O le a le mea e fai e le moe ai e le moni - metotia mafaufau

Anonim

O le a le mea e fai e le taunuu mai? Afai e te talitonu i miti faʻavaloaga, masalo e te le manaʻo e faʻataunuʻuina le po po o le faʻaaliga na e lagona le le fiafia. E i ai metotia faigofie e fesoasoani e puipuia ai le maumama o ata tafailagi i le olaga moni.

Mafuaaga o miti leaga

Faapea ou te mitiia se miti leaga, ma e te talitonu faamaoni ia e mafai ona afio mai, fefe ai. Ina ia aloese mai le le mautonu i le olaga, e tatau ona e malamalama pe aisea ua fanaina ai e le tele o le moe.

Faʻafefea ona faʻamuta le miti faʻavaloaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mafuaʻaga atonu e pei ona taua i lalo:

  1. Sa e fufusi i le po. O le fuafuaina o le tino nai lo le faia o galuega galue malosi, ona mafai lea "e tatau ona e" mafua ai ona iloa ata mataga.
  2. Oe inu i se mea maualuga auala, faʻaaoga fualaau faasaina pe talia vailaʻau vailaʻau. O nei vailaʻau na mafua ai le suia o le malamalama, ma amata ona "vaʻai" i le miti.
  3. A o leʻi moe, ua e aafia i ni lagona malosi: le lelei pe lelei - e le afaina. O le uta lenei mo le malamalama lelei, ma o loʻo taumafai e faasaolotoina i latou mai le kalave e le talafeagai, "Upperating" lagona i le moe.
  4. Ua e maʻi, ae le masalosalo. O lou faiʻai i le moe o loʻo taumafai e lapataʻia: Mautu o le Soifua Maloloina. O le isi manatu lauiloa o le mafaufau o loʻo suʻesuʻeina le autu o miti o loʻo tusia e uiga i lenei: Jung, freud.

Soʻo se lagona le lelei ma tulaga e te sau ai i le taimi o le aso o loʻo atagia mai i le lelei o miti. O lea, o lena posua o le a le faiamoa o ia i le mea moni, e tatau ona e aʻoaʻo pe o le a le taulimaina o latou.

O taimi o mafaufau

Afai o oe o se tagata masani, taumafai e faʻafetaiaʻia le miti ma le faigofie o le mafaufau o le mafaufau.

o le a le mea e fai pe a fai o le matamuli

E faapenei ona taua:

  1. Tatou maua se mea le lelei. Afai na e ufiufi i lagona, muamua ia faapena i latou, ona aveese loa lea. Faʻafeiloaʻi, taofi ou vae, ta le aluga - faia mea uma e manaʻomia, seʻia e toe foʻi i le tulaga o le toʻafilemu.
  2. Faʻataʻitaʻi le mafaufau loloto aʻo leʻi moe. O le a latou fesoasoani ia malolo, aveese mea uma na tutupu i le aso. Filifili faiga e aveese ai le le lelei. Mafaufau loloto mo musika manaia ma mafanafana.
  3. A o leʻi moe, e le aofia ai mea leaga uma: Aua le alu i luga o fesoʻotaʻiga lautele, tape le TV, aveese le tusi. Sili atu savali, inu se ipu vai mafanafana, mafaufau i se mea lelei.
  4. Afai i lou olaga e tele faʻafitauli, e le tele faʻafitauli, e le mafaufau i mafaufauga i le leaga, ae saili mo ni fofo. O se faaaʻoaʻoga, 'ua s ¯ e na te iloa ai: "Oi, maeu le leaga, e leai se tupe," e suia ai i se faʻamatalaga lelei: "O le a ou mauaina ni galuega se tele, o le a ou mauaina le peimeni ma totogi ai aitalafu."
  5. Soo se feteenaiga ma misa filifili vave. Ae aua le faʻatulagaina ni faʻailoga, ae taumafai e saili se maliega, talanoa filemu i le tagata solitulafono ma suʻe se tali i le faafitauli.

O nei tulafono faigofie o le a fesoasoani e toe faʻafoʻiina ma le faʻamaoni ma puipuia le moemiti i au miti.

Taeao masani

Afai e te ala aʻe i le taeao ma manatua ai se miti leaga, e mafai ona e faia ni faʻailoga faigofie o le a fesoasoani e aveese le fefe o le a faʻatinoina.

o le a le mea e fai e le taunuu mai

O le a le mea e mafai ona faia:

  • Fai se malu malu. Mafaufau pe faʻafefea ona faʻamau le suavai vai leaga. Mafaufau i le mea moni o ou leaga uma lagona e ese mai i le vai, latou mou ese mai lou olaga.
  • Tusi le moe i luga o pepa i vaega uma. Faʻamatala na e lagonaina le mea na tupu. Lafo uma mea uma, ona susunuina le laupepa.
  • Suia le togafiti o le moe ma le lototoa: Muamua manatua le miti i auiliiliga uma, ona aumai lea o le tulaga ofoofogia. Tusi lau oe lava ia, miti fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, na e miti i le afi. Manatunatu i le ata tutusa, ae tuu le afi i lou mafaufau loloto i se pupula manaia tofo.
  • Taugofie i luga o le vai. Liligi se ipu vai mafanafana, faʻaopopo se mataua o le lemon lemon i totonu. Faʻalauteleina: "E pei o le vai o le malemo ma o se miti leaga mai loʻu olaga mou atu." O le vai e tatau ona sasaa ifo i le eleele pe i le faleuila.
  • Faitau miti - O le ae vaʻai i le tele o miti leaga e faʻaosofia ai se mea lelei.
  • Sau ma ou lava faʻailoga ma talitonu ia i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai le moe moe i taimi uma miti i le aso. Ina ua maeʻa le miti muamua o le mea leaga, valaaulia se pele e alofagia o se meaʻai alofa. O lea e te "faʻamalosi" se tasi fou o le a taliaina, ma e moni lava.

Siaki le vitio e uiga i mea e tatau ona e faia e fai ai le miti leaga e moni:

Afiafi Afiafi Aʻo leʻi momoe

I le afiafi e mafai ai ona e fetuunai oe i le galu o miti lelei. O se ituaiga o puipuiga o porotires. Ma afai e moe moemiti le miti, e le manaʻomia le popole i le mea moni o le a latou maua mea.

O le a le mea e mafai ona faia:

  • Inu se ipu vai mafanafana. E faʻapea o le a e aumaia se miti malosi ma toʻafilemu. I le taeao e te le manatuaina le mea na e miti i le po.
  • Faia ni faamaoniga lelei. Mo se faataitaiga: "Ou te faigofie ma toʻafilemu moe malie", "O aʻu miti e manaia ma lelei," "O le a ou lagona le fiafia ma le fiafia i le taeao."
  • Galue malosi miti. Ona mafai lea ona e pulea mea uma e tupu ia te oe i miti.
  • Tatalo iai. O lenei metotia e talafeagai mo tagata faʻatuatua. O tatalo faʻateleina ai le malosi o le malosi ma faʻamamaina mai le le atoatoa, o lea ua le aofia ai le faʻanoanoa.
  • Ave le yoga, agai i luma poʻo isi faʻamalosi tino.
  • E faia fatuga. Tusi, usu, e maua ai le atigi. Soʻo se galuega talafeagai mo oe ma faʻatumuina le malosi. I se faʻaopopoga, fatufatu e atiaʻe mafaufauga, tele lava o le taimi o le a e vaai malamalama, lanu, ae naʻo miti lelei.
  • Moe i tautaliga. Ona le afaina ai lau moe, ona mafai foi lea ona mafua ai foi miti leaga.
  • E tuu le potu ae le i moe. Tatala faamalama ma Tuu le ea fou i totonu o le potu. Oe malamalama vave ma galo le moe faigata.

Taumafai e aua le tuʻuina atu ni miti e sili atu lona taua - o le tele o taʻaloga o lau. O miti lelei e na o le moni i na tagata e talitonu ia i latou.

Faitau atili