Meafaigaluega o faanaunauga ma le fesoasoani a le atulaulau - pe faʻafefea ona galue

Anonim

O le manaʻo e fanau mai ma se tamaloa. Mai le minute muamua o le olaga, matou te manaʻomia pea se mea i se mea, matou te taumafai mo se mea, matou te miti e uiga i se mea. O ai e faʻataunuuina o tatou manaʻoga - tatou pe o nisi e iai le mana? Pe e mafai e le faʻataunuʻuina o manaʻoga ma le fesoasoani a le atulaulau, le Maʻena ole Matura Sili? O le a le mafaufau lautele pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma matou? O nei fesili ole atu ia i latou lava e toatele, taumafai e suʻe le tali ia i latou i lenei tusitusiga.

Faʻatinoina o manaʻoga ma le fesoasoani a le atulaulau

Lalolagi

O lenei upu e fesoʻotaʻi uma ma avanoa, faʻavavau ma le gata i le vateatea. E tele faʻamatalaga o le upu 'UNINTER ", o nisi taimi e feteʻenaʻi ai le tasi ma le isi. Ae o le tasi mea o loo totoe: A tatou ole atu i le vateatea o le faatinoina o o tatou naunautaiga, masani lava ona maua e lenei talosaga tali. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ata o manaʻoga o tausaga fou o loʻo iai mo tagata uma e leʻi galo ia latou mateina!

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a la le atulaulau ma se tagata i ai? O saienitika a le fomai saienisi e faamalosia ai le tagata ma le atulaulau o se tasi o meaola. E faigata mo i tatou ona malamalama, ae e tatau ona e amanaia. Tamaloa o se vaega o le atulaulau, ae le o ni meaola autu. O le mea lea, o matou naunautaiga atu i le lautele o mafuaʻaga e moni pe a latou le aoga ma saʻo.

Faʻapefea ona fesili mo soʻoga

O tagata i le loloto o latou agaga lagona o le atulaulau e le o se tagata mai fafo. O le tele ma o le tele o tagata ile tatou tausaga e amata ona faʻafesoʻotaʻi atu ai o ia ma a latou talosaga. Ae faʻapefea ona e saʻo? O a upu e tatau ona e chite pe faʻatali le atulaulau e tali atu? Mafaufau i le fesili o le auala e ole atu ai i le atulaulau.

E taʻu mai e le ESORSIDS, o na talosaga e faia, i le faʻatinoina o se tagata e talitonu ma le faʻamaoni.

O Vrara o le vaega autu lea o lenei mea na tupu. Afai e le talitonu se tagata le masalosalo pe o le faʻatinoina o le manaʻomia, e leai se mea o le a tupu. Atonu e masalosalo se tagata i le loloto o lona loto, e le o se mea e manaʻomia ai le faʻaali atu o leotele!

O le isi tulafono o le faʻatinoina o manaʻoga e ala i le atulaulau o loʻo i ai uiga pepelo agaʻi atu i ai. E le mafai ona mafaufau i le le lautele o le mafaufau o se mafuaʻaga o le leaga poʻo le le fiafia o le leaga. Talu ona avea i tatou ma vaega uma o le atulaulau, e tatau ona ma le faʻamaoni ma faauo ma faauo.

O le atulaulau e faia ni manaoga

Moni ma le sese le manao

I luga o lenei tulaga, e toaitiiti tagata e iloa, ae manaʻoga ua vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  1. Sese;
  2. Moni.

Tou te fesili atu pe mafai faapefea ona sese le manao? E taʻua o le sese ona e le o alu aʻe i le loloto o lo tatou natura ma e le o tatou manaʻoga moni. E mafai ona talosagaina se manaʻoga sese o loʻo i ai mai le matou uo poʻo se uo i fafo. E i ai saʻu falemea - ma sa ou manaʻomia, na ia alu atu ai i le Taada - ma ou te manaʻomia. E tatau i uma mea uma ma aisea e tatau ai? E tatau i tagata taʻitoʻatasi e tatau ona ia taliina lenei fesili, aua le mānava ma ia lava. Buvea e le o vaaia e le atulaulau mo se naunautaiga moni.

Faʻafefea ona siaki le mea moni o ou manaʻoga? E tasi le auala faigofie. Tusi uma ou manaʻo i se laupepa o se pepa, e uiga i le faʻatinoina o lau miti. Amata loa ona galue i taimi uma. O le a le mea e tatau ona fai? Seʻi mafaufau i le mea o le a tupu pe a faʻataunuuina lenei manaʻoga? Na e faʻaaluina le malosi e ausia ai le sini, maua lenei sini - ma o le a le isi? O le a e lagona le fiafia? Afai o le itiiti ifo i Iota na e ono masalomia ai le manaʻoga e faʻatino lea manaʻo, sopoia ese mai le lisi - E sese!

Galue i luga o lenei lisi i le tele e te manaʻomia e siaki ai ou manaʻoga uma. Ile faaiuga o le a e mauaina e naʻo aʻu e lua pe tolu manaʻo mai le luasefulu ma le tasi mea e tasi! Aua le faʻavaveina e lafo ai le talosaga a le atulaulau seʻia e galue uma au miti ma manaʻoga i lenei auala. Muamua, o le ae le mauaina se tali ia i latou. Lona lua, o le atulaulau ma iloa sili atu nai lo le manao ia moni!

A o ia iloa, e le iloa mo i matou. E mafai ona matou vaʻai i mea moni - e le o mea uma e faʻataunuʻuina. E leai lava ni suʻesuʻega e maua mai ai ia Isoractions i lenei itu ma faʻaiʻu: naʻo manaʻoga moni o loʻo faʻamalosia. O le mea lea, o le talosaga "Ou te manaʻo e fai sau fale sili ina ia faʻamalamalamaina atoa ai itu uma mai le lotoleaga" Ae o le faʻafouga "ou te manaʻo i se fale ina ia mafai ona faʻataunuʻuina tagata uma ma le lelei" o le a faʻataunuʻuina. Ioe, ae le o taeao - ae o le a.

O le manaʻo "ou te manaʻo i se taʻavale e tulia i le taulaga i le maualuga tele" o le a le taunuʻu mai. O lenei e mafai ona afaina ai le manuia uma o ia ma lona sieaina. O le mea lea, o le auala lea e nafa ai le faalatalata i lenei mataupu ma ou te le o faia lona ola mo le maua o le fiafia o le taimi lenei.

Faʻafefea ona ole atu mo le atulaulau

Manino le faamoemoe

O le faia o se manaʻo e o mai e moni, e tatau ona e maka uma faʻamatalaga i totonu. Afai e te leʻo usitaʻi i soatau, o le manaʻo e mafai ona moni "faʻaseseina" - O lea, ae le o aʻu ou te manaʻo ai. O le mea lea, mafaufau i le upu ma faamautu mea uma i totonu. Faataitaiga:
  • Ou te manaʻo e totogi atu le maualuga o le totogiina o galuega;
  • E ao ona latalata i le fale;
  • E le tatau ona ou faigaluega i le taimi o le taimi e te le manaʻo ai;
  • Ma isi manatu i le faautauta.

E le manaia le aga malie, ae o isi taimi e foliga faapenei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le manaʻo e tietie i le taʻavale e mafai ona faʻatino i le ituaiga o se malaga e taxi. E te leʻi faʻaalia o le taʻavale e tatau ona e patino ia te oe ma e tatau ona e nofo i tua o le uili? Lou manaʻo liliu, ae leʻo le auala na e manaʻomia ai. E taua tele ona tuaga ai oe, ae le o le atulaulau.

O Le Taimi o Faia o Faanaunauga

Mo le taimi e taliina ai e le tuufaatasiga o tatou manaʻoga? O manaoga o le Tausaga Fou ua faia i le tausaga, ua uma ona toe siaki i le tele o taimi. Oe foʻi e mafai foʻi ona siaki, faia o se lisi o manaʻoga. Sava i totonu o le teutusi ma tuu i totonu o le kapoti. I le tausaga fou na lolomiina ai e Eva le lisi, ma o le ae vaʻai i ni manaʻoga ua latou iloaina. E masani lava ona faʻataunuʻuina uma pe afai na fuafuaina saʻo.

E tasi lava le manatu i lenei mea: O le manaʻoga o le a taunuu i le taimi lava e taua mo oe. E mafai ona siakiina e se auala poto masani pe a e tausia se diary o le manaʻo. Faamaumau lau miti ma aso i totonu ina ua e fesili i le lalolagi o le faatinoga. A maeʻa ona faʻamalieina manaʻoga, maka le aso o le faʻatinoina. O lenei tusiga o le a avea mulimuli ane ma se malosi faʻapitoa: O le a faʻatumuina i le malosi o manaʻoga manaʻomia.

O ni faanaunauga o leaga?

O le isi fesili lea e popole ai le tele o tagata. Fefe i ou manaʻoga - ua fasiotia i latou! Na fai mai le Conpacius ma sa saʻo. Aua o le faʻatinoina o nisi manaʻo e mafai ona taʻitaʻi i faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ai ona e mauoa, ae o ou pele o le a oti. O le a le ituaiga opegoko o le a e mai lo latou tofi?

O le vikan tu ma agafesootai o togafiti faʻamaneta manino i lenei tulafono, o lona uiga o latou manatu latou te faʻaopopo ai: "E leai se tasi e afaina ai." E taua tele le maitauina pe a e fesili i le atulaulau o le faʻataunuʻuina o manaʻoga!

Tuu ou manaʻoga uma e moni i tulaga faʻatapulaʻaina ma e aunoa ma le afaina i isi. Ma aua neʻi galo e faʻasoa atu lou fiafia i tagata vavalalata pe a faʻatumuina lou loto!

Faitau atili