ia. Mafatiaga ma faʻamafanafana le manava i le taimi o le laina.
  3. Tu ou foliga ma le puipui, faʻatulaga ou vae i luga o le lautele o tauau ma punou teisi. Tago i le muaulu ma fatafata o le pa ma siitia le pelvis i le maualuga e mafai ai.
  4. Nofo i luga o le fola ma faʻapipiʻi vae sao, tuu lima i ou tulivae. O faʻasaʻoina o maso o le pu, agaʻi i luma. Fesoasoani ia te oe lava e tuufaatasia ma fusi ou tulivae.
  5. Tu i luga na tuu ou vae i luga o le lautele o tauau. Faʻavae i luga o mulivae, fesuiaʻi totini i totonu ma tua mai fafo. Fai le lava faamalositino ma le lagolago i luga o totini - aveese le mulivae.

O le a le mea o loʻo avatu e nei faʻamalosiʻau faigofie? A mafai ona e faʻataunuʻuina i le itiiti ifo ma le lua masina i aso uma, lagona lelei atiaʻe i taimi o feusuaiga faʻafesoʻotaʻi.

O le suia o le tulaga o le malamalama

O le malamalama e taua se sao taua i le carndric faʻafesoʻotaʻi, o lea e manaʻomia ona nofo aitalafu. Tatou taumafai.

Vaai faalemafaufau o le vae agavale mai lou ulu. O lo o faʻatumauina lenei ata vaʻaia e mafai ai i le tapunia o mata. Atonu ei ai ni lagona eseese, e ova i le fao- puaʻiga. Faatasi ai ma le faataitai, o le a mafai ona e faia ma taofi ai lenei vaaiga e pei ona manaʻomia.

Tantra faamalositino

Atinae o lagona

O le tagata ei ai 5 lagona okeni ma le fesoasoani lea na ia iloa ai le lalolagi. O nei tino e tatau ona maua ai le maualuga o le atinaʻe e maua ai le sili ona fiafia i le taimi o feusuaiga.

Fetagofia

O lenei faamalositino e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi oe tutoʻatasi, ma e mafai ona e ma se paʻaga. O le ae manaʻomia ni faʻataʻitaʻiga o aano o loʻo iai le eseʻese o le tino - Cotton, Silk, Kapron, etc. Saili taʻitasi o faʻataʻitaʻiga. Ona taumafai lea ma mata o mata e iloa ai le mea e te uuina i lou lima. O le isi faʻatinoga - Paʻo paʻaga paʻi i se fasi ie i totonu o lou paʻu, ma e te faʻamatalaina lona tino.

Manogi

Faia ni faʻataʻitaʻiga ma le tele o manogi ituaiga. E mafai ona avea o se ie o loʻo faʻamamaina i le manogi poʻo se isi mea. Muamua, suʻesuʻe manogi ma mata matala, ona faʻamaonia ai lea o latou mata. E le i fautuaina le faamalositinoina o le faatinoina o se taimi umi, aua o le manogi e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi: o lona uiga o lo latou faʻauiga. Aua neʻi pai atu i se fasi ie i le isu ina ia le tumau le tofo i le paʻu, o le a faʻalavelave i le malamalamaaga o se isi manogi.

Valivali manatu

Filifili se ata ma suʻesuʻe lona lanu gaʻoa. Faʻavasega lanu ma faʻamalama. Ona e tilotilo lea i le ata e iai se moliggisitaga ma le faʻailoga o fea lanu na e le i matauina pe a vaʻai pe a leai se tioata.

Manatu o leo

Liliu le musika ma faʻalogo i le faʻavae i le iʻuga. O lenei o le Owl e aofia ai le pese lava e tasi ma taumafai e faʻamama le leo o soʻo se mea faigaluega ma faʻalogo i ai. Ma le faiga o le a faigofie. Le isi taimi faʻalogo i le leo o se isi mea fai musika.

Fesoasoani i le atinaʻeina o leo manatu o le faʻalogo o le manulele taʻalo, tunu o le tafe vaitafe ma isi leo o le natura. E mafai ona e faʻalogo i le fatu o le tama.

Atinaʻe o tofo

A atiaʻe lagona o le poto, e tatau ona e faʻateʻaina ni oloa i le vai. Mo se faʻataʻitaʻiga, masima ma le suka, meli ma lemon - eseʻese. Ona taumafai lea ma taumafai e iloa le oloa i le tofo.

Fautuaga talafeagai

O le alofa o Tantra o le maualuga maualuga o le ausiaina o le fiafia moni. O le tamaloa ma se fafine i lenei faipule e faʻatusatusa i atuatuvale. O le mea autu i Tantra o le tuʻuina atu o le sili atu o le fiafia i le paʻaga, e faʻamalieina lona loto manaʻo.

Muamua faamalositino

Nofo i lalo o le tasi ma le isi ma tago i ou tamatamailima o vaega eseese o le paaga o le paga. I le taimi lava e tasi e manaʻomia ai le maitauina i totonu o le tino ma faʻaupuga i totonu ia i latou. Aua le faatopetope, o gaioiga uma e tatau ona maelega ma malamalama. Siaki o le a le osofaʻiga o le faʻasesega o le paga le sili ona fiafia.

Fautuaina lona lua

Pepelo i le itu, ia e tutusa lava. O o outou tino e tatau i le tulaga lava e tasi, o lona uiga, e tatau ona e pepelo uma i le isi itu. Oomi malosi i le tasi ma le isi, faʻafesoʻotaʻi le mea o manava ma taumafai e lagona o oe o se tagata nofofua.

Faitau atili