O le a le miti brown solofanua i miti eseese

Anonim

Ma, ua faamalosia le miti e faʻamatala atili le miti, lea o le a tuʻuina atu faʻamatalaga maualuga mo le manuia faʻaaogaina i se lumanaʻi lata mai. O le a la le mea o le miti solofanua? Miti faʻauigaina o le a tuʻuina atu uma tali talafeagai, ae e tatau ona e tuneii i le auala manaʻo ma e le faʻamalolosi o ia lava.

Afai na mafai ona e tuʻu i ai ma lou le iloa, ona e le leaga mea uma. Taumafai e faʻaalia le agavaʻa atoa, ma le aano o le a foliga mai o le a foliga mai o le malosi o le tino, e foia e le faigata mo soʻo se miti.

Solofanua galue

Faʻauiga o se miti mo ni tulaga ese, o lona uiga o se miti e faʻatatau i le eseese palu

Oe manaʻomia e faʻailoa lau moe i se taimi lelei e pei ona mafai, pei o lou lumanaʻi faʻalagolago i lenei mea. O le a mafai ona e pulea pe o le a pipii i le tui o ou puapuaga ma galo e uiga i le paie olaga. Afai o loo e sauni, e mafai ona matou amata ai lenei mea tumu i se vevesi gaioiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E manaʻomia le miti e aua le manatu e uiga ia te oe ma faʻalogo i a matou faʻatonuga, talu ai o matou '' '' '' '' Aus e manaʻomia le faamatalaina o lau faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi:

  • Sei o tatou amata i se tasi o le sili ona malosi filifiliga - o le solofanua e lavea oe ma lou atigivae. O sea miti e tatau ona faʻamatalaina ese ese nai lo foliga mai i le muamua vaʻai. E tatau ona e maua ni faaiuga e uiga i lou siosiomaga, ae le o le mea moni e matua leaga lava, o le mea lea e foliga mai ai i ou mafaufauga. O le mea lea, i le taimi lava e te tuʻua ai le faʻamuamua, e mafai ona faia le saʻo o tulafono i fafo atu e uiga i tagata o loʻo siʻomia oe i aso uma.
  • Oso le tietie o le solofanua enaena. O sea miti e taua o se meaalofa o le a e mauaina e toe foi ai mo le lagolago. E mafai foi ona e fiafia i le atinaʻeina o mea na tutupu i lau taʻitaʻiga pe a uma ona faʻapipiʻi ai taumafaiga talafeagai e aumai ai a latou sootaga.
  • Sa e matamata i se solofanua enaena i le itu. O se miti tutusa o le a faʻailoa lelei suiga e te manaʻo ai. Atonu o le a faʻateʻia foi aʻu uo, ae o le tele foʻi o le a avea ma suiga taua o le a faia ma au aitalafu poʻo au aiga poʻo aiga.
  • Tabun solofanua enaena. Moemiti i se miti faufauga faapena o tagata le mautinoa o loo lagonaina i luma o matua lelei le motu o tagata, e le aunoa taumafai e alu i lo latou lava tulaga, o le a natia i latou mai oblique foliga pe tuuina atu nisi lagolago e tatau ai, atonu o oe o tagata matamuli.
  • E tilotilo i totonu i luga o lenei atigi vae enaena. E tele sima, ae e ui i lea e faigofie ai ona faatuina se sootaga ma le isi itupa, ae e lē fesoasoani ia te oe i ou lava uiga tausaafia, e tele lava ina e na o le taumafai e faamafolafola le tulaga ina ia aua e vaavaai faaletonu, e tatau ona e toe iloilo ai au amioga.

Tamoe solofanua

E faapefea ona faamatalaina le miti i tomai faapitoa, o uiga faaletagata ma sonologists lauiloa

  • I le ua vaivai. faamautinoa itumalo Bulgarian e faapea o sea miti te le aumaia se mea lelei. E ui i lea, e le o faalogo taua i se miti, e ala lea i le solofanua ae ta oe i atigi vae, e tatau ona e iloa le tau. E le manaomia e toso tele le isu, ae peitai, e sili ona foliga, e na o le le mafai ona o ese mai o le kamupani lea latou lava ua tulia i latou lava.
  • E tusa ma Miller. tautino Henry Miller e lei iloa lou olaga e le faalavalava sinasina mo se ua saunia taimi umi ma oe e tuu lava i luga o le pito o le lalolagi ina ia na maua le taavale o le taimi lava na. Ae aua le faanoanoa, e pei o le miti o se solofanua i le miti o se polofesa faatusa i ai le faalapotopotoga ma le mautu, faapea foi ma lelei-o le avea.
  • Freud. sootaga Sigmund Freud i le aʻa ma tautino mai e faapea e tatau ona e faasaoloto lou malosi e stagnate, e le mafai ona maua lou auala e e faia lelei le olaga, faaaʻoaʻo i taimi uma se tasi. Taumafai e faavasega atu oe lava ma le nofoaga faamuamua, e pei ona fautuaina Sygmund i le tusi miti, atonu o le a taalo olaga i lanu uma o le nuanua.
  • E tusa ai ma le ata faafuasei o aso nei. Miti Interpretary o le senituri XXI tautino mai se solofanua enaena o se miti matagofie, faatusa i le taaloga i le ola moni e tupu ia te oe ma faamolemole o oe, ua faamalieina oe i lou olaga ma o le a le suiga o se mea, e pei o le aafia i lenei suiga i le taimi nei, e le tatau ona tu ma taumafai e fai lelei mea uma.
  • O le miti o le usoga i Sasae. O loo faatali se mafutaga fou mo oe i Sasae Miti, e mafai ona i ai se fonotaga ma le afa lona lua, e mafai ona e faatoilaloina foi lou paie ma le le mautonu, o le mea lena o le moemiti le solofanua lanu enaena e uiga i le miti o le East.
  • O le miti o Veles. Mo se tamai miti veleskoy feusuaʻiga ae pauu atu i se taunuuga e faatino i le itu i le faaituau i nisi o feteenaiga o le a tutupu i le va o lau masani po o uo, ae te le manatu o loo vaeluaina se sea i le taimi nei ma le faamoemoe lou siosiomaga. Atonu, o se tulaga e tasi lenei i lea e mafai ona feagai ma le tatau.

solofanua Brown

Faitau atili