O a miti o freud ma miller miti kuki

Anonim

O a miti o kuki? E masani ona kuki i totonu o se miti e fai ma sui o le ogatotonu o le miti, o lona uiga agai i tagata ma i le ola. O le ata o le kuki lava ia ma fegalegaleaiga ma o le a fesoasoani ia te oe e maua ai se isi faʻamatalaga auiliili o lenei ata i miti tusi.

O kuki fiafia

Vaʻai kuki i se miti - o le faʻauiga lautele o le ata

Kuki i aofaiga tele

Afai na e vaʻai i kuki kuki i aofaʻi tele, o lona uiga o loʻo e laki i le alofa i mea. O le a faʻamalosia tagata o le aiga a latou fesoʻotaʻiga, ma ua tuua toatasi o le a latou maua o latou agaga paaga.

Se tasi e 'ai kuki

  • Afai e te moe i le auala e 'ai ai e se tasi kuki, ae le mafai ona outou fiafia i lenei mea manaia mo soo se mafuaʻaga, e te manaʻomia tele mea ma ave taʻitasi mea sese i le loto.
  • Ma i le mataupu ina ua mafai e kuki ona fiafia faʻatasi ma se isi uiga, o lona uiga o le umi-faʻatalitali ma manumalo i luga o fili o le a faʻatali mo oe.
  • Afai e fiafia le suamalie o lou afa lona lua, ma o loʻo e matamata i lenei mea, ona o le olaga moni o loʻo iai faʻafiafiaga ma nofoaga matagofie o le a aumaia ai le tele o lagona lelei.

Faatau suamalie

  • Faʻatau kuki i se miti - o se faʻailoga lelei. Miti faʻauigaina e finau mai o sea faʻailoga faʻailoga le faʻataunuuina o miti miti. Afai o kuki sa i totonu o le pusa, ona e tatau ai lea ona aoga ma manumalo uma i mea faigata e manuia ai. Ae o le mea tonu na e faʻatau ai kuki e aunoa ma afifi, miti ma manaʻoga o le a taunuu mai ia i latou lava.
  • O se faʻailoga lelei o le faʻatauina o kuki ma lole. O se vaaiga faapena o le miti e te sau i lou olaga o se tagata poʻo se faufautua o loʻo mafai ona suia le leaga mo le lelei. O le mea lea o le a tuʻuina mai ai faʻamatalaga talafeagai ma o le a fesoasoani e faʻasaʻo mea sese o se pa puipui tele e faʻatino ai fuafuaga i le olaga.

O a mea o kuki

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Miti Faʻatalanoaga Faʻalauiloa tele lava i le mea o loʻo iai kuki. Afai e te mafaia ona manatua lenei mea, ona e laki, talu ai e mafai ona sili atu le saʻo o le lumanaʻi.

  • O le sukalati o Chuskolate e fai ma sui o lou alofa mo le manaia o le olaga. O oe o le masani ai ia te oe lava e le o le teena. O se faʻafitauli tele lenei ma mafai ona aumaia tele faʻafitauli. Afai na e saunia le tele o sukalati kuki, ona faʻailoa lea ia te oe le talitonuina tagata e le agavaa o le talitonuina. E mafai ona e faigofie ona faaseseina oe ma faaaoga lou agalelei.
  • Oatmeal fautua mai e tatau ona totogi le miti e totogi ai le tele o le taimi. Ma sa le tatau foi ona tau fugaina i ni faataugatuvale mo se taimi umi e tausia ai soligatulafono i le fatu.
  • Kuki ma kisi. I lenei ata na lapatai mai ai i se taimi lata mai o le aʻoga e tatau ona faʻaeteete. E oʻo lava i le mea sili ona manaʻomia e mafai ona faʻaleagaina mea uma e te tau ai. E faʻatinoina foʻi i fatu. Aua le le mafai ona molia lou agaga paaga, faapea foi ma le "pa" mai le valu.

Fai oe lava

O lenei ata faʻailoa mai e te maua ai se mea lelei na taʻuleleia uma i galuega ma uo. Faʻatoona foʻi o lau pule o le a le nofo i le tasi nofoaga, ma o le a faʻatupu ai pea.

O kuki masima

Ia iloa au fuafuaga i le olaga, e tatau ona e suia se mea i lou olaga. Afai e te tuua le masani lava i le galuega ma mataupu, ona e le mafai lava lea ona e ausia au sini.

E 'ai suamalie

E 'ai kuki i se miti o se faailoga manaia. O lenei ata e lapatai mai ai i le taimi lata mai e mafai ai ona e faʻatagaina se mea sese o le a tuʻu le satauro i luga o isi matata. E aoga foʻi le tausiga o le soifua maloloina o oe pele ia te oe, aua o loʻo mafai e lou aiga ona faʻamaloloina se maʻi ogaoga.

Togafiti malo

  • Miti Faʻafefiloi Tuʻu Taufatu o Forecasts mo le lumanaʻi i se tasi na togafitia a latou malo i miti i se miti. O lenei ata faʻailoa mai o loʻo i le lata mai o le a maua se lelei ofo poʻo se avanoa manaia. O se meaalofa faapena o le sola i le leai se auala e fai pe a e fia manuia.
  • Ae afai na e sau e malaga ma oe feiloai ma se meaai manaia, o lona uiga e umi le taimi o le a alu i ai mo se taimi umi.
  • Afai e te musu e togafitia, ona o le ola moni o le a e mauaina se fono ma tagata tauva ogaoga e manaʻo e tofia lau galuega. Masalo o le a i ai tagata mai lau latalata lapotopoto o fesootaiga.

Kuki zhahaha.

Faʻauiga o le ata e tusa ma miti lauiloa

Faʻauiga o se miti i luga o le snorker o miller

  • Tao suamalie. O lenei ata faʻailoa mai o loʻo e faʻaseseina ai le filifiliga o le filifiliga o se olaga o le tagata satelite. Ua fai mai Miller e le o toe mamao i latou.
  • Crackers i se miti - o se faʻailoga lelei. O le miti a le miti e potopoto lelei faatasi ma uo o le a aumaia le tele o lagona agalelei ma lelei.
  • O tupe e leai ni kuki. Ua fautuaina e Miller le vaʻai totoʻa i lona siʻosiʻomaga, pei o uo vavalalata e mafai ona fausia se 'oti i tua o lou tua. Matamata E manaʻomia ai, e tatau ona e sauniuni lelei. O lenei ata e faʻamalosia pe a fai o se tasi e togafitia oe i se kuki. E tatau ona manatua mo lenei amio, talu ai ia te ia e mafai ona faamoemoeina lona uiga. Aua le malie ia te ia mo ni mea taufaʻatau vaʻaia, e pei ona e ono foliga mai o le a e maua i se tala le manaia.

Faʻauiga o le ata i le miti o freud

  • Vaʻai kuki i se miti - O lau naunautaʻiga o lou manaʻo e faʻafiafiaina feusuaʻiga ma se auala le masani ai. Masalo e te manaʻo e taumafai e faia ni feusuaiga i se nofoaga tumu poʻo le taumafai ma le faʻaaloalo.
  • E 'ai kuki. O lenei ata e faʻaosoina ai se alofa moni alofa, o le a amata i le lumanaʻi lata mai. O soʻo se mafutaga o le a faʻaauau pea mo se taimi puʻupuʻu, ae o le a latou aumaia le tele o lagona lelei.

Pusi kuki

Faitau atili