O a miti o le oti i miti a Miller, freud, veles

Anonim

O le vaʻai mamao, lea na mafai ai e le miti ona oti, maʻimau ma faʻateʻaina. E oʻo lava i lagona le lelei lagona e mafua ai se miti o le tagata o loʻo moe e vaʻai ia lava ua maliliu i itu. Peitai, o le faʻauigaina o ia ata tifaga e eseese lava, aua le popole i luma o taimi. Ina ia malamalama i le mea o loʻo e moe ai o le moemiti, e aoga le vaʻai atu i le miti tusi ma manatua uma faʻamatalaga o le moe vaaia.

Faatauaina lautele

I le aotelega, o miti na aliali mai ai le miti o le miti. E talitonu o le a latou foliga mai o se olaga umi ma fiafia, leai se malosi o faʻamaʻi ma isi fusi.

O le vaaiga taufaafefe o le po lenei o loo iai i le laulau o fai, ia te seʻesega fou, lea o le a faʻaleleia atili ai i nofoaga eseese o ola - i mafutaga, i ¯ a sosaiete, mea fiafia. O nei suiga o le a faʻatumuina ai le ola o se miti ma lagona fiafia, aveese mai le manaʻo ma le faʻanoanoa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Girm reaper

Lava le oti i se miti e faʻauigaina e le lua, pe a fai o lona mafuaʻaga ua avea ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. I lea tulaga, e faalagolago uma i le a le tino o se miti:

  • O le tino manuʻa ma le malosi o le tino ma le tele o ni afi ma le toto vaʻaia o le toto o le faʻatupuina o faigata i soʻo se mafuaʻaga.
  • O loʻo faʻailoa mai e le tino atoa o le a maeʻa le galuega ma i se taimi fuafuaina.

O le Vaʻaiga Pe, lea e muamua feoti ai le tane moe, ma toe fatgaila mai le oti i lona lava faleʻaga, e fai ma galuega lavelave. Peitai, e le aoga le fefe tele - faʻafetai i miti miti, o le a ia feagai ma galuega uma.

Faʻauiga i luga o le 'āiga o aiga

Moe, lea e faʻatau mai e tagata taʻitoʻatasi na o se miti, ua magoto ifo i lona maliu, fai mai o le mea moni lava e leai sona malosi o le aiga. Fefitagaʻi ma feteenaiga e le mafai ona oʻo atu i se fetuʻutuʻuga i le latou faʻaleagaina. E taua lona faʻaalia o le poto ma le onosai.

Maliu

I se isi itu, o se miti lea e olioli ai se aiga i lou maliu, ma faatusa o aiga Malosi o aiga o le moni - e taugata tele ma sili atu.

Faʻauiga mo Faʻamamaina o le oti

O se faʻauigaina sese o faʻafiafiaga a se miti ae faʻalagolago i lona lava oti o le a faʻalagolago i le mea na faʻaleagaina e le DEW.

  • O se miti, lea na fasiotia ai le tagata na moe, e le o le ata o le manatu o se tagata-saili le tagata i le olaga moni, o le a manaʻo e mauaina ni mea aoga mai se miti. Masalo tofia oe lava i lana galuega po o le tau. E aoga le mataala.
  • O le miti na e maua ai le avanoa e avea ai ma momomo, e maimoaina le olaga tele mo le lelei, lea o le a tupu i le lumanaʻi lumanaʻi.
  • Masalo mai le fatu o le fatu - o se lelei lelei. Na faʻafuaseʻi ona folafola mai, ae sili le fiafia.
  • Oti mai oona - o le faʻailoga e le lelei tele. I le olaga moni e i ai se tulaga ono afaina ai tupe leiloa ona o le sese ma le le taliaina molia faasaga i se miti.
  • Ia olopalaina ma oti - o se faʻailoga o le mea moni o loʻo i le olaga moni e mafai ona e tigaina ai i gaioiga a tagata leaga. E aoga le mataala i tala ma lalagaina.
  • Lava o le falelauasiga e le o vaaia se mea lelei. E masani lava, latou te lapataia se moe moe e uiga i le faʻamaʻi ogaoga o le maʻi.

Ma le le mautonu i totonu o le potu

Miti Miller

E tusa ma le faʻauiga, e faia i lenei tusi miti, o lona lava maliu o loʻo avea ma miti miti i le olaga moni. Masalo o le tagata moe e le o mautinoa i lana mea saʻo pe na o le le mafai ona filifili le mea e toe faia, o le a le laʻasaga e ave ai.

Afai, i le taimi na maliu ai o ia i le miti a se tamaloa, moomoo, fiafia ma tiga, i le olaga moni na ia uia sese ma iloa ai o lona taʻusalaina. E leʻi leva ae taumafai e toe faʻaolaina ma o latou malosiaga uma.

Miti o freud.

Lava le oti i le po o faʻaaliga e matauina e i latou e fefefe e ulufale atu i faʻailoga alofa ona o le fefe i le faia o le nofotoʻatasi ma le le fiafia e ave ai le tiute ma ua le fiafia i ai.

O se miti lea e taʻu mai ai e le tagata o ia lava ua fai mai o ia e le o sauni o ia e ulufale atu i mafutaga vaitaimi umi, ma le tuʻufaʻatasia e le latou faʻaipoipoga.

Miti veles.

O le lava o le oti i se miti e faʻaosofia ai le fiafia i le olaga moni - I le po o le moe, o le olaga o le tagata moe, o le a sili atu ni taimi lelei o le a manatua e faʻavavau.

Faitau atili