Faʻafefea ona aveese le pale o le cegeibicy tutoʻatasi - tatalo i luga o le aikona ma solosolo

Anonim

Faʻafefea ona aveese le pale o le celibicy ma e mafai ona faia lenei mea i le fale? E i ai auala e 'ai, ae muamua ia te oe tatau ona mautinoa o le mafuaʻaga o lou faʻatasi o lo o taʻua ai o le taulaila faʻapitoa. Fetufaai atu le faʻasologa o metotia e aveese ai le leaga o le nava ma maua le fiafia i lou lava olaga.

Tatalo i luga o le aikona ma solosolo

Ina ia faʻataunuʻuina lenei ritu, faʻatali mo le masina. O le taimi lenei o lenei vaitau e mafai ai e le inisa le malosi o le tietie i le tiʻetiʻe se tagata mai se isi mea uma, le aoga ma le le lelei.

O le vaiaso aʻo leʻi faia le Rite e te manaʻomia e matauina le pou: Aua le inu ava malosi, aano o manu, aua le ulaula ma le latalata i le tino tino. A e mafaufau lelei, alu i le faleoloa ma faʻatau se solosolo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le afiafi, faatalitali mo le goto o le la. Nofo i luga o le laulau, tuu se solosolo i luga, tuu le aikona o luga. Faʻamalamalamaina moligaʻo, malolo ma faitau upu o le tatalo faʻatolu tausaga:

Faʻafefea ona aveese le pale o le faʻailoga

A uma, nofo filemu mo sina taimi, faʻatali seʻia faʻamutaina moligaʻo. E pei o lou tino e toʻafilemu, malolo, e alu ese le fefe. Ona afifi ai lea o aikona ma se solosolo ma tuu i lalo o le aluga.

Tolu Po Po Sa faasaʻoina lexon tatau ona taoto i lalo o lou ulu. Ia mautinoa e leai se tasi na te paʻi atu iai: faʻataʻitaʻiga, lapatai le tina, ina ia faʻamaʻi ai i totonu o lou potu. E mulimuli i le moe na o ia.

Tolu aso mulimuli ane, e mafai ona aveese le aiko mai lalo o le aluga, ma e tatau ona e aumaia pea ni solosolo. I totonu o nai masina o le a e feiloai ai i lou alofa. Ae i le taimi lava e te faaipoipo ai, o le solosolo e mafai ona susunuina pe lafo ese.

Faʻafefea ona aveese le pale o le faʻasee i totonu o le Ekalesia

O le talitonu i le Atua, o le sili lea o le fesoasoani. Afai e te masani ona asiasi i le ekalesia, faamamaluina ia tulafono a le Atua ma talitonu e fesoasoani i uiga maualuluga, e mafai ona e faigofie ona aveese le pale o le celibies tutoʻatasi.

O le a le mea e tatau ona tatou faia:

  • Faatali mo se Malaga Maliu mai le Ekalesia, i le taimi na o iai i totonu o malumalu, o galuega uma na ofi ai i totonu o potu potu uma-potu ma liu.
  • O le aso a o leʻi faia le aso malolo e tatau ona e pasiina le sauniga o le fesootaiga. A maeʻa, oka se taumafataga o le aoauli mo isi vaega o isi vaega uma o le malemo uma, aiga ma e pele. Ma mo oe lava e tatau ona e okaina se fasefululima se tino mo le soifua maloloina.
  • O le aso na sosoo ai, asiasi i le malumalu ma tatalo e latalata i soo se 12 ata. Filifili i luga o le faʻatusa o le Au Paia e faʻalatalata atu, e tatau ona e, maʻea i luga o lau oe lava. O le a taʻuina lava e le agaga le itu saʻo. Tuu le moligao mai i aigutu, faitau i tatalo ma fesili ma le faamaoni mo se fesoasoani.

Tusi le vai paia. A e alu atu i le fale, amoina o ia i tulimanu uma, o loo i totonu o le fale mautotogi. I totonu o le fasefulu aso i le taeao, e le mafai ona lesitala se laititi o vai ma faitau i tatalo.

FOKEL CONCPICALY

Ina ia faʻataunuʻuina lenei sauniga, o le a e manaʻomia le sefulu ma le lua o le boolies. Faʻatau mai i totonu o le faleoloa ma i le auala o loʻo taʻuina ai e le aiga upu o le taupulepulega:

Faʻafefea ona aveese le pale o le celibil tutoʻatasi

O mai i le fale, ia sasaa i fafo o le taupulepulega pi i totonu o le taga masani o le ie. Ave se filo, nila ma faʻapipiʻi le pu ina ia leai se pi. A uma le ato ma pi e te manaʻomia e aveese ai se nofoaga tuʻufaʻatasi. Ia mautinoa e leai se isi o maua iina.

Mo le sefululua aso, mataʻitu faʻamanatuga: Vavega, 'Aloese mai le' ava malosi, leaga upu ma mafaufauga, maʻi peraine. Faʻamamaina i le tele o le taimi e mafai ai i le fale aiga o le fale, nila poʻo le fatufatu. Afai e le mafai ona e galue, ave lau tafaoga.

I lea vaitaimi, o le faʻamamaina o lou agaga ma le tino e tupu. Ina ia maeʻa le gite, ave le naifi ma i le aso 13 o le a alu i le afiafi o le a alu i le kolosi. Maʻi i le mata, fai se ato ma le pi ma sasaa pi i luga o le eleele, faitau le taimi nei:

Faʻafefea ona aveʻesea le pale o le celebil i le fale

A uma ona e faia mea uma, alu loa i le fale, inu se ipu vai mama ma le moe.

Vaʻai i le vitio e uiga i faʻailoga o le pale o le faʻailoga ma auala e aveese ai:

Faailoga o le pale o le fiafia

A o le i faia ni rite, e tatau ona e iloa tonu le mafuaʻaga o faʻafitauli i lou lava olaga o loʻo i le pale o le fiafia. E i ai faailoga o le mea e mafai ai ona fuafuaina.

E faapenei ona taua:

  1. E leai se masalosalo a le teine ​​e matagofie, atamai ma matagofie, ae mo nisi mafuaaga e leai se afaina o ia i ou tafatafa ua tuai.
  2. Oe lava lagona le fefe i le tuuatoatasi, na ia tuliloaina atu ia te oe i taimi uma, mausali agai i lona faiʻai vaega subū. O mafaufauga e uiga i le toʻatasi o le matua o lona matua e oʻo i lou mafaufau toetoe o aso uma.
  3. E masani ona suia le lagona: Vaitaimi o le Veveremi e suia e le fiafia, e leai se avanoa filemu ma le toʻafilemu.
  4. Afai e te faaipoipo, e mafai ona e masani i soo se mea, ma e leai se fonoina e sili atu ma le tolu tausaga. Pe tagata e oti - o le faigata sili ona faigata o le fetuu.
  5. E le mafai ona fai ni tamaiti. E masani ona i ai ni mea, tamaiti e feoti i pepe pe e masani lava ona le mafai ona manatu.
  6. Afai o loʻo e i ai i se mafutaga, e le aunoa i le itu "i le itu", o mafaufauga ia Caesoa e tumau pea i taimi uma.
  7. Le le lelei uiga i feusuaiga: E le o le le fiafia atoatoa mo le itu faaletino o le alofa, pe o le sili mamao lava, o se manaʻoga sili lea, o loʻo aofia ai isi manaʻoga o le tino.
  8. E foliga mai e te fetaui ma tagata, e te tofia se aso, ae o taimi uma na moe ai se mea. Fesootaiga taofi pe a uma le fonotaga muamua pe ua faaleaogaina atoa.

O mafuaʻaga uma i luga e mafai ona faʻamatalaina ma mafuaʻaga - E mafai ona i ai faʻafitauli tau le soifua maloloina, pe faʻalavelave i nisi faʻapipiʻi i le le iloa. O lea, ia e mautinoa e alu i le psychotherappist - atonu e mafai ona aveese le "pale o le cengibicy" ma e aunoa ma ni togafiti.

Afai e le o se tasi tagata tomai faapitoa, ona mafai lea ona e faʻalagolago i le malosi o le faʻatuatua. Faitau tatalo, faifaiva, faia ni galu ma le kotuali. E le o umi se taimi e galue ai, o le a e maua le fiafia i lou lava olaga.

Faitau atili