O a miti o miti lanu mo Miller's Dream, flad

Anonim

E talitonu o le "tagata uma" na o oe monochrome, o le, uliuli ma papaʻe miti. E ui i lea, o nisi taimi e toatele ai tatou, o le miti fuga o le ae itiiti ifo i le taimi - ma e tele ituaiga o tagata o loʻo "vaʻavaʻai" o miti i taimi uma. O a miti o le olaga "i le lanu" ma o le a le tali atu i le vevesi o le pupula ma le manatua miti miti?

Valivali le asu

Faatauaina lautele o ia miti manaia

O le taimi lava o le vaega o tagata Iapani a Amerika na faia le pisa i le lalolagi faʻasaienisi, faʻaalia le lanu o miti vaʻai i le tele o tagata faʻatauga o le psychogical o loʻo iai pe lumanaʻi E toatele na fiafia tele tagata na fiafia tele - peitaʻi, ina ua maeʻa se suʻesuʻega umi, alii atamamai na o mai i le faaiuga, seʻi vagana ai ni ituaiga o tagata, e mafai ona maua ni ituaiga o tagata. .

O ai le tele o avanoa e iloa ai le moe pupula mata?

  • I tamaiti. Leai se Manatu! Sulu tausaga - susulu lagona - miti fiafia.
  • I tagata talavou. A o le i faia le tulaga o le 27 aso o le fanau mai, e tusa ma le 75% o teine ​​ma tama e mafai ona fiafia i miti.
  • Tagata tausi maʻi ma isi le soifua maloloina. I nisi o taimi, o miti faigofie faigofie lagona o miti o miti, ma isi, ua faʻaea na o oe o loʻo tauʻaveina foi o tagata ma tamaʻitaʻi-fale "poʻo le tausiga o le efuefu .
  • Tagata ma le atamai maualuga.
  • I le itu tauagavale, talu ai o nei tagata e sili atu le atiaʻe o le afa o le faiʻai e nafa ma le manatunatu.
  • Tagata fatufatu, faʻapea foʻi ma tamaʻitaʻi.
  • O tagata ulaula na ulaula, nonoa i se mea leaga tele talu ai nei. I lea tulaga, o le mafuaʻaga o le po o le po o le po o le faʻaaogaina o le faʻafanua o le "oso i luga o le tino, faigaluega i se auala fou.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mautinoa mea moni: E masani ona iloa e fafine miti sili atu nai lo alii. Afai o loʻo iai ni miti e maua i tamaʻitaʻi i tamaʻitaʻi, 60% o miti o, o miti o, i totonu o alii, o le numera o le "e le o ni mea e sili atu nai lo le 40%.

Le taua o nisi lanu

Valivali Aso Malolo

  • Afai o le lanu mumu ma ona tamai paʻepaʻe na tupu i lau miti (pe o le miti atoa na valiina faʻapitoa i le AUU o le AUME Palette), o se faʻailoga lea o le miti. Peitai, o le lanu e tasi e mafai ona faʻailoa saʻo le alofa o lenei tagata.
  • Vaʻai lanu lanu ma se malosi o le moli moli - o se faʻailoga o le popole ma le sosaiete "squirrels i le uili". E tatau ona e malolo ma ave le aso malolo - ae le o le galuega. Masalo e te popole i mea tau aiga.
  • Afai o le lanu autu o le miti na paʻepaʻe, o se faʻailoga sili lea. Muamua, na te tautala e uiga i uiga lelei o le miti, ma lona lua, e tauaveina i lou olaga faʻafouina. O lea ia mautinoa: Ina ua uma ona ala i luga o le a e malosi ai e sili atu lona lelei nai lo le taimi muamua!
  • Olioli ma Faamamaina O faʻailoga faʻapitoa isi malamalama (malamalama lanu moana, pulumu lemu, paseti).
  • Afai o isi mea faʻapipiʻi na faatoilaloina ai le lanumoana, o lona uiga e te lagona lelei, ae e le mafai ona taofia se "mumu" e mu i lau fiafia (manuia i le galuega!).
  • E tutusa lava le foliga tutusa lanu: Blue, lanu viole. Latou te fai mai: O le malaia atoatoa pule i lou agaga, o tuaoi ma le le aoga. Masalo e te 'aveina?
  • Ia, a pe a uma ona e fafagu oe e mafai ona manatua na o le auro (po o ni isi susulu acid lanu mai le aiga "mata"), o lona uiga o lou ulu ua sili atu i le ulu. E tatau ona e malolo i le tele o le mafaufau! O alii e talafeagai fagogogo ma fafine o se saofaga i le itu i sasae o Sasaʻe.

Ma o le a le mea sa tusia e le lauiloa taua?

Talu ai o le lanu o miti o se mea e toetoe lava o le 100% mafaufau loloto, sili atu e masani lava ona vaʻaia o latou faʻamatala e mafai ona vaʻaia i tusi o le lauiloa psychechonalysts. Ma o le mea lena e mafai ona latou lipotia lau po "ata tifaga" ...

Miti Miller

Lanu pupula

  1. O le a le lanu? Afai e lanumeamata, o le a le taimi lenei e te maua ai se avanoa e te faʻamanatuina ai se mea lautele ma leotele.
  2. O le a le miti o miti lanu, o le autu "Vilin" lea "Taalo" Mumu? Faaeteete i lou soifua maloloina. A o le auala, O le moe e mafai ona tosina mai ai lou mafaufau i se faafitauli, ia foia sili atu, aunoa ma le lafoina o mea i se pusa uumi.
  3. Afai o le ogatotonu o le moe o le samasama, ona e le manifinifi ai o au faʻaupuga, ina ia e le mafai ona taofi, galue ia oe lava ma le galue o mea sese a ou taimi ua mavae ma tausaga sese.

Miti o freud.

  1. E tusa ai ma lenei miti ata, o miti lanu o se faailoga pupula o le tuputupu ae ma tuputupu ae. Ma le isi, e mafai ona malamalama i ai ma le faʻatusatusaga o mea ma se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaiʻuga, o le a matua le aoga lava ma le taimi nei e te gafataulimaina - Ma o se tulaga maualuga o le a mafai ona nofo ai.
  2. O le tasi o le "faailo" moe mafai ona taʻua o le tasi lea o le lanu samasama na manumalo. Fai mai a ia: Leai se 'alofaga, ave ma galue loa! O nisi taimi e iai ni faʻafitauli i lau auala, ae taʻu latou te le taofia oe - Afai e te le avatua i le afa ala, ua folafola mai!

Faitau atili