O le a le miti o se miti o le faʻauiga o miti ma tulaga taua

Anonim

O le labyrinth i le miti o lona uiga o se tulaga faigata ma le mautonu. O le ata o le Libyytheth o le suʻega, o le ola tagata ma le faigata o filifiliga na atagia i ata mataga anamua, lea, o loʻo soifua ai se mataugā.

E tusa ai ma le faʻauiga o le mafaufau o le mafaufau, o le labyrinth i se miti e masani ona faʻaalia mataupu o ituaiga ma faigata o feusuaiga faailoaina. Minotiur, o le na ola i Chrigeth High I luga o Atererth I luga o Hermaferheite ma tigaina i le uiga masani, o lona taunuuga e faigata ona matautia. Mafaufau poʻo le a le miti a le labyrinth o miti ma tulaga taua.

Green Labyrinth

Taua taua

  • O le labyrinth i se miti e ala i le sili ona taua uiga o lona uiga o le poto pe afai e te vaʻai atu i luga, pei o le faʻataʻitaʻiga, mafai ona otootoina le ala i le ogatotonu pe i le ulufafo. Vaevae i se lōli o lona uiga o le le mautonu i fofo faigata. O le malaga faʻafeagai ma moliuila o uiga o le fomaʻi e masani ona o mai e laveai mai miti, o lona uiga o le faʻatamala, le mafai ona vaʻai i ai faʻafitauli uma.
  • Afai e te le mulimuli i luga o le lipineʻi, ma se tagata e pele, o se miti o lona uiga o le popole, ona o lona salamo i le leai o se taimi o le aiga. E toatele tagata na feoaʻi i le paso uiga e mafai ona e mauaina se faaiuga saʻo ma ausia se malamalamaaga o le faʻafitauli, ae o le fofo e mafai ona maua le faʻafeagai o le tasi e te mafaufau iai. O lona tautala ma le faʻaeteete, sa e faia le faʻaiuga saʻo, ae le tagomia le faʻailoga.
  • Maze o loʻo feoaʻi solo i taimi uma o lona uiga o toe mafaufau lelei, saili mo saʻo fofo, teena gaioiga Afai e te miti o loʻo e faʻaleagaina le labyrinth, ua e sauni e avea ma tiute ma faʻamalamalamaina malamalama i le pogisa.
  • Iloa ai e fausia e se tasi pe tupu se labyrinth i tafatafa o lou fale - o se faʻailoga o le mea lilo. Taumafai e foia le faʻaosoosoga e alu ese mai mea uma e pei ona iai, faʻatagaina le mailei o le a tupu aʻe ma vaʻai i le mea e tupu. Faʻaata intriigan i le taimi lava lea, o le faʻatauaina fuafuaga e 'ata, aua le fefe e' inoʻino.
  • Afai e te miti o loʻo e mamanuina pe fausia se mailei, taumafai e faʻataʻitaʻi pe a iai ni fofo. I le tele o taimi, maliega saʻo ma tatala sootaga gaioiga sili atu nai lo le sili ona faigata ma fuafuaga faʻapitoa. E moni, e le manaʻomia le faʻaalia o le faʻaopoopoina o mataupu laiti i mataupu uma, ae o le faʻatinoina o faʻamatalaga taua i mataupu anoa o le a faʻafaigofie ai fesoʻotaʻiga.

Tasi i le maze.

Faʻasalalauga Faʻauiga

  • O le Polokalama o le miti a Freud e foia ai faʻafitauli ma le mautonu, o le avanoa e maua ai le ki ia ia lava, o le malamalama maualalo i faʻaiuga gaioiga faia. O se lagona manaia o le a faʻaopopoina se fono faʻafiafia lea, o le a manatuaina mo se taimi umi ma liliu loa i se uo manaia. Masalo o lenei ua e masani ona tatala ma faʻalagolago iai. E mafai ona fesoasoani e maua uo, ae e tatala foʻi, vaivai ai i upou o fili. Swing o lou loto matagofie, aua le vavaeeseina le mafaufau. I feʻau pisinisi ma fesoʻotaʻiga faʻauo, taofi mai soʻo se ava malosi, e mafai ona faʻamalosia ai oe e le faʻamalieina o mea lilo.
  • O le Hum's Hum's House e talitonu o le labyrinth i se miti o se faʻailoga o le le fiafia i le tau, o le le mautonu ma le le mautonu o le fiafia. Afai o le labyrnth i se miti e pogisa ma taufaafefe, ua e tuʻituʻi mai le au malosi ma filifili le faʻataʻitaʻiga o le faʻatali, o faʻailoga ia o le fasiotiga o le atuatuvale. Masalomia masalosaloga ma le gaioiga. O le vaʻai e te mautinoa ma e leʻo le filifili. Afai o lau galuega o loʻo i se miti e saili se tasi poʻo se mea i totonu o le labyrinth, e te manaʻo ai ala faigata. Saili se ala i fafo - O le a mafai ona e tatalaina le faigata faigata o le mafaufau o le sili sili ona lelei auala.
  • O le Driller's Hash's Dreat Breat Jours o le mailei o lona uiga o se luitau tau tupe na e maua ai i lau oe lava faatamala. O lenei ua avea ma e le mafai ona e maua fua mai noataga e aunoa ma se afaina tele. O le toe totogiina o taimi ua leva ona fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi i itu uma. Taumafai e faʻataʻitaʻi mea tau tupe, ma ausia se ata masani. O le a mafai ona e mauaina se tasi tali.
  • Miti Vanga faʻauigaina le labyrth o se faʻailoga le fiafia, o se faʻailoga o le le fiafia i le tau, o alavai i le feagai ai ma faigata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sasaina labyrinth

Faaiuga

Afai na e tupu e vaʻai i se labyrinth i se miti - o lenei, lautele, o le l ulagia, ona fai mai lea o le taimi e aumai ai le olaga faʻamalositino, aua le alu i se olaga malosi, Faapipii au tulafono o le taʻaloga, e ui lava o le a faoa ai le au o le labyrinth. Liliu atu i luga o le malamalama, alu ia, matau faamatalaga, faaiu le ala malaga. Lava e avea ma ua le mautonu ai le tagata, o loʻo faʻatali mai ia te ia e 'ai ai ma se leaga tele.

Faapitoa labyrinth

Faitau atili