O a miti a le tagata oti o loʻo lafoina (aiga) i miti o Miller, Lofe, o le Fortal Miti

Anonim

O miti o loʻo matou vaʻai i aiga ua maliu o loʻo ola, e mafai ona musuia le tele o le popole, fefe ma isi e le sili ona manaia lagona. Ae ui i lea, o le faʻauigaina o ia luʻi e matua mataga tele. Ina ia malamalama lelei i le mea ua oti (aiga), e manaʻomia le manatuaina o le miti, tatala le miti tusi ma faʻamaonia uma matata o le fiafia.

Faatauaina lautele

O le faʻaaliga vaʻaia o le po e taʻitaʻia ai le tagata moe ma lana tinamatua ua maliu tina leaga, o loʻo taua ai lea mea taua i le lumanaʻi. E manaʻomia le manatuaina o le tele o vaega o le talanoaga lelei, aua o upu o le tuai o le aiga, talanoa i se miti, e ono faʻavaloaga, e ono faʻavavega ai aʻu. Aemaise pe a fai sa latou faia se talosaga poo se fautuaga.

E i ai leisi lomiga o mea na o ese ai le ua maliliu (aiga) i se miti. E tusa ma ia, e le o se mea masani lava o se saini le talafeagai. A i ai i lau miti na latou fiafia tele, ma e tele foi le fiafia, o se miti sili ona fiafia i se miti.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Fafine tuai

O le miti lea na atili ai ona tafafao faamasani i aiga, siva ma pese pese ,;9 o se galuega vave e asiasi ai, lea ua faatali ai le miti mo se taumafataga. A faʻapea e tuʻuina atu e le tagata oti se mea i le miti, o le mea moni lava le faʻamoemoe o tala lelei mai le fale faigaluega.

O se vaaiga mataga o le po uila poʻo se aiga ua maliu, na faafuasei ona tapa, o se faʻailoga lelei lea. Na ia folafolaina le tagata moe na vaai ia te ia, o le a se faʻafuaseʻi ona mauaina ni polofiti tetele. Atonu o se manumalo i le malu, maua le tofi ma isi mea e tutusa ai.

Faʻauiga e ala i fegalegaleaiga

O Se Miti Faamaoni e Faamamaina, Fesoasoani e Vaatonu Meaalofa ma puipuia ai pe, e uiga i soʻo se taimi, e faʻalagolago i ai miti i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti tuai i le miti.

  • O le Fitiona Foliga, lea na maliu ai le aiga ua maliliu, e pei o le ola e, fusi se miti, aua le fai atu se tala - se manuia leaga. I le lumanaʻi i le lumanaʻi, o le tagata moe o le a aveeseina le tele o faʻafitauli tiga e aunoa ma le malolo mo se taimi umi. Mafuaaga uma mo le popole popole o le a gaogao, le aoga ma mamao.
  • O se po le manaia o le atavali, na musuia ai le fefe i le toʻatele o tagata, o se miti lea e maliu ai le aiga tupu o se aiga ua maliu. Afai e faʻamalieina le tagata moe ma mulimuli atu le tagata ua oti, o se faʻailoga le lelei. Na ia vaʻavaʻaia se maʻi ogaoga o le lumanaʻi.
  • O se miti lea na talanoa ai se aiga ua maliu ma se miti, o loʻo taʻu mai o ia o ia mea lelei, lelei. Fai mai o se miti nei ua maua ai le filemu o le tagata ua maliu.
  • Afai o lea sa fai sau miti ile miti, na mafai ai ona finau ma le aiga ua maliu i le faʻatafunaina o lanu ua siitia, pamu ma faʻalogo i ona tautalaga, - o se faʻailoga o le mea e mafai ai. E aoga le sili atu ona lelei i tagata o loʻo siomia tagata, vaʻai lelei i le olaga.

Matua

O ai na maliu

O le a suia le tau o le a suia ma mai ai poʻo ai e te fiafia ai. Tamamatua, Tinamatua, tama po o le tina, faapea foi ma isi aiga, e foliga mai o tagata uma, o loʻo foliga mai o tagata uma ma la latou mau faʻatusa.

  • O le tuai o tama ua aliali mai i se miti ina ia puipuia lana tama mai le lamatiaga. O i latou e fia momoe ma lona auai e tatau ona taofia ese mai amioga lolo mai, scam, pepelo taufaasese mea lamatia.
  • Na aliali mai le tina o loo maliu ua maliu i le miti a lona alo na taofia le vavaeʻese i le faʻaipoipoga ma le olaga faʻaipoipo ma le ono faʻamalosia o latou faʻaipoipoga.
  • O tinamatua matutua ma matua o tinamatua e aliali mai i se miti a se tagata moe i le sili ona faigata ma taimi faomao o lona olaga. E aoga le faʻalogo i a latou upu, talu mai le faʻamalosiga ma faʻamalologa, o nei faʻamaumauga, e mafai ona fesoasoani e fai le filifiliga saʻo i le taimi sili ona faigata.
  • Afai o matua miti o lo latou atalii ua maliliu ma talanoa ma i latou, Na te taumafai e faʻailoa mai ni faʻamatalaga taua ia i latou. E aoga le manatuaina o Ana upu i le tele e mafai ai - E mafai ona latou popole i suiga o lo o faʻaolaina.
  • O le miti a tama teine ​​a matua e fiafia ai i latou - o le a iʻu ai lava faʻafitauli ma faigata, ma o le a oʻo le moli moli i o latou olaga.

Tama ma le atalii

Miti Miller

Afai e te faalagolago i le faʻauigaina, o loʻo i ai lenei miti tusi, o tagata ua oti e ola (aiga) foliga mai i se miti mo le tele o mafuaʻaga:
  • Fusi ma le tina ua maliu o se maʻi matuia faʻamaʻi;
  • O le tuai o tama, o le na fai mo se miti a le tupe, e talimalo tau aitalafu;
  • Afai e te miti o se valaau mai le uso ua maliu, e leʻi leva ae manaʻomia se tasi o outou fesoasoani i lau fesoasoani;
  • O le Uiga o le Uiga, tipiina le keke, foliga mai o le taimi e leʻi mafaufauina e leʻi mafaufauina o malo;
  • Talanoaga ma se tama matua poʻo se tinamatua - e maua ai tala mai se faʻatoʻaga.

Miti faʻauigaina lofā

O le ata o le miti o le lauiloa faiʻai e faʻaalia ai se aoga aoga o ia miti. E tusa ai ma ia, o se talanoaga e ola i se miti, ae o le ua maliu o le mea moni o loo avea ma se faigata o loo i ai. E o ese mai i fafo atu o le tulaga le lelei ma faigata, e aoga le sailia o le fautuaga i tagata sili ona poto masani.

Moliga o Sasae

O se miti, na tuai ai le fanau muamua o se tagata moe mo ia lava, o se lapataiga. O se tagata moe na mauaina e aoga le siakiina o lona tino - i le lumanaʻi o le lumanaʻi, o le a faʻateleina le faʻamaʻi o maʻi.

Faitau atili