O a miti uliuli pusi i miti a Miller, Vango, Fread

Anonim

Farby aiga o taimi uma e masani ona alofamamago, aulelei o mea ua sauni e momoli atu le tele o le fiafia ma le fiafia i o latou matai. O a miti a le pusi uliuli o le a maua i le faamaonia miti.

Faatauaina lautele

O le pusi i le tele o faigamalo sa faailoaina o se manu paia. O lona agavaʻa e puʻe ai ai laʻau o se faʻaolataga sili ona aoga o le lumanaʻi seleselega mai faifaatoaga. Ma i latou na fausia se fale fou, na muamua na faalauiloa uma e se pusi i le fale o loo nonofo i le siosiomaga ma le mafanafana o le aiga mai isi itu leaga. O lea, na talitonu tagata i le sili atu o nei manu, ma ia i latou le meaalofa o le Alo ese, le malamalama ma le mafaufau.

Pusi uliuli

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le pusi e atagia mai ai le aʻoaʻoga uiga, faʻataʻitaʻia lona lalelei, alofa tunoa, atamai, lagona, poto, poto, poto masani ma le ita. O loʻo foʻia foʻi le faʻailoga o le saolotoga ma tutoʻatasi. O le pusi pepelo, fulituli i lea ma le mama, o se faʻailoga o le faʻavavau ma le avanoa.

I nisi aganuu, o le pusi e iloa ai le fafine faʻapipiʻi, e le fetaui i feusuaiga. O pusi uliuli o pusi i le uliuli togafiti, ae i nisi lotu na talitonu o le manu o lenei lanu e maua ai le laki ma le fiafia.

I le filosofia o le fng shui pusi o se faʻailoga e tosina ai le laki ma le tamaoaiga. O nei meaola e matua maasiasi lava i le avanoa ma le malosi. Stagnetion Land latou te faaiuina ai taʻaloga ma le liʻo. Latou te uunaʻia vaitafe o le malosi, faʻaletino avanoa atofaina ma utaina avanoa fou, tele faʻateleina ma fiafia.

E talitonu o le lanu uliuli o le manu o loʻo tauaveina se faʻailoga le lelei mo moe. Ae o lenei manatu e feteenai ma le mafaufau. Lanu uliuli o mea uma, loloto, toʻamalie, pule ma leai se gataaga.

Mafiafia o miti e le fefefe i faigata ma talitonu i lo latou lava malosi, o se manu na o le miti o le a naʻo le tele o le laki i le mea moni. Ma i luga o le isi tagata, o tagata e le mafaamatalaina o se faʻailoga o se faʻailoga e faʻaopopoina le leaga, talu ai o manu o lanu uliuli tosina le malosi i latou.

O le pusi uliuli ma mumu mumu i miti e faʻaalia ai se tagata tuʻufua e faʻamalieina filifiliga i le lumanaʻi. A o tatou manatu e ave se manu manu i le fale, i le mea ua i ai se pusi, - e faʻamoemoe i le tuuaia ma aiga. O loʻo e faʻatalitali mo misa ma feeseeseaiga ma e pele.

Sa latou miti o se tamai pusi, e toso ona vae uliuli ia oe, o se faailoga sili ona lelei. O le a faateleina ai lou alualu i luma ma o le a tatalaina ala mo avanoa fou.

Playʻale pusi

I se tulaga lautele, o se manu faʻatuau ma le filemu-alofa i se miti o se uluaʻi suiga o suiga. Afai o le pusi ua logoina ia te oe malosi, faʻatali mo taimi faigata o le iʻuga o le a manaʻomia le tele o le malosi ma le malosi.

Na talitonuina ma le mautinoa le aveina o se leaga, leaga le ola - i le mea moni ma le mamalu e feagai ma tulaga uma. Lagona le maosia mai le taua ma le fale fagafao - sauaina le paʻu o se faʻaiuga o se gaioiga lamatia.

O le a se isi mea e faamoemoe mai le pusi uliuli

  • Afai o le filemu o taoto i luga o le fala - o le taimi e malolo ma fiafia ai le olaga;
  • Ou te siitia atu le auala - e le tatau ona fausia ni fuafuaga mamao, e foliga mai latou te le o faia e moni e moni;
  • maua le mosese ma aumaia ia te oe e faʻaali ai - o le Harbbing o le tele o polofiti, faʻalauteleina auaunaga poʻo totogi tele;
  • Vaʻavaʻai i le tau o le tau - O se tasi taumafai e tosina oe i se tala le lelei e ono afaina i lau talitonuina ma le taʻuleleia;
  • Taaalo ma se fagafao fagafao - e lolo atu i le faʻaosoosoga ma faaseseina e se togafiti faʻapitoa;
  • Meow ma fai atu mo lona tulivae - O se tasi mai le pele o le a manaʻomia lau fesoasoani ma lagolago;
  • Taofi ia lima o le tamaʻi pusi uliuli - e te i ai i ni faʻafitauli ma ni faʻafitauli e mafai ona soloia ou taga;
  • Puʻe se manu feʻai - e faʻailoa ai lau uo tupe, o le a le umi mo se taimi umi e mafai ai ona faʻatulaga le siosiomaga faasaga ia te oe ma faʻatupu tala eseese;
  • Ina ia fafaga ma lima - aumai le fili e latalata i le mamao e tali atu ai i lona osofaiga i le taimi.

Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

O se uiga le lelei o loʻo faʻatali mo se tasi o loʻo matamata i se miti i tua o le pusi uliuli. O le eseesega lea i mataupu, faʻafitauli tumau ma papupuni e faʻatino ai le gaioiga o sini faapeʻia. E mafai ona teuteu ai fili, ma fili ma mea leaga e ono aafia ai taunuuga o faigata.

Afai o le fagafao na togi ia te oe, o lona uiga o se tasi mai le siosiomaga e finagalo e te leaga e ala i le faʻapipiʻiina o se tagata vavalalata. Aua neʻi faʻatuatuaina i latou e tuʻuina le aʻoaʻoga faʻalelalolagi i luga aʻe o le agaʻi faaleagaga, faʻauo, alofa, alofa, taugofie ma tatala ai.

E leai ni fale, palapala ma le le lelei manu i totonu o se miti e iloa ai lou tuuatoatasi ma le mafaufau le mautonu. E te lagona le le faiaina, le mafai, gaoa ma enaena. O le Astuthy o uiga o tagata i le taimi o le faigata, loloto le popole poo le atuatuvale. Aua e te popole i ou faʻafitauli, faʻatuatuaina lena tagata faʻapitoa e iloa le auala e faʻafetaui ai sea no.

Na tatau ona ou tetee mai le amioletonu o le manu, lea sa taumafai ai ia te outou, "faatali mo oe i fafo o loo taumafai e tusi ia te oe i se misa ma taufaamatau. O lenei tulaga o le a le faʻaputuputu lou i ai, ae o le lagona o le a faʻaletonu ma faʻaaoga le tele o taimi.

Sigmund freud

O se pusi uliuli i se miti a se fafine faʻaalia le iloa o lona mafaufau loloto, agagofie, feusuaiga. Ou te nofo i ai ma le uʻamea o se fagafao - faʻailoa ai le vavalalata vavalalata ma se paaga talavou. Afai o le pusi lava ia o loʻo taumafai tele e teʻilia, o lona uiga o loʻo e i ai i le tumutumu o feusuaiga, mafua ai le naunautaʻiga ma le manaʻo mo paʻaga.

pusi

O se mea e afaina ai le o atu i le matafaioi a se ulo uliuli i se miti - ua e fuafua i feusuaiga mafaufauga e te manaʻo e faʻatino ai se tagata. O lau feusuaiga e faʻaosofia ai le tele o le tele o le alofa alofa alofa, lea e te ufiufi ai le lanu uliuli. Aua le fefe e faʻasaʻoloto ma tatala ou lagona ma lagona i le ua saʻo nei. Masalo o ia o le ua sauni e avatu ia te oe le fiafia mai le vavalalata vavalalata.

Vanga.

O le pusi uliuli o se tasi o na fuaiupu o loʻo faʻamamafaina ai se miti matagofie, lona alofa i le saʻolotoga, tauofo, masoa. Matamata o se pusi scatratate se tasi, talanoa e uiga i lau fuā ma le masalosalo i le afa lona lua.

E te le talitonuina oe se tagata, e ui lava e leai sau mafuaʻaga ma mafuaʻaga mo lenei. Masalo, o le fua lea o lou mafaufau leaga. Talanoaga mo agaga ma faaaliga ma lē pele o le a fesoasoani e aveese masalosaloga ma maua ai sootaga mafanafana.

Faitau atili