Aisea ua fanaina ai le porories - o mataupu tumaoti ma mafuaaga

Anonim

Aisea miti miti? Ma o le a le mea e fai pe a tupu pea? O le a matou malamalama i mafuaʻaga e le sili ona lelei miti ma tatou talanoa e uiga i le faʻafefea ona feagai ma latou.

O le a se mea e mafai ona aoga

A e ala i luga o le malulu o le afu ma manatua ma le fefe, o le a le mea na tupu i lau miti, o le mafaufauga e uiga i penefiti o po tiga e foliga leaga. Ae o mea moni, ma mai i sea faiga le lelei ma mafai ona e aʻoaʻo le lesona ma aʻoaʻo se mea.

moemiti mo le mea e miti i po uma

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Soʻo se miti o se oloa o lau faʻailoga. E ala i le moe, e aoina mai ni faʻailoga taua e mafai ona e iloa faitau ma faʻatonutonu.

O se miti leaga o se igoa o le kolone o le malamalama, o le tatalaina o le malosi ma aafiaga. Malilie, e sili atu le lelei pe a oʻo le pogisa itu o lou olaga o le a faʻaalia o se miti, ae le o le ola moni.

O le a se isi mea e mafai ona mataga i miti e mafai ona aoga:

  1. O lau faʻailoga moni: e iai le faʻafitauli. I le olaga moni, e le mafai ona e maitauina pe le faʻapipiʻiina le taua i ni tulaga taua e ono iʻu ai Taumafai e malamalama i le mea e taʻu atu ai e le faiʻai ia te oe. Iloilo mea e te manaʻomia ai le mafaufau loloto.
  2. O le neura e faʻaseʻe ai. Uma le leaga, popolega, televave ma le popole e faʻasaʻo mai le iloa, liliu i miti leaga. Afai o miti leaga taofi le miti, o le a oʻo mai o mea uma i le olaga moni, aumai oe tele faʻaleagaina.
  3. O nisi taimi o miti leaga - o se faʻailoga o le faʻamaeʻaina o le taimi nei o le olaga. E iai sou taimi e te alu ai i lou atinaʻe ma alu atili. O le faʻailoga lea o le liliu i se taimi, o se faʻailoga e te manaʻomia e faʻasaʻoloto ai le avanoa mai mea uma e faʻalavelave ma faʻaleagaina ai lou tagata.

Iloilo lenei faʻamatalaga ma mafaufau e uiga i le mea o loʻo taumafai e taʻu atu lau le malamalama i le mafaufau ma miti leaga? Afai e te mauaina le mafuaʻaga, o le a vave ona moemiti le moemiti i po uma vave.

O le a le leaga o mea leaga i se miti

Tumau, o le le lelei o le moemiti e mafai foi ona afaina. Aemaise pe a o oe o se tagata sili ona lagona ma faigofie.

O miti i mea miti

O le afaina o moemiti e mafai ona o iinei i mea nei:

  • O le moe ua avea ma faʻafitauli, e masani ona e ala aʻe i totonu o po. O le tino e le maua se malologa atoatoa ona o le insomnia, o le mafuaaga lea e tupu ai le ola moni.
  • E te ala i luga o se lagona leaga, ona o le a le aso o loo i luga o le loto i luga o le lotoā. Ina ia aloese mai lenei, taumafai aua le mafaufau i mea na e miti ai. O le a suia ou manatu i mea lelei, aua le mafaufau i le faafitauli.
  • Afai o le tagata o le tagata mafaufau, o le mataʻutia o miti e mafai ona mafua ai le faʻaosoosoina o mataʻu, phobias, e seasea lava i faʻafitauli - o maʻi maʻi o le mafaufau. E faigofie ona e maitauina i fanau: E amata ona fefe le tamaititi e moe i le pogisa.

Afai e tupu ou miti leaga i ni taunuuga le lelei, e taua tele le feanu i le taimi ma moe o latou moe. Faʻafesoʻotaʻi se psychologist poʻo le psychotherapips ina ia aua neʻi tigaina atili.

Mafuaaga o miti leaga

Ma, na e malamalama i mea manogi e mafai ona mafai ona tupu miti ma o a ni aʻafiaga ma o a ni punavai e mafai ona latou taʻitaʻia. E tumau lava le taulimaina o mafuaaga mo lenei faiga.

Po o le po o le a le miti

Aisea ua fanaina ai le miti a le porores:

  • I tamaiti, o le mafuaʻaga o se faʻateleina lagona lagona lelei. Ose setete e tulaʻi mai e leai se faʻalavelave. O le faafitauli o lo o i ai i aiga mafutaga. O miti taufaalili e vaʻaia pe a maeʻa sauaga o le tino poʻo le amio malosi (Tama o loʻo faʻatinoina se fusi, tina o loʻo faʻatino i totonu o iniseti kuka), tetea matua, faʻafitauli i le 'au.
  • Afai e nofo se tagata i se tulaga faifai pea o le tino poʻo le mafaufau e sili atu le lelava ma le mafai ona faʻafefeteina o faʻafitauli, o lona uiga o le a laʻueseina mai le sili.
  • O le umi o le faʻanoanoa e mafai foʻi ona oʻo atu i miti leaga. E mafai foʻi ona aofia ai ma le malosi o lagona, susulu manaia lagona o le tagata ua feagai ma se taimi umi. O le ata o le Clossil avega mo le psyche ma le faiʻai, ma miti e foia ai le faʻafitauli, faʻasaoloto le mafaufau mai le le lelei.
  • O moemiti o le a miti pe a maeʻa lagona malosi o lagona: The Rape, Faʻafitauli, amioga tau faʻatauvaʻa. Pe, mo se faataʻitaʻiga, ua molimau le tagata i le fasioti tagata - O lenei mea na tupu, ona e tuli lea e tuliloa ia te ia i miti.

E aoga le maitauina o tagata ma le malosi o le psyche mea leaga e le o le miti toetoe a leai. O le mea lea, mo le puipuia o le po lelei o le po, e galulue ma lou iloa lelei, faʻamalosia le manatu, ma faʻamaoni i ou mafaufauga. A e ona aua le tali atu ma le tiga i mea le lelei na tutupu i le lalolagi i fafo atu.

Vaʻai i le vitio e uiga i le mafuaʻaga ua fanaina ai le miti:

Mataupu tumaoti

O mafuaaga na matou iloiloina ai i luga o po lelei masani. Afai o le miti leaga o se "taimi-taimi gaioiga", masalo o lagona o aso ua teʻa na aʻafia ai lou iloa ma ou masani ai i ata mataga i le po.

Faataitaiga:

  • Ua e popole, o loʻo ia te oe le maualuga vevela e le mafai ona faʻatautaia le tuʻituʻi. Oe moe ma vaʻai i se miti o se afi mataʻutia i le oti.
  • Sa e fufusi i le po. O le iʻuga, ua matuā maualuga o totoga o laʻau toto, e manaʻomia le malolo, aua o lenei faiʻai o le a mimilo i miti leaga.
  • Moe i tulaga faigata: A o le malamalama o loo i luga o le leo tele, leo leotele, i totonu o le potu ma le ea.
  • I le leva o le afiafi na e aafia ai ni lagona malosi: masalo ua e loloto lelei musumusuga. Pe e te toe faʻataʻitaʻia ma loʻu toʻalua.
  • Na e siitia ma le ava malosi, faʻaaogaina vailaʻau faʻasaina, na ulaula ai le tele o sikaleti pe ave le fua o vailaʻau sili atu.

Ina ia taofi le po o le po o le po o le po, taumafai i le itula ae leʻi moe i le tulaga toʻafilemu, aua le soona alu ese ma aveese le Gadgets. Sili atu le savali pe faʻafetaiaʻia le mafaufau loloto e malolo ma sauni le malamalama e moe.

Faitau atili