O a miti e fasiotia ai le apogaleveleve mo miti a Miller, Fread, Tsvetkov

Anonim

O le apogaleveleve e mafai ona mafua ai le tele o lagona le lelei, mai le le fiafia i le mataga. Ma o le mea muamua e oʻo mai i le mafaufau pe a feiloaʻi o ia o le fefe lea o le fefe, faʻaumatia le iniseti. Oka ni miti o le fasiotia o le apogaleveleve, aʻoaʻo i le faʻamaonia o miti.

Faatauaina lautele

Fasioti se apogaleveleve i se miti o se lagona le lua. I le tasi itu, o le amoriverares o se faatusa o le fatufatu malosi. O lona Spriral Cobweb makaina le uili o le ola, ma le ituaiga o lalagaina e pei o le la - le faavae o le atulaulau. O le iniseti e mafai ona atagia mai ai le natura o le miti, o lona toaaga ma le filiga. O se tagata faapena e sili ona lelei fatufatu mea, e tele lautele lautele. Ae ina ia mafai ai ona maua avanoa uma o le manuia, e tatau ona ia alu i le amataga o le ola, ia malosi ma dynamic.

O le apogaleveleve o loʻo nofo i luga o le upega tafailagi o le iʻuga e mafai ai ona suia le suia i le ala masani o mafaufauga ma olaga. O le apogaleveleve lele i luga o lana filo e mafai ona manumalo ai i mea mamao, o le mea e faia ai se faailoga o femalagaaiga ma gaioiga. O ona gaioiga faifai pea ma gaioiga e maua ai ni moe malosi o tulaga tau tupe ma le soifua lelei.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Pamukk

Ae e i ai le leaga o le faailoga o lenei faailoga. Apogaleveleve fafaga faʻapitoa ma aano o manu. I le sailiga o meaai, na te tuʻuina le autala i soʻo se mea, ma a faʻalavelave le manuʻaga i totonu o le uaea. O lea faʻailoga o le poto, cuning ma sauā. Ma le isi, o le Arthroods na faʻaaogaina i le uliuli togafiti. E talitonu e iai lona fesoʻotaʻiga ma malosiaga pogisa i isi malo.

O le mea lea, fasioti tagata apogaleveleve i se miti e mafai ona atagia vave taimi, ua ausia le moe ma le lapataiga faasagatau i lamatiaga. O le pepelo i le le fiafia o le apogaleveleve, aumai ia te oe i le matagi, ona misia lea o le laki manuia, laki, tuulafoaiina se galuega aoga pe malaga. Masalo i lalo o le malosi o lagona, lagona pe leaga lagona e te mafaufau loloto i le auala sili ona toʻafilemu ma saogalemu mo oe. Peitaʻi o le mana o mea o le a tuʻuina atu e lafo ai le faʻamafanafanaga, avanoa e faʻavae i luga o le nofoaga, e faʻavae ai le ala mai le ala na foliga mai ai.

Trush Tarantula, o ai na taumafai e osofaʻia Oe, o se faʻailoga ia mafai ona e aloese mai ai tele leiloa ma faʻafitauli. O le manatu o le a mafai ai ona muai maitauina le tulaga ma tali ile taimi. Mo tagata pisinisi, o se faʻaaliga o se faʻaaliga o se avanoa sili ona lelei e faʻaoʻo mai ai le tauva.

Fefe i le teine ​​ae leʻi apogaleveleve

Afai o le Paino Poison i ai le taimi e faʻalili ai oe a o leʻi alu, e le mafai ona e aloese mai faʻafitauli, ae o taunuuga o le a le sili atu mala. O le a mafai ona teuina le mea e taugata i lou loto ma lou agaga. Manuia penefiti o le a faasolosolo malie atu oe.

O se tagata e tigaina i le ogaoga o le manava, faʻaleagaina le fafine uliuli ua oti lana tane - o se mafuaʻaga sili ona lelei e faʻamoemoe mo le vave toe malosi. O lou malosi e puipuia ai le puipuia, o le paia ma le faʻatuatua lea e mafai ai ona malosi, malosi ma fiafia.

E le tulaʻi mai e ala i le lima e punou i le miti - e taʻu mai ai ua e sauni e salamo mo gaioiga na faia i aso ua tuanaʻi. E le mafai ona faʻasaʻo mea ua uma ona tupu. Ola ma faatupuina galuega lelei i le taimi nei ma le taimi nei, o le a e manatua isi - le pei o le mea muamua.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Fasioti Spider i Miti - O se lelei faʻailoga mo se fafine. O lea, i se taimi ua mamao ese ai, o le a ia aveeseina le FBIA ina ia lafoai i se pele. O le a maua e Snovidititsa le talitonuina o le mautinoa ma o le a lagona lona feusuaiga, ae o lea pe a na o le tagata muamua e fiafia ai. E te manaʻomia se tasi e malamalama ia te oe i le afi, ma o le Oo ai O le ae lagonaina le faʻaaloalo o le malosi, manaʻoga ma le fiafia. Mai se fafine faapena e le mafai ona gagau ma sili atu le vaeluaina ma ia.

Pohuk's mata

O se tamaloa e lagona le le mautonu i le Upega tafaʻilagi - o lona uiga o le alu i totonu o se faʻalavelave i a matou lava faʻailoga faʻapitoa o fesoʻotaʻiga. E te fiafia e alu ese mai le mamao o leneixy marathon, ae le iloa le auala e nofo ai. Solia le filo i se miti - o lona uiga o le aveeseina o avega mamafa na matua faʻaleagaina lava oe.

Miller Decese

O le apogaleveleveina ni miti o le malosi, malosi tagata o loʻo manaʻomia pea le sailia o se galuega. E manaia ia i latou ona ola, galuega, Fausia se mea mo isi mo nisi taimi, ae o le taimi lava e tasi e tatau ai ona maua lelei tupe ma saunia se aiga. Matamata pe faʻafefea ona Ia kiina se upega tafailagi, o le moe o le olaga na moli le olaga, atoa mautu, tamaoaiga ma soʻoga.

Ina ia aveese le Initaneti ma fasiotia le apogaleveleve - o le mea moni e tau ai ma tulaga o le olaga, e faigata ona manumalo na o ia. O faʻafitauli e mafai ona aʻafia ai mea uma o le olaga, e aʻafia ai le aotelega o le soifua maloloina. Mai le tiapolo o le a sefe ai le lagolago mo e pele, aua le teena le fautuaga lelei ma se fesoasoani.

Ina ia sola ese mai Tarantula o lona uiga o le malepe ma le laki ma le laki. E le tatau ona e faʻamoemoe i lenei vaitau i lenei vaitau i le finagalo o le mataupu, o lea ua naʻo le poto masani masani, poto ma agavaʻa o le a fesoasoani ia te oe. O le pupula e faʻaali ai lau pisinisi pisinisi, o le tele o le ausiaina o le manuia.

O le maʻi o le lelei o le ata - moe ai le moe o nisi o fefiloi ma uo poʻo paʻaga. O a latou osofaiga o le a fesoʻotaʻi ma le mataua. Latou te le o le le fiafia i lau manuia ma lauiloa. Oe 'aua le aloese mai feteʻenaʻiga, e aunoa ma le faʻamatuʻuina atu. Ia maualuga ma poto o ia uiga.

O le teine ​​na faʻaalia ma se tagata taʻitoʻatasi ma le auro apogaleveleve - o se faʻailoga lelei. Na ia folafola mai le faaipoipoga ma se alii talavou faamaufaai ma le faamauina o alii. Ave le teuteuga - o lona uiga e ola ai i le lava ma mea taugata.

Evgeny Tsvetkov

Apogaleveleve i se miti - Harbing tele o mea alofa. Tolotolo i luga o le puipui - i le televave o galuega tuputupu ae. Na ia moemiti e pei o se uaea i luga o lana filo malamalama, - i se malaga fiafia, o se malaga matagofie pisinisi. O mea uma o le a fegalegaleai ma feita i aso o le a momoli ai le tele o taimi manaia ma aumai ni taui faitino.

Fasioti ia mea leaga i se miti - o lona uiga o le faʻaleagaina au fuafuaga, faʻamoemoe i amioga valea ma ramp. Ona o lenei mea, e mafai ai ona leai sou talitonuina e pele ma tagata ua e manaʻomia, leiloa galuega le lelei pe vaeluaina ma lau pele, lea e taugata tele ia te oe.

I luga o se mea e sili atu, fasioti le saua o le uliuli, o le o loo taumafai e osofaʻia, o se faʻailoga o le mea ua amata ai le tulaga o le mea e tupu ai. Aveese le toto toto o lona uiga e lesitala ai le lagolago a oe lava malosi i totonu. O faʻanaunauga i lenei taimi e ono faʻateleina ai le saoasaoa tele. Aua le fefe e taofi i latou, o le a latou tuu le auala i le pito i luga.

Faitau atili