O a miti o le susu susu mai miti o le freud ma miller

Anonim

O le susu susu o se seasea tele ma nai lo le foliga foliga ese i miti. E seasea ona ia aveina ni faʻauiga le lelei, ae i soʻo se mea e le mafai ai ona le amanaʻiaina. O a miti o susu susu? O le a taʻu mai le pepa o le miti.

Susu susu - faauigaina le faʻauiga o le miti

Afai e mafai ona e vaʻai susu mai le fatafata mai le fatafata i se miti, o lona uiga ou te le lava le filemu o le mafaufau. O miti eseese e maua ai ni manatu eseese mo le lumanaʻi i se tasi na vaʻaia lenei ata i latou po auro. Ina ia malamalama i lenei mataupu, e tatau ona e manatuaina uma miti, iloiloina uma auiliiliga, ae na o le aioi atu.

Tina talavou

Faʻauiga mo aliʻi

  • Afai e iʻu se tamaloa i ona po na iloa ai o lona lafu na tumu i le sumu ane, o lona uiga o le olaga moni, ua leai se tama. O le avanoa tele o le a fanau mai le tama. O loo faʻapea foi ona faʻatusaina ai sana le au vaʻai i le tagata i le mea moni o le a ia mafai ona siitiaina se tagata agavaa o le sosaiete. O tagata faigaluega o le auala e finau ai e leai se mafuaaga mo popolega. Afai e tutupu ni faʻafitauli, o le a muamua vave o mai matua i le fesoasoani mai.
  • O le vai inu susu o le foliga fiafia foi. O sea miti o tagata, o le poloketi sili ona lelei o le poloketi, lea o le a tuʻuina atu le ommutamps i le sili atu i le uluaʻi tautua. E inu foʻi le susu mai le fatafata - i le aso malolo umi o loʻo faʻatalitali ma se kamupani manaia. O lenei malologa o le a aumaia ai le tele o lagona lelei.
  • E vaʻai i le fafine fafine, o loʻo faʻatumuina i le susu. O lenei ata e pei o le foliga mai o se faʻaopopoga o tupe maua. Masalo o le ae matauina le pule ma o le a e mauaina se lelei-tatau ona siitia i le tulaga. Afai o le fatafata sa laitiiti, o lona uiga i le olaga moni e tatau ona e popole i le puipuiga o au teuga tupe teu.

Faʻauiga mo tamaʻitaʻi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le miti na e vaʻai i ou fatafata e tumu i le susu susu ofo suiga i le olaga. O loʻo e faʻatali mo suiga lelei i lou lava olaga. O tamaitai talavou faʻaipoipo e taʻu mai ai o le a avea i latou ma tina. Ma afai o le teine ​​ua tuʻua, o le a le pine ae o le ae fetaui ma se alii talavou o loʻo e faʻaaluina le vaega o totoe o lou olaga. E i ai le maualuga maualuga o le a malupuipuia e lenei tagata.

Fafaga tama

E mautinoa e le au sui usufono uma o le pepe o le fatafata o se faailoga sili ona manaia. O le a mafai ona e 'ausia mea uma na e miti ai, faʻapea foi ma ou fili uma ma fili uma o le a faʻamalosia e iloa le faʻateʻaina. Afai e te fafagaina lau tama, ona mafai lea ona e ausia lenei mea, e aunoa ma se fesoasoani. Ae afai e te manaʻo e fafaga isi tagata, o le a e fesili mo se fesoasoani mai au uo ma ona pele.

Susu susu i itu uma

O se ata ia faʻailoga lelei suiga i le olaga o se miti. E le o toe mamao tele e te mauoa. Masalo o le a e mauaina se tofi tele pe manumalo i le lulu. E aoga le tatau ona tuʻu ese o lenei meaalofa o le foaʻi, ae le faʻaaluina tupe mo mea le aoga ma meaalofa. Ma, o miti na fautuaina e faʻalogologo ai i fautuaga a e pele.

Afai o le susu o le susu mai le pa o le fatafata, ona e vave lava ona leiloa lea o le tele tele, lea i le lumanaʻi o le a e matua faʻanoanoa.

O le susu ua alu pe vete

E masani lava, ua iloa e le maʻitaga se miti, o loʻo mou atu le susu susu i se mea poʻo se faʻaleagaina. O lea ata e le mafai ai ona faia se mea leaga, ae na faʻaalia ai le faʻamaoni poto masani o le lumanaʻi tina. Ae afai o le susu e tele naua, o lona uiga o oe o le paleni foi i le olaga moni.

Foliga mai ma tulaga

Tele miti e matua naunau lava i lenei mea taua. E aoga le manatua o lenei ma auiliili.

  • Gaʻo gaʻo. O se miti e faʻaalia ai e le tatau ona e popole i le lumanaʻi tupe a le aiga. E le pine a e tauia mo taumafaiga a le aoga mo galuega i le taimi.
  • Ae afai e te vaʻai i le gaʻo o gaʻo ma toetoe o tautala manino e mulimuli ai mai le fatafata, o lona uiga o le a e faʻatali mo se tulaga faigata. O le a le mafai ona e alu ese mai i se taimi umi, o le a tatau ona e sefe ma e galo foi i le tafaoga. Masalo o le taimi o le olaga ua uma ona amataina.
  • Susu susu i le toto. O se miti e makaina ai le ogaoga malie ma aiga vavalalata. O le mafuaʻaga o le feteʻenaʻiga o le a tautua ai lau amio ma lona uiga.
  • SkyRest Mill - feteʻenaʻi ma uo. O le ae leiloa foʻi le talitonuina o e pele, ma o le a matua faigata ona faʻafoʻi.

Le fatafata susu

Decryption o le ata e tusa ai ma lauiloa lauiloa

'Ava malosi

Tane vaai susu susu. O se miti na faailogaina le falemaʻi o lana filifilia. Afai na e vaʻai i le susu e alu ese mai lou fatafata, ona e tatau lea ona e mauaina se ofo aoga, ma e le mafai foi ona e popole i le tele o tamaoaiga o lou aiga. O ou manaʻoga uma o le a moni i le lumanaʻi lata mai.

Freud snotcher

O le psychechanstst Spegmnds Freud o loʻo maua ai foi le faʻauiga o lenei ata naʻo tagata. Afai na e vaʻai i le fafine fafine, ua tumu i le susu, o lona uiga o loʻo e le malie ia te oe lava. E te le o fuafua e faia ni faʻauiga matuia, faʻapea foi ma le fiafia e faʻaosofia ou tiute i se isi tagata. Freud snotcher fai mai i totonu o se auala o le olaga e le mafai ona manuia ma e faʻaalia au fuafuaga i le olaga.

Laupapa

Faitau atili