O a miti o se keke i miti o fugalaau ma miller

Anonim

O a miti o le keke? Miti fesoʻotaʻiga e seasea maua ai lenei ata e lelei faʻamatalaina, tusa lava pe pei o le miti na foliga ia te oe matua malamalama ma fiafia. E leai se tasi o le a finau e iai se faʻaaliga e matua le masani ai ma manaʻomia se auiliiliga auiliili. Ina ia tuʻuina atu i le sili ona saʻo faʻamatalaga o se miti a se miti a se miti, e manaʻomia le manatua uma o auiliiliga uma o le vaʻaiga, tuʻu i se tasi auala, ma na o le maitauina ma le faʻaeteete i faʻamatalaga i Snoer.

Miti faʻauigaina: pai - o le faʻauiga autu o le miti

O Pie mai le taimi umi na manatu o se faʻailoga o le fale malolo ma mea lelei. Ae e oʻo i lenei ata e masani lava ona tele faʻamatalaga faʻauiga. Ina ia puipuia uma tagata na afaina, e manaʻomia le faʻataʻitaʻia o le miti ma matamata i le faʻauiga o le faʻailoga i le toʻasā e sauniuni mo se taua.

Suamalie pai

Vaʻai i se pai i se miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e te vaʻai i le keke, ae aua le faʻafetaiaʻi ma e le tatau ona e faʻatali i se tala faigata. I se isi itu, o se faailoga sili ona lelei. I se taimi masani i le lumanaʻi, o le a fai sau faʻamatalaga faʻailoa mo galuega, mai lea e le tatau ona e teena. Ma o le aiga e le o ni isi faʻafitauli e mafai ona aumaia le le fiafia i se miti.

E 'ai pai

O le tautalaga lea sa e taumafai ai le pai, o lona uiga i se taimi puupuu, o le ae o le a e sau i le faafitauli i mataupu. Ae mafai ona faigofie ona e faatoilaloina nei faigata, ma o lea e te fiafia e tauia. O le a e mauaina foʻi le tele o poto masani o le a fesoasoani tele i le toe faʻailoa au fuafuaga i le olaga.

Foliga vaaia, faatumuina ma tofo

  • O le sitaili o le pai o se faailoga manaia. Masalo e te vave faʻaavanoaina lau fale faigaluega. E mafai foʻi ona e iloa le oona o le leiloa o lau pele. O le a amataina le le le lelei o le taimi mo fefaʻatauaiga ogaoga ma faʻamasinoga.
  • Mago le pai. O loʻo e faʻatali mo se finauga ogaoga ma tagata vavalalata, o le a aumaia ai le le fiafia tele i tagata. Faʻapea foi, o se tasi mai lou siosiomaga e fausia ai se 'oti i ona tua. E tatau ona matua le talitonu i le le avatua i tagata leaga ma fili e avea ma a latou fuafuaga palapala i le olaga.
  • Gurnt pai. O lenei ata faʻaalia mai lena mea i se taimi puʻupuʻu o le a e mauaina se avanoa lelei e faʻataua ai ou manaʻoga, ae o lenei avanoa o le a misia.
  • Lapoa ma suamalie keke - o se faʻailoga lelei. O sea miti e amoina lelei aiga ma avanoa tupe maua. Ua faʻaleleia le ata pe ana fai ua e faanatinati atu le pai, lea na o ese mai le ogaumu.
  • Ae o le apu keke e le aveina se mea lelei. O sea miti e faʻaalia ai talu ai nei ua e malolo foʻi. A leai o se mea mautu, ona e leiloa ai lea o mea uma na latou fausia mo se taimi umi. E faʻapea foʻi, mausa leaga o le a le o toe matua afaina ai le soifua maloloina pe a fai e te le suia lou olaga.
  • Pai ma kapisi - i le tuuatoatasi. O tagata tuulafoaiina o le a le mafai ona maua o latou o lo latou manava mo se taimi umi. Ma o ia foi ua ia mauaina lona tagata pele, sa leai se taimi e toeitiiti lava ona faamalosia ai le vaega le au- vaega ma ia. Peitaʻi o lenei vala eseʻese o le a afaina ai le pele, aʻo e mafai ona maua le malosi ma faʻamalieina masani mai le masani ai. O lau mafutaga o le a toe flare toe malosi ma sili atu malosi.
  • Pai ma aano o manu. Miti faʻauigaina lapataia o loʻo i totonu o lou siʻosiʻomaga o loʻo iai le "luko i le paʻu mamoe", e malo i lou tulaga ma tulaga. E taua le vaʻai atu i tagata uma o loʻo fesoʻotaʻi ma faʻailoa se amio muamua ae le i amatalia o ana fuafuaga palapala i le olaga. E taua foi le aloese mai feeseeseaiga tulaga faatasi ma aiga ma uo.
  • O pai ma le iʻa o se faʻailoga o le lelei o le lelei ma le le aoga.

Fegalegaleaiga

  • Tipi le pai - e uiga i faafitauli tau tupe i le aiga. Afai na e vaʻai i le mea lea e faia ai e se tasi mai au uo, ona faʻasolo lea o tupe ma tupe mo lenei amio.
  • Lafo le pai. Miti Faʻaiʻuga Fai mai e mafai ona e aloese ai mai ni faʻafitauli ogaoga ma fili, pe a na o le faʻatuina pea le mataala faifai pea. E aoga foʻi le soona faʻamalolo i galuega, aua o le mea sili lea ona leaga e ono afaina ai lou taʻuleleia o oe o se faʻapitoa.
  • Peace Communic Pes - o se faʻailoga lelei. O lenei ata e faʻapitoa ai le maeʻa o le maeʻa o mataupu ma le manuia tau tupe.
  • Faʻatau le keke - i polofiti e leʻi mafaufauina. Afai oe faʻaaogaina ma le agavaa lenei meaalofa o le tausamiga, ae aua le faʻaaluina ai manaʻoga, ona faʻatali lea o lou aiga mo se olaga toʻafilemu. E aoga foi le tausiga o le soifua maloloina o oe pele ia te oe.
  • Ave se meaalofa. E tuʻuina atu ai se mea saʻo e uiga i se foliga, e manaʻomia le manatuaina o le igoa o ai na siiina le keke. Afai o lou fili, o lona uiga e aliali mai o ia e lata ona gaoioi e tuʻituʻi oe i lalo mai le alalaupa. Afai o le keke na tuʻuina mai se uo poʻo se aiga, o le a e faʻatali mo se mea e leʻi mafaufauina pe sili atu le aoga i le galuega. O le uiga tutusa o le miti, o fea e te faia ma se fasi keke.

O le pai fou fou.

Lafoia le ata i luga o le pule faapopoleina

Miti Miller

  • Ofu. Tagata nofofua o le a le toe umi se taimi e mafai ai ona faʻaalu se taimi ma le isi itupa faʻapitoa. Masalo o le a iai ni a oe fiafiaga masani o le a maua ai ni itumalo matagofie mo le lumanaʻi.
  • Lagona se manogi manaia - o se faʻailoga lelei. O lenei ata faʻailoga le mea moni e iʻu ai le lanu uliuli, o le a oʻo mai le taimi mo mea fou e iloa ai
  • Lua pai - i se olaga fiafia ma mafanafana aiga.

Miti o fugalaau

  • E 'ai pai - i malo. Masalo o le a toe feiloaʻi lava tagata faigaluega.
  • Ae o le ogaumu pai - i faafitauli tau tupe. Mo sina taimi e aoga e puipuia mai i taugata taugata ma leai se aoga.

Suamalie pai

Faitau atili