O a miti isu i le miti tusi vina, miller ma freud

Anonim

Na e miti o se miti uiga ese e mafai ona fai atu tele pe a mafai ona e faʻaalia saʻo. O se miti a le tele na masani ona faʻailoa mai ai le setete i totonu o le miti, e ui lava, ua mafai ona ou iloa atu le mea e mafai ona faʻailoaina uma o lau vaisu i le suʻesuʻeina o le tagata. O le a la le miti o se isu? O le a faia e le Miti o le a maua ai ni tali talafeagai.

Taumafai ia e malamalama o le manuia o la matou "taotoga" e faʻalagolago i lau mafutaga i se ituaiga o galuega mafaufau, e mafai ona e faia i le faigofie, ona e mafai lea ona e tausia le faʻaupuga talafeagai ma le filifiliga mo oe. i le taimi lata mai.

E pei ona e malamalama ai, o le mea taua i le faʻauiga o le miti o le 'autū o le miti i lenei gaioiga, o lea e taumafai ai e uiga i mea uma, ma o le faʻamatalaga o le a le talitonuina.

O le nasol Hold e masani ona moemiti o miti e mautinoa lava le mautinoa o le lumanaʻi, o lona uiga atoa, "uʻamea"! Ae o ia miti a se miti le lelei, ua e manaʻomia se tagata e paʻi atu i le itupa, e te manaʻomia mafutaga umi, e le iʻu i se suʻesuʻega mataʻutia, ua uma ona e mauaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le lagona foʻi lea e mafai ona faʻaaoga e faatusa i ai le faʻalavelave mataʻutia o le unafā o le avea ma "tolu" tagata o lana uo, e masani lava ona tupu. Ae sili ona lelei ma faʻauigaina faʻauigaga o se miti e uiga i lenei vaega o le tino o le ata o le tagata fou e mafai ona e moe ai.

I soo se mataupu, o le a avea oe ma Bonus, o le ua taʻua o le "manuia tele tioata": A maeʻa se miti, e mafai ona tele le manuia Upu "fefe" le mautinoa ", Ma ae naʻo le faʻalagolago i lou ola, pe a fai ua e toe manatuaina nei upu.

Isu i talaaga

Faʻauiga o se miti i ni auʻaiga eseese, o le a lona uiga e faʻalagolago i auiliiliga

Taumafai e synchronize ma lau oe lava faʻailoga ma manatua faʻamatalaga autu o lena miti, o le mea lea na alu atu ia te oe i luga o le "OKokok". O le a tatau foi ona e iloa ou lava lagona na latou sailia oe i le moe atoa. O le a le mea na e oo i ai ina ua e vaʻaia se miti uiga ese o se vaega o lou tino?

Tusa lava pe e le mafai ona e manatuaina auiliili auiliiliga uma, e mafai ona e fuafua lelei i le mea lilo o le feau na maua ai le malamalama. Ae i leai se mea e le tatau ona le amanaʻia ai, faʻapena lava ona e nanaina ou lava mafatiaga, ae o le a e lagona le oʻo i le fufuluina.

O lea, afai e te sauni e amata faamatalaina faʻamatalaga i faʻamatalaga o le togafiti, ona totogi lea o ou mata i lalo. O la matou '' '' '' '' '' upega tafaʻilagi uma faʻamatalaga talafeagai mo faʻamatala, e taua naʻo le faʻafesoʻotaʻiga o latou manatua ma filifiliga faʻamatalaga mai lalo ifo:

  • Tautau o latou isu. O sea miti e mafua ai lou popolevale i totonu, ua leva ona e i ai i le Malo mo le umi o se taimi, e le mafai ona e faʻafetaiaʻia au sini, ae ua leva ona le fiafia i au sini. Tele o le miti tusi fautuaina se miti e malolo ai ma le le faʻalogo i tagata solitulafono, i luga o i latou e le talitonu i lau miti.
  • Afai na e gagau lou isu. O sea miti e faatusa i le ita o lou siosiomaga, e tele ona ma talanoa ma i latou. E mafai foi ona fai ma faatusa o le fili fou, lea e foliga i totonu o tagata uma i totonu o le isi tagata i totonu o totonu o au uo. E le aofia ai mea uma e i ai ma se paso, o le a alu lava i mea uma, e tatau ona sasaa lou olaga i soo se auala.
  • O le isu e alu ese ai ia te oe, pei o le galuega o le igoa tutusa. O lenei mea e tupu e mafai ona faʻailogaina ai se tulaga fou i lou olaga, atonu o se suiga o fale faigaluega. E mafai ona e mauaina le malosi o le "mataupu" o le olaga i ana lava faʻataʻitaʻiga, a o foliga mai, e le taua tele gaioiga o le a fuafua e uiga i le faamatalaina o lou mafaufau.
  • O nisi na nofo i luga o oe: se isi tagata pe o se manu. O sea miti e faʻatusa mai ai fou fou i lou olaga, o le faʻateleina o aʻoaʻoga i soʻo se ituaiga, o le mauaina o tomai aoga mo au faʻatinoga fou, fusi aoga.
  • E leʻi moni lava i lenei vaega o le tino. E le naʻo le vaʻai i lou isu, ae leai sau miti - o se faʻailoga o faʻaiuga na faia, o le mafai lea ona faʻatosina lou olaga. Ae e le tatau ona e teena ni suiga fou o le a i ai, o aʻu au filifiliga, ma e mafai ona ou faʻatonuina i latou i le faʻatonuga saʻo pe a e taumafai.
  • Tele le feai i se miti. Vaavaai moni i lona tino, e moni lava o le gagana nauana o lona uiga o le iai o faafitauli tele faigata faigata i lou olaga. E te le mautonu i taimi uma e uiga i nei mea ma aua le matauina pe faʻapefea ona latou liliina au fuafuaga. E tatau ona tamoʻe i lona siʻomaga mo le soifua atu o le "Scedment" ma Luperacrites.

Teine teine

Faʻauiga o miti o lauiloa lauiloa, miti ma tagata poto

  • I le ua vaivai. O le Askarsian Projeona e mautinoa o se vaega o le tino o loʻo vaʻaia i lona moe - o se faʻailoga lea o le miti, ae e le faʻatagaina tele le miti e faʻaleaga i latou e le o vaʻaia soo se mea e sili atu nai lo lo latou isu.
  • E freud. Sigmund freud sootaga i le aʻa ma mautinoa o le isu o faʻailoga i lou olaga fou o loʻo fesoʻotaʻi ma le afa lona lua. E faʻafaigofie lava, o le a e aʻoaʻoina ni faʻamatalaga manaia o le a tuʻu ai lou afa i le malamalama ese o le mea e mafai ona e fia fefe ai.
  • Tusi o aso nei. Miti o le XXI senituri lapataiina o vaega o le tino i se miti e masani lava faʻailoga o faʻamaʻi ma le fanau mai i le ola moni, e faʻaitiitia ai le mea moni e le faigofie. O le mafuaaga lena, e mulimuli ai ina ua maeʻa lenei miti, saini le vasega i le fomaʻi ma faʻatino le aoga faʻapitoa, a leai se faʻafitauli.
  • Velezov miti tusi. E tusa ai ma le tele o miti miti mai sea miti, e tatau ona e faʻatali mo polofiti ma manuia i le atoa taumafaiga uma. Ma o le tagata lava ia i luma o le a gagau mea uma o le a gagau ai le gipedling, o ou tomai ma le faigata o le a le tuua Fintials.
  • E le miti a miller. E le faʻamatalaina e Henry Miller Dream e mautinoa, o lenei vaega o le tino e mafai ona "laki" ma le aumaia o ni faʻalavelave. Ae afai na e paʻi atu i lou isu i se miti i le tele o taimi, ona toetoe lava o le atoa o le 100% o se faʻaipoipoga, poʻo se faʻamanuiaga, e pei o le faʻateleina poʻo se faʻaopoopoga poʻo le faʻaopopo poʻo le faʻaolataga.

Toso isu

Faitau atili