O a miti o se tama tama i miti o Miller, Medeo, Parand, freud, i le tusi a Iutaia

Anonim

O mea e tutupu ma ata o miti e le tatau ona manatu moni, saili mo a latou tulaga i le mea moni. Afai e faʻaalia se tagata e oʻo i le tulaga faigata, faʻafilemu ma le aunoa ma le malolo o ni mea, i se miti na Ia vaʻai ai i Lona Tama. O le a le faʻailoga mulimuli ane, o a miti a se tagata vavalalata o le a tuʻuina atu le ata o le miti. Ina ia aua neʻi faia se mea sese i le faʻauiga, e tatau ona e mafaufau poʻo fea na faʻalogo tele Tama.

Atalii ma le tama

O le a le mea e tupu ai le po

E ui lava i le mea moni o faʻailoga o le pa o le pa e le tatau ona manatu i se mea moni, latou te faʻailoa le miti sootaga i mea moni i le vaniā i luga o le ata. Afai o le tama, na ou miti i se miti, malosi ma ia iloga i se pule-mama, o se miti a le unaʻia o le folafolaga lelei. O le faʻaalia o soʻo se mea e le fiafia i le moe moe (o le felafolafoaʻiga atuatuvale, o se tulaga le mautonu, o faʻafitauli o le soifua maloloina o le Tama) mafai ona tuʻuina atu ma le saogalemu i tagata i luga o faʻafitauli.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Teʻi foliga manaia, i po o se tagata e tele na aveʻesea faʻailoga le mafai ona iai ni fautuaga, pe faʻapefea ona faʻailo le leaga. Mai mea uma, o le faʻatusa o le tama, e pei ona fesoʻotaʻi ma le fesoasoani.

Afai e le faʻavae le faʻatusa o le vaʻai o le po o le vaʻai i mea e te manatua ai oe, o le miti e fai ma faʻailoga o le lagolago ma le faʻamoemoe faʻamoemoe o gaioiga a se miti. E tusa ma faʻamatalaga lautele a le vailaʻau o le Vaintasmagooria, e mafai ona fuafuaina lona tau:

  • A o momoe ma se tama faʻamalieina, e viia le tagata e ona le moe, faʻamanuiaga manuia, leai se pule, avanoa mai le pule;
  • O le vaai atu ia tem, faitau i lana fanau, o lona uiga o le miti e le puipuia mai le faia o se mea sese;
  • Ata ma se tama maʻi i faʻafitauli, o le tagi matua o le faʻanoanoa o lo o salamō i le mea moni;
  • Feeseeseaiga ma tama i se miti lapatai o le pule o le miti na pa'ū i lalo o se mea leaga o se tasi;
  • O le tala a le tama o le tama ma le kisi e iloa ai e le mafai ona taofia sootaga faauo ma le alofa.
  • O le maoaʻe sili ona lelei ma se aiga, o se tulaga faigata i le mea moni, ma le maliu o le pope - o se faʻailoga moni e uiga i le taufaʻamataʻu moni o le taufaasese.

Afai, i le vaega o le po vali, e malosi le tama i se vaivaiga malosi a le au inu ava malosi o le miti a le matua. O a miti o se togafiti? O le fiafia e mafuta ai ma le lofituina o le manaʻo ia tutusa ma e mafai ona oʻo ai i le faʻaumatiaga o le tagata, leiloa o tagata taʻitoʻatasi.

O a mea e lauiloa lauiloa

TAUA! O le faʻauigaina o miti ma le ua oti e le o mautinoa: o se faʻailoga lea e uiga i le taimi e ola ai (faʻalavelave, faʻaseseina, sese le filifiliga). Ua faitioina le tulaga, o le moe moe e tatau ona mataala.

I le taimi lava lea, o le po e feutagai ma matua ua leiloa valaʻau mo gaioiga malosi. O SE MINI O LE MAFAUFAU O IA FIAFIA O IA FIAFIA I LE TAMA, ALOFA I LE MAFAUFAU FOU, O le manaʻomia e ave se matafaioi i le ola moni. O a filifiliga o faʻamatalaga o le ata o le ata o loʻo ofoina miti?

Miti Miller

O a miti a le tama tama, e tusa ma le American Pschologists?

  • O le uluaʻi faʻatusa a le tusitala e fusia ma le vaʻai o le lane o le pisinisi fuafuaga fuafuaina, lea e le mafai ona lapataia.
  • Ina ia o atu i le alu ese ma le faigata o le mea, o le miti e manaʻomia e le Fono, a le Tamā, e manaʻomia le faʻaiuga mo taumafaiga lelei.
  • Afai o le po valiina ma le matua ua maliliu na tupu e vaai ai se tamaitai talavou, i se taimi puʻupuʻu e ia faʻatali mai se taufaasese mai le itu a le alofa.

Tama ma tamaiti

Miti o freud.

Na laki lava e feiloai i le tama i se miti? O lenei lapataiga e uiga i le manaʻoga ia nofoia aemaise lava le faia o fesoʻotaʻiga ma le sui o le isi itupa. O talanoaga fiafia i tama i le taimi o le moemiti e te fiafia i ai e vaʻai totoʻa i le alofa paga. Faʻapea foi, o foliga o tama i se miti miti o le ata o loʻo togafiti i luma o le matua ona o le mataala ina ia le lava le mafaufau.

Fiafia le faʻamatala o le moe ma le Tama Paʻia po o Pope Roma. Mo Fale Tali, o lenei o suʻega, aua e taua le malamalama pe o loʻo faia foliga o le au failautusi leaga. Mo Ameme, o le moe o loʻo manatu tagata ese, aua neʻi e anoaina ni faʻamatalaga aoga.

Sonistly medea

  • Na sau tama i se miti - i le olaga moni e i ai le mautinoa ma le mautu tulaga i tafatafa o se tagata faatuatuaina.
  • I le gasologa o le po le manatu na ou manumalo ai ma le finau ma lou matua - faatalitali mo faigata i le mea moni, e te manaʻomia se fesoasoani.
  • I se miti, na ia vaaia le tuai o tama ma Agaly - o le mea moni, faʻamoemoe le tai o le malosi, malosi fou.

Miti Vangu

O le faʻailoga lauiloa e talitonuina o Tama o loʻo sau i se miti i le tulaga o le ogaoga olaga suʻega, pe a manaʻomia e se uo moni le suʻeina o tali. Afai o le matua gasegase o le manumalo, o le moni o miti leaga lava ia lava. Ua uma ona moe le tagata e ona, o se toe faaleleia o le tama o le tama o le tama o le tama, O feeseeseaiga ma tama na gaoia e le palu o manatu fuafuaina.

Miti faʻauigaina faʻauiga

Lē masani ai o ituaiga miti miti faauigaina faʻamatala proprects propress i le malamalama o tautua i onapo nei o le masani ai, faʻavae i luga o le psychoanily o uiga faʻaalia o le miti. Le tuʻufaʻatasiga o le iloa o taimi ua tuanaʻi i mea fou o le aso e mafai ai ona e aumaia le ata lea o loʻo taua ai faʻamatalaga:

  • Sa ou mauaina le vaʻai i le tama i se miti - Sauni mo aso malolo o le tausaga fou e maua ai se meaalofa taugata;
  • Afai o le tama o loʻo miti i ni ofu le masani ai mo ia, o le toʻatele o le aiga o loʻo i le agaga o mafaufauga faalilolilo;
  • Mo se fafine, e leʻi fesoʻotaʻi ma le tama, o loo sau i se miti, o le faʻatusa o le taimi lea o le taimi e asiasi ai i le mea moni, na misia lava e ia i le taimi nei.

Atalii ma Tama

Miti faʻauigaina lofā

Talu mai le tusitala o le faiga o le faiga o le psychologist, o le taunuu mai o le matua i se miti, na ia manatu o se taimi manaia e iai faamatala faafeagai O le moni eseese o le decoding o se moe moe e tatau ona faʻavae i luga o se miti agaʻi i le mataupu o le aiga. I se tulaga lautele, o le silafia o le faʻatusa o le ata o se tagata moni e faʻatatau i le mafanafana ma le malosi, e oʻo foi i le puipuiga.

Fiafia faʻamatala o le moe e le o le tama tama, ae o le peleʻu. O sea polokaina o se vaʻaiga vaʻai e faʻaosofia ai le faʻaleleia atili o le tulaga masani i lea tulaga tautupe, e maua ai le tamaoaiga.

Tusi a Lusia a Iutaia

O le faʻatusa o le pope i le Miti o loʻo faʻaalia ai o le miti e le lava le pule poto. E le gata i lea, talanoaga ma le maloloina nei e maloloina - pe a fai o ia ua maliu le salamo, o se faailoga lenei i le manatuaina o gaioiga. Ae peitai, o le matua le leoa mai le po miti forethadows o le mafaufau loloto o le taufaasese o suiga o le potu galue i lona olaga, ma o nisi taimi - puapuaga.

Mo tagata matutua, o le faʻatusa a le Tama o loʻo i le fesoʻotaʻi ma le mamao, e fesoʻotaʻi ma le malosi ma le faʻapaʻiaina o le ulu o le aiga, mataʻutia tele le iloa ma le iloa. O lea la, o le pwantasmagonaria sa ono mafai ona iloiloina e sili atu ona lelei le muaʻi taʻutino. A faʻapea o le miti o loʻo i ai ma le le lelei, ona taʻalo lea o le moe o le galuega o le faʻalavelave.

Faitau atili