O a miti e folau i luga o le vaa i luga o le faʻauiga o miti lauiloa

Anonim

O le faimalaga i le sami o se togafiti matagofie e fetaui lelei. Apa i luga o le vaa mafua ai lagona susulu malamalama i tagata - olioli, o le manaʻo e faʻataunuʻu le la miti, e asiasi i atunuu mamao, lagona le kapeteni o lou taunuʻuga. Eseese miti e faʻauigaina i auala eseese, poʻo a miti o folau i luga o le vaa.

Ae o le tulaga lautele o le tasi lea mea - o le faʻaalia o faʻaaliga fou poʻo faʻataʻitaʻiga fou. O le a lau mea e faʻatali ai le mea moni mo le mea moni? Fai mai ia te aʻu le auiliiliga o ia vaega o le tau i le taimi o aau, o foliga o le puaa sami, lau matafaioi i le taimi o moe.

Folau vaa

Faataunuuga o Faanaunauga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Felelei i luga o se laʻau matagofie, faʻaʻoleʻole i se miti - o lona uiga o le alu atu i le faʻataunuʻuina o ou manaʻoga, e faʻateleina ai lou uelefea ma e masani ai lagona sili i soʻoga Aemaise o lenei taua e moni, afai tou te vaʻaia o le vai e toʻa ma manino, o le matagi e manaia, o le la e sili malie mai ma susulu.

O mea tonu uma e te faʻatali mo le lumanaʻi fou i le galuega ma i le olaga o le tagata lava ia. E mafai foʻi ona faatatau i le mauaina o mea totino o loʻo e miti i ai mo se taimi umi ma tuʻuina atu se faʻatauga o lau sini) pe o se malaga lelei, manuia. Ole tau ole tau ole miti ole faʻataunuʻuina o manaʻoga, ile faʻatinoina o fuafuaga.

E mafai ona faʻamasinoina le fua o le manuia i le tele o le vaʻa - pe a e opeopea i luga o se liʻai tele, o le a e maua se manuia taua. Afai e te alu i luga o le tautoga i luga o le vaa, ona fautua mai o le manuia o le mea e mafai ai ona e faigofie faamolemole, ae o le a tatou fuafuaina ma moni.

Kapeteni tua o le uili a Kapeteni

Miti faʻauigaina e talitonu o se tasi o sili sili ona lelei faʻailoga o le tau - o se miti lea e te pa'ū i le afa, ae mafai e lau vaʻa ona suia le leaga o le tau o le tau o le tau. O lona uiga ua e faamamaluina ma le suʻega o le iʻuga ma o ese mai ai le tagata manumalo.

Faapea foi ma le lelei faʻailoga pe a e faʻatautaia le vaʻa vai. Fai mai le moe o loʻo avea oe o se tagata tutoatasi o le tagata e le noatia i se mea mataʻutia o se tagata. Oe taliaina uma tali oe lava, ma e manaia!

Moe moe

O se miti e le o se mea e tupu ai ni faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le leaga o le tau, o le mativa tulaga o le vaʻa poʻo lau faʻalavelave tulaga i luga o le vaʻa.

Fai mai le leaga o le tau, o le mamao o mea na faʻaopopo faasaga ia te oe, o le taimi nei e leʻo le gaioiga, sili atu ona nana ma faʻatali mo le taimi sili ona lelei. O le vaa e foliga le faʻamaoni - mafai ona matua pe faʻaleagaina, fai mai, fai mai o lau setete i totonu o loʻo ia te ia e manaʻomia. E te i ai i foliga lelei i le taimi nei, leai se malosi, leai se malosi mo agai i luma. Asiasi i le fomaʻi, faʻamalieina lelei.

Afai e te opeopea i luga o se vaa matagofie, ae mo nisi mafuaʻaga ua e popole ai ma taufaafefe, ona fai ai lea o se miti leaga. O loʻo e faʻatali mo se faʻafitauli tele, e fautuaina le auiliiliga uma o lou olaga. Mafaufau: o fea e mafai ai ona sau faafitauli?

Miller miti tau

Na talitonu Miller o le miti a Nepporuiria i luga o le sami e tautala ai o ni faafitauli faigata i lou olaga. Lelei le tau o le vavalo o le laki manuia, olioli, fiafia aiga. A faʻapea e agi mai se matagi malosi i luga o le sami, ona e talanoa ai lea o ni faʻafitauli e te le afaina. Ole taimi ole aso e taua ai - o le po e lapataia ai le faimalaga na e fuafua e lamatia. I le taimi lea, e le talafeagai le auai i mea fiafia.

Aoga mo miti freud

Savali i luga o le vaa

Freud talitonu o le tulaga o le miti i luga o le Komiti Faatino o le Komiti Faatino o le Komiti Faʻapitoa, erotic. Ia i luga o le isu o le vaʻa - o lona uiga o lau mafutaga ma se paʻaga, e foliga mai, na alu atu i se taimi oti, ua oʻo i le taimi e mafai ai ona suia i lou olaga. Afai e te vaʻai e sola se tasi ia te oe i luga o le laueleele, o le a le vavao o se faʻafeagai poʻo le faʻaiʻuga ma mafutaga.

Faitau atili