O le a le uiga o le felelei i se miti i le faʻauiga o miti ma tulaga taua

Anonim

Felelei i se miti o se tasi o sili ona matagofie ma matagofie miti toe foi i le itiiti ifo. O le lagona o le faigamalaga e fesoʻotaʻi ma le faʻapitoa o le gaosia o hormones, o le faʻavaeina o le tino, o le galuega o le thyroid ma paycreas. Mo tagata matutua, malaga i se miti e le masani ona masani.

O se faailoga moni lea e sui ai le leaga o le heasonimal - atuatuvale, malosi tele, tago lagona, o le anoanoai o aafiaga o hormotus, ono afaina ai. Suiga i metabolism e mafai foi ona fesoʻotaʻi ma vaitau o tupulaga e faʻatatau i le faʻalenatura poʻo faʻamaʻi o le faʻasolitulafono o le faʻamalosiʻau, o Thyroid gland, melling mellitas.

Lele i se miti e sili ona manaia, ae afai e te lele i se miti, pei o le taimi, po uma, o se mafuaʻaga e asiasi ai i le fomaʻi ma pasi le suʻesuʻega. Mafaufau po oa miti a le lele e ala i miti.

I le lagi

Taua taua

  • O le tau autu o le Free Freet A aunoa ma soʻo se lagolago - miti, faʻataunuuga o manaʻoga, faʻatamala, olioli, fiafia. Felelei i se miti e matua manaia lava, e te faʻamoemoe e ausia au sini e aunoa ma se taumafaiga. Masalo e foliga mai ia te oe o le a e sau ia te oe ma o le a tuʻuina atu tagata uma ma o le a ofoina, o le a mafai ona e malilie i tulaga lelei. O ia faʻalemataga e faʻaosofia ai se faʻasalaga ma le faʻanoanoa ai le le fiafia.
  • O le tutusa tutusa e faatatau i vaalele i le leai o se mea, pe a e tafea i le taualuga pe leai se totogi i le va o fetu, paneta ma satelites. O nisi mea moni, e mafai, ae afai e te uuina nei lagona i lalo o le faʻatonutonuga, aua le manatu ia te oe se tagata faʻapitoa o le paneta Kypton.
  • Afai e te miti o loʻo e felelei i lalo ma le lamatiaga tipi i le eleele, o se faʻailoga o le popole, malosi malosi. Afai o le miti e toe fai i le faiga o le moemiti o se miti, e aoga e asiasi i le neurologist.
  • Ina ia felelei ma le fesoasoani a le tulaga faʻapitoa, ia faʻaaogaina felauaiga - o oe o le adant i lau miti ma ua sauni e faʻaaoga le auala sili ona puʻupuʻu ma le aoga e ausia ai sini. Felauaiga i se miti o se taimi i taimi uma o se metotia o ausia sini. Afai e te filifilia le vaalele, E faʻailoa mai ai sini e masani lava ona mafaufau i ai ma le faigamalaga e ui lava i faʻamasinoga, ae manatu auiliili. E taʻitaʻiina le vaalele, femalagaaʻi, glider, deltaplane, pulea le paraser - e le gata e tatau ona e manaʻo e faʻasusu lau nofoaga o isi tagata.
  • Felelei i luga o se boum, kapeta, drapeko, o se manu faamaneta - o oe i le suamalie matagofie taupulepule.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Felelei tipitipi.

Faʻauiga o Pule

  • O le miti a Milar's Dream's Provid Fiafia, o le fiafia, tausiga taimi aupito laki tagata o loʻo onā fiafia i le miti e aunoa ma ni masini mataina. Afai e te lele i luga o le le mautonu, ona latalata ai lea, ona o le aveeseina mai le eleele, mafaufau i le natura poʻo le fausaga, o loʻo e faʻatalitali mo le manaia o galuega. Ua e laki e alofa i lau galuega ma vaʻai i lau taunuʻuga i ai.
  • Aʻoaʻo e felelei i se miti ma faʻaliliu lagona i le lalolagi moni - e te manino ai lau tomai.
  • O le taimi o le miti a fafine na folafola fiafia fiafia i le alofa. Ae aua le faʻatuatuaina o lou faʻateleina o lagona, maua ai se paʻaga e mafai ona leai seʻesega. E masani ona faaseseina e le 'au i le au talavou i o latou lava lagona ma le alofa i le alofa i se mea e le lelei.
  • O le miti a le moemiti o le Hasz i le fiafia pe a fai o le faigamalaga i se miti taugata. O faigamalaga mamao o lona uiga o ou manatu e mamao ese mai le nofoaga moni o le nofo. Atonu e te alofa i se tagata o loʻo iai i le isi aʻai.
  • O le miti a Loff's Hort Deady e te faʻaaogaina i le faigamalaga o se miti puʻupuʻu pe a fai o miti o ia na filifilia se faigamalaga i se miti ma fiafia i lagona ofoofogia. Ua faamatala e Lofoff le miti manaia o miti o se naunautaiga mo le le-o le saʻolotoga o le saʻolotoga, o se faʻalavelave i totonu, o se faʻafitauli e usitaʻia ai manaʻoga ese, faʻataʻitaʻiga.

Tama tama

Faaiuga

O le faigamalaga i se miti o se malologa o se teteʻa mai le mea moni, tusa lava poʻo le a le faʻagasologa metotia. O loo e faia ni miti, lagona o se tupua sili faaleagaga amcent, olioli, fiafiaga. Taumafai e faʻaaoga ma le poto lenei tulaga lelei ma aua le maimauina nei faʻailoga. Ia faaeteete, vaʻai miti, fualaʻau o mafaufauga ma le lalolagi moni.

E tele naua tagata e le fiafia i ai i le tele o le autalavou na latou iloa le auala e felelei ai, ae alu taimi na latou leiloa ai lenei tomai ona o le amio le pulea. O le ola atoa o nei tagata ua tuuto atu i le mautinoa o le a mafai ona toe maua se lagona mafaufau ma le le fiafia i ai. E manaʻomia le poto tele e fiafia ai i le vaʻalele o le mafaufau, ae le o le manatu mamafa i ai.

Aumai le faataoto anamua e uiga i le Tamamatua ma IKAAA - Aua le tilotilo i le pupula ma aafia ai i le felelei mo le malaga. Mulimuli i lau sini ma ia e mauaina, vave manumalo i faigata uma. Pei ona i ai togafiti.

Lele i luga o le moega

Faitau atili