O a miti o seevae mumu mo Miller's Dream, Freat, Tsvetkov

Anonim

O seevae matagofie o loo i le itu i se fafine. E le pasi e tagata i le lalelei i seevae malamalama. O le a le miti mumu o miti, matou te aʻoaʻo i miti lauiloa.

Faatauaina lautele

O seevae mumu i se miti o se faʻailoga ofoofogia tele, e mafai ai ona puʻeina ni ata fou ma le ofoofogia tala. Tatalaina o le aano o le miti, o se togafiti e mafai ona faʻaalia lona lagona i le mea moni. O ia lava ia e feteenai lava. Mafai ona latou faia le matagofie, alofa, olioli i le ola, ae i le taimi e tasi e tauia ma lotoleaga ma le saua.

Mumu seevae

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tele malo e maua ai le mumu lanu i saute, vevela, mumu, loto, ola. O lenei lanu e atagia mai ai le tama amata ma ave le malosi o le yang. O loʻo faʻailoa mai ai le gaioiga, saoasaoa o le mafaufau, dynamism, malosi, 'olo, faʻamasinoga, i le alofa. Fasi, i le itu, o se tamaitai amata faailoga.

O seevae mumu o nisi sybisis o le feteʻenaʻi, o le ono tutusa, ae i le taimi e tasi o le tuʻufaʻatasiga o aliʻi ma le fafine malosi. Sea tulaga lamatia mafai ona faʻateleina ai le puipuia poʻo le onosaʻi ai, ia faʻaleleia atili le miti tutoatasi, faʻasauā i le leaga o ia ma tuleia le gaioiga i le igoa o manumalo, manuia, alofa, mana.

Ae e le o lona uiga e le o le miti pe a uma ona faʻatali se faʻaaliga o se faʻaaliga mo mea uma ma vave. O luga o se tasi, o lenei tulaga e mafai ona aʻafia ai le faʻafeagai: e mafua ai le faʻaaloalo, popole, le popole, faʻanoanoa, faʻanoanoa, faʻamalosia i totonu o le lotoifale.

Taʻitasi vaʻai e tatau ona mafaufau taʻitoʻatasi, o le gauai atu i auiliiliga, o le olaga o le miti, o le lagona mulimuli ane. I auala eseese, o miti se miti mo alii ma tamaitai e faamatalaina.

O le a le mea e manaʻomia ai tamaloloa ma fafine i le vaʻai o seevae mumu i se miti

Ina ia vaʻai i se tamaloa i se miti lalelei i se aulelei, susulu seevae - moni folafolaga o se fonotaga umi o loʻo faʻatalitali ma se fafine lalelei tele. O lenei miti e atagia ai lou manaʻoga i totonu, faateleina le faʻaalia, feteʻenaʻi mai le vaitaimi o le tau o le taimi. Masalo o le tagata lea suʻesuʻega o tagata faigaluega, o le le masani ai aso e aafia ai le i ai o sootaga a le tagata lava ia, faia o se le mautu ma le tumau. O ia lava fuafuaga i sootaga vavalalata e fautua mai ai i le taimi o loʻo e sili atu lou fiafia i se galuega nai lo le fiafia.

Seevae i luga o vae

I le teine ​​e faʻatau ni seevae maualuluga - ua i ai se naunautaiga manino e pule i le tane taʻitoʻatasi. E te tutoʻatasi ma mautinoa, ae o nisi taimi e sili atu ona faʻaletonu ou tomai, taumafai e mitiia tauvaga ma lau tane filifili. O se tasi e fefe ai ma soloia, ae o loʻo i ai i latou e faamemelo ia te oe ma tagata faapalepale.

O loʻo vaʻai ma le loto i ai i le fale mumu i totonu o le faleoloa - o le faʻailoga o loʻo e sailia le alofa, fiaʻai i lagona lelei faamaoni, e te manaʻo i le tuʻinanau ma le afi ma le afi i le afi ma le afi i le taʻele ma le afi i le taele ma afi ma le afi ma le afi i le taʻele ma le afi i le taʻele ma le afi i le afi ma le afi i le taʻele ma le afi i le taʻele ma le afi ma le afi i le taele ma afi ma le afi ma le afi i totonu o le taʻele. Na ou miti o le suia o le ulugaliʻi ulugaliʻi - Ou te manaʻo i se sauniga faʻafiafia ma se mea lelei.

O nisi o fafine o sea faʻailoga ua folafola atu le tatalaina o le uluaʻi luʻi. O le a e tumu i lagona fou mai le fiafia femalagaaiga ma malaga. E le o se mea moni o lau gaioiga o le a fesoʻotaʻi naʻo le malologa. Atonu e tatau ona e galue matagofie, faʻailoa poloketi fou ma maua le poto masani. O le mea moni o le amataga o le nofoaga e alu ai i se tulaga fou o lou olaga. O le sili atu le malosi e tuu ai, o le mea moni o le a malosi.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O seevae mumu e aʻoaʻiina ai le tama e le mafai ona taofiofi le manaʻo, faʻanaunauga, le fiafia i manaʻoga o tagata. Vae, i le isi itu, o se ata mataga. Afai o le tamaloa e miti e matamata i se fafine o seevae mumu, o loʻo faʻatali mo mafutaga alofa e mafai ona liua le uiga i feusuaiga. Mo se tagata faapena, sa ia manao e avea ma sili, matagofie ma fetogia ma felelei matagofie. E mafai e se mafutaga mafana ona tuʻuina se miti o se miti sili atu le malosi, drive, dynamism.

Paʻepaʻe paʻu seevae

O se fafine e tosoina ni seevae malamalama i luga o le mafolafola - o le mea moni e mautinoa ai le mafaufau i le malosi ma malosi malosi. Snovidice manaʻo e taofiofi o ia, lafo ma faʻatonuina i latou i le vavalalata. Na o le mea sili ona maualuga le fiafia.

O se mea tuai, na olopalaina seevae na faamaaa - O se faʻailoga lea o le le fiafia i se paʻaga. Ua leva ona manaia ou lagona, feusuaiga mo oe, nai lo, le faʻatinoina o le tiute faʻaipoipo nai lo le fiafia.

Faʻaititia e faʻamolemole vae i le palapala - o se faʻailoga leaga. Ia faaeteete i soʻo se fesoʻotaʻiga faʻafeusuaiga, faʻaaoga le mea faigaluega i mea faigaluega. O le ono mafai ona maua le faʻamaʻi o ituaiga.

Miller Decese

O seevae matagofie fou e masani lava o se faʻailoga lelei. O seevae mumu i se miti fafine o se ituaiga o valaau i gaioiga. Ua le o nofo lelei, ae ia galue mo le manuia o le lumanaʻi. Lena vaitau pe a e iai i le tumutumu o lou feusuaiga, malosi, gaioiga. E aoga le suia o le ola mo le lelei, aua e sili atu le manuia, faamanuia, alualu i luma.

Faʻatau seevae o loʻo e laʻitiiti - tigaina i le soona talitonu ia te oe lava. O lea, e te avea tiute ma taugaʻaiga ma laei tele, ae ona ou le mafai foi ona malaia. O le iʻuga, e tatau ona e iloa le tiga, le fiafia ma le faʻaleagaina.

Na miti o le auala na gaoia ai seevae, ae na tumau le faʻapipiʻi i luga o oe - o le faʻailoga o le a liliu au tupe leiloa o le a liliu i isi penefiti. O le ae le salamo i avanoa misia, talu mai lou olaga e lelei atoatoa le mautu i aia ma le gata.

O se talavou e faʻatau se paga o seevae mumu, e aunoa ma le poto i le vae, "Wheal Clouns e uiga i le faʻateleina o isi. Aua le faalagolago i le muamua o le tagata ulufale mai ma tuu i lou olaga. O le foliga mai o nisi taimi e matua iloga tele, e mulimuli mamao atu i latou e le o musuia.

Evgeny Tsvetkov

O seevae mumu lea e iloa ai le mautinoa, sosaiete, gaioiga, sauniuni mo soo se valea. O lona uiga o le a le fefe miti e te le fefe e alu i se tulaga valea pe o le a maua i taimi uma i taimi uma. O loʻo ia te ia lava le lelei i le manuia ma e le o le alu i le fiaʻai ma le mativa. O lana malosi o Lona agaga o lona tetee, lona fouvalega ma le uafu. Na faʻatulagaina o ia ia lava ma le taumafai e faʻatulaga tagata uma o loʻo siʻomia o ia, nofoia se tulaga taʻitaʻi.

Alu i luga o vae saeia, palapala seevae, ma ni totini ma totini maʻi - o lenei e faʻailoa ai se faʻasologa o faʻafitauli faigata pe a manaʻomia le suia o le natura ma le finafinau.

Faitau atili