O a miti o le taualuga o miti a Miller, Fread, Tsvetkov, Seti

Anonim

E le mafai ona iai se fale ma se fale malupuipuia e aunoa ma se maufaatuatuaina ma le talitonuina taualuga. Na te puipuia le timu ma le kiona, sefe mai le matagi ma le pefu, faʻamafanafana le fale i le malulu o le tau ma maua ai malu i le vevela. O a miti o le taualuga o le a mauaina i le faamaonia miti.

Faatauaina lautele

O le taualuga e faʻatinoina se ituaiga puipuiga a tagata mai le mamafa o olaga tulaga. Vaʻai ia te ia i se miti, e le fiafia i tua o taimi, pe a le oʻo atu le faʻatalatalanoaga, na te leʻi alu i luga ma ou le mafua ai le fefe i le fefe i lona mataina. Faatasi ai ma lenei tulaga, e aoga tele le fefe i le suiga o le malaia ma saunia mo le le sili atu.

Taualuga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I nisi lotu, o lo ua taʻua ai le fale i le tino o le tagata, ma o le taualuga i lenei tulaga o le ulu. Na te tauaveina le tamaʻitaʻi, le lelei o le talafeagai, malamalama, le saogalemu, ogaoga ma taulaʻiga. O le tiʻetiʻe le taualuga i Miti o lona uiga ua ausia o le manuia i le olaga ona o lo latou onosaʻi, tiute ma le aoga.

Tamoʻe mai cortete cornice, slip, pa'ū - o le mea lea e ave uma e lenei uiga le lelei i se miti. O nei vaʻa tuʻusaʻo e lapag ¯ a e uiga i le lamatiaga o le miti. Atonu na e alu mamao i a matou gaioiga ma gaioiga, ma talitonu i lou laki ma le laki. E laveaʻiina e se tasi le tele o le talitonuina o oe lava ma le faʻatauvaʻa e faʻalautele ai lo latou manuia ma tumau i luga o le manuia. I soo se mataupu, o lenei e atagia ai le tulaga moni o le moe. Talu ai nei lava, o oe o le ogatotonu o le gauai atu, Epepuna ma lo matou lauiloa, ae o lenei mea latou te le alofa i isi. E mafai foi ona e faateʻia le le masani ai ma le le tagofia o e pele.

O le taualuga e mafai ona fai ai ni faʻafitauli i totonu o le aiga. Misa, feteʻenaʻiga, faifai pea o le faʻaaloalo o le a oʻo atu i le mea moni e agaʻi atu i le mea moni o tala i le itu o itumalo lautele. E aoga le alu i se talanoaga filemu, e aunoa ma le faia o le taugofie ma faalumaina. O le tetea i lenei mataupu e aoga e sili atu i ulugalii uma.

Ina ia tuu le faaputuga i se miti - O le a ou taumafai e toe faʻaleleia le fesoʻotaʻiga muamua ma i latou e le o faʻatuatuaina ia te oe ma auala. Ae e faigata ona toe foi le mea ua e maua. Aua le faia faʻamoemoe mo le toe faʻatasi ma se tagata muamua. Taumafai e amata le ola mai le ie mama.

Luga o le maualuga

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le taualuga e togafitia le ulu o le tagata. Mo se miti, o se faailoga faʻapitoa e le o lona uiga ia faʻatamala le faʻatauaina, le alofa tele ma le tuinanau. Feusuaiga tagata e iai tagata na mafaufau loloto tele. Oe e nafa atoatoa mo oe lava ma lau paga. O lenei tulaga e lelei mo i latou o loʻo iai i le faʻaipoipoga faʻatasi ma manaʻomia lou lagolago.

Ae mo se tagata e toʻatasi, o se miti na faʻapea e le mafai ona e malolo mo se minute, e te fiafia i le vavalalata vavalalata ma i latou e pele ia te oe. Mo le olaga faʻamalosi soifua maloloina i le tumutumu o lo latou matutua ma gaioiga, e le tatau ona faia se uiga fiafia ma faʻafesoʻotaʻi e uiga i le faʻaauauina.

Miller Decese

Faʻatumu le taualuga i se miti - e oʻo i le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma vave manuia. Tu i luga, ae o le fefe i le maualuga - e faasino i le soona manatu ma lauiloa o lou tagata. I le aluga o taimi, o le a oʻo mai ia te oe, ma o le ae amata ona e fiafia i le faʻaaloaloga o le au faʻatā.

Na ou miti o le mea na pa ai le faʻavaʻa ma na o le totonu o le taualuga, e tuʻufua mai le faʻasologa taua o faigata o le a latou faia ai le loto ma le toto. Avanoa lelei e faʻaalia ai le mea e te mafaia. I le galuega, o lenei tulaga na folafola mai ai i le mauaina o le poto taua.

Fausiaina o se fale fou o se faʻailoga lelei lea mo i latou e amataina se galuega tele fou, faʻamoemoe mo ni aoga tele. O le maualuga o le taualuga o le fale, o le sili atu le fiailoa o lau fuafuaga o le a matua afaina ai le olaga. E le tatau ona tuʻuina le tele o tagata mai fafo i a tatou faʻatonuga, aofia ai ma i latou e mafai ona faʻafaigofie ona fai. Lenei o le a faʻaititia ai le ono lamatia o sese ma faʻafitauli e ala i le auala i le faʻatauaina a le aoga. Ioe, ma e le tau aoga le polofiti i tagata uma.

Mataala masani

Na leaga ai le moe i luga o le taualuga - ina ia puipuia e le malosi pito sili ona maualuga mai le vavaeeseina o le au matua ma uo pepelo. O lou manatu o le a taʻu atu ia te oe i le taimi, mai ai e aveʻesea, ma se tasi latalata i mataupu tuʻufaʻatasi. Soifua Maloloina i lenei vaitau o le a matua fiafia lava.

Yuri windo

Sue le taualuga - taumafai e aloese mai le felafolafoaiga ma se tagata taugata. O le taumafaina e mafai ona aumaia le tele o puapuaga ma poto masani, ae o le a e le alu i le leleiga, aua e te le manatu o oe ua agasala. O nei lagona le lelei e mafai ona pikiina le tele o le malosi ma le malosi e mafai ona faʻaaluina i se mea aoga mo oe ma lou aiga.

O le susunuina o le taualuga o le taualuga o le taualuga i le le mafai o le aiga. O le nofoaga e tupu ona o le le faʻamaoni o se tasi o toʻalua. E te lagona le maasiasi o lagona ma le leai o se lagona i le afa lona lua. O isi taimi o ona lava evamismismis ma le Taua Faʻamamaina i Tatou mai le Fausiaina Faigofie ma Faamaoni ai. Aveese nei uiga o lona uiga o le tuuina atu o le faamoemoe i luga o le filemu.

O le fale e aunoa ma ni fulufulu i se miti o se Harbinger o mea tutupu o le a le fuafuaina mo oe. O nisi tulaga e ono mafua ai, alu faʻafuaseʻi, poʻo le a le mautinoa ia fiafia tele ma le faʻalavelave aiga.

E fiafia e pei o le taualuga o le taulaga o le afā - o le a le mafaufauina o le a avea ma mea e le fuafuaina i le ituaiga o le phonamena o le a e le pulea. O ai e iloa, atonu o le a suia ai lou taunuuga ma o le a avea ai ma faʻamanuiaga.

Savalivali ma se tasi i luga o le Rusty Oaves - I le mea moni soʻo se tasi o le a ofoina atu ia te oe se masalosalo, ae faʻaosoosoina pisinisi. Afai e le mautinoa i le manuia faʻamanuiaga o le atinaʻe, latou te le malilie e galulue faʻatasi. A leai e mafai ona e faʻamalosiina e le gata ia te oe, ae o lou aiga foi.

Pa'ū mai le taualuga - sili atu ona tatau i ou tomai ma le faʻamoemoe mo le fiafia i le faʻaiuga o tulaga. Masalo o nisi ua faatamala ma le le fiafia o le a oʻo atu ai i le faʻatamala o le a e mafatia ai. E mafai ona e aloese mai lenei, valoia taunuuga o na mea na tutupu i le mea e te taumafai ai e tosina. Aua le faia se tiute tele, pe a le talitonuina i ou tomai.

Evgeny Tsvetkov

Mafanafana ma le faʻatuatuaina o le fale 'aiga - o le Harbinger o mea lelei na fesoʻotaʻi ma mea taua o aiga. O le a e nofouta ma leaga pe a fai o le fale i se miti fiafia i lona fiafia ma lona silisili. O lona uiga o le aiga o lou tausi malosi. E mafai ona e faʻamoemoe mo pele ia pele ma aiga e oʻo lava i tulaga sili ona faigata.

Tu i luga o le ituaiga o ituaiga o le tele-faleoloa fale - o se faʻailoga o le manuia vaʻaiga. E tele auala o loʻo tatala ia te oe, ae o lea lava i naʻo le filifili i manaʻoga moni.

Faitau atili