Aso Gafua Aso Gafua - Decoding faailo

Anonim

Tatala le chihanchue i le Aso Gafua e saili ai le taua o faailoga. Na tatau lava ona ia manatua le taimi e te faia ai, ona faʻailoa lea o le iʻuga. Matou te faʻasoaina atu manaʻoga sili ona lelei mo le lumanaʻi.

Luga o le initaneti sneezing i le Aso Gafua

Ulufale i le aso o le vaiaso ma le taimi:

Aso Gafua intenthrehthremVympyarastapponivinis 00: 00-01.00 01: 00-03.000.00 08: 00-08.00 08: 00-08.00 08: 00-08 10.00 10: 00-11.00 11: 00-12.00 12: 00-13.00 13: 00-14.00 14: 00-15.00 15: 00-16.00 16: 00-17.00 17: 00-18.00 18: 00-19.00 19: 00- 20.00 20: 00-21.00 21: 00-22.00 22: 00-23.00 23: 00-00

Ia Iloa! Faaleaogaina

Aso Gafua - o le aso mamafa?

Tele o tagata e le fiafia i le Aso Gafua: O le amataga lea o le vaiaso o le vaiaso ma le faaiuga o le malologa i le faaiuga o le vaiaso. O faʻailoga o tagata e le masani ona faʻaalia ai se mea lelei i le aso muamua o le fitu o le fitu.

Moni sneezing aso gafua

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ae e i ai le tuusaunoaga. E le taunuʻu vavalo e le moni i vaega nei o tagata:

  1. O i latou o le aso fanau na pa'ū i le Aso Gafua. Mo i latou, o na aso, i se aotelega, o le a manuia ma tamaoaiga, ma e leai se faailoga leaga o le a taunuu mai.
  2. Mo le fananau mai i lalo o le faaputuga o kanesa. O sui o lenei faʻailoga o le zodiac i Aso Gafua e laki i mea uma, ma o taimi lelei uma e moni.

Afai e te pa'ū i totonu o se tasi o nei vasega lua, ona le mafai lea ona e faʻalogo i le leaga o aso Aso Gafua - latou te le taunuʻu. Tagata uma e tatau ona faʻalogologo i le vaʻaiga o chihhelocks.

Faamaoni

Afai o oe sneeze i le Aso Gafua, vave vaʻai i le taimi lenei, ona faitau lea o le itu teteʻe i la matou lisi.

Sneezing Aso Gafua i le taimi

O le mea e te sneeze i nisi itula:

  • 6:00 - o le aso e sili atu le tuuto oe lava i lau pele. Tele galuega, sili atu malologa. Lelei mea lelei - faʻatau pe asiasi i le lalelei o le teine. I tulaga ogaoga, faʻamolemole oe lava i le afiafi ma le manaia o auala - Fai se taele, fai se mata mata ma foliga o se ata tifaga e te fiafia iai.
  • 7:00 - O le aso o le a aumaia ai se masani masani ma se tagata aulelei. Fesootaiga ma o le a fiafia ia te Ia, ae mo se taimi umi, e le faʻatuai ai o ia i lou olaga, ia aua le fausia ni fuafuaga.
  • 8:00 - Sauni mo le aso e te ofo ai. O le a faia se mea e ofo ai: o le tamaloa ma lauulu lauulu o le a manao e fia manao. O lau mea lilo lea o le taimi umi ua umi na ia faailoa atu i ona lagona.
  • 9:00 - Ia faʻaeteete ma totogi atili ai le taimi e pele ai. O lenei latou te leʻi manaʻomia lou manatu, lagolago. A e le amanaʻiaina lenei fautuaga, i le lumanaʻi e mafai ona tele lava.
  • 10:00 - O suiga lelei i le olaga lava e sau. Afai na o oe, ona tupu ai lea o se tagata e fai fua. Afai o le faʻaipoipo poʻo ni mafutaga, faʻatali mo se manaia lagona fiafia mai le lona lua afa.
  • 11:00 - Afai e te le mautonu i lenei taimi, ona manatua lea e se tasi ia te oe. Ose tagata lea e mai i se siosiomaga mafana e te le o faʻalogo iai, ae 'aua neʻi e iloa e uiga i ai, ona e faʻamaoni ai lea.
  • 12:00 - I le lumanaʻi o se aso alofa mo moligaʻo o le a faia. O le ae mauaina le tele o lagona manaia, o le alofa e le o aofia ai, o le a oʻo i le lumanaʻi o le a liua ai lagona ogaoga.
  • 13:00 - Ona o mea na faapisipi ma le saogalemu, e te mafaia ona pologa. Faʻateleina le talitonuina o oe lava ma alofa ia te oe lava, o le a faʻatino le olaga.
  • 14:00 - E taua le totogiina o faʻamuamua i foliga, i aso nei e taua tele. Tuu lau ofu lalelei sili ona lalelei, faia styling ma valiina, ma na o le alu i fafo.
  • 15:00 - O le a tatau ona tatou manumalo i faigata ogaoga i se taimi lata mai. Faafitauli o le a toʻilalo ia te oe ma manaʻomia vave fofo. Sili ona onosaʻi ma faʻaalia e pasia le suʻega ma le mamalu ma aunoa ma le leiloa.
  • 16:00 - afaina ai lagona. O le a e vavaeina lagona o le popole, popole ma le le fiafia. Taumafai e aua neʻi e mafaufau ma faʻamalieina e se mea.
  • 17:00 - O le moe, e miti i le aso e leʻi taunuu, o le a taunuu mai. Afai e te le manaʻo i lenei mea, taele ma mafaufau loloto i le tafe o vai o loʻo fufulu i mea leaga uma na e vaʻaia i se miti.
  • 18:00 - I aso nei afiafi e manaʻomia ona 'aina ai e le aiga ma tagata vavalalata tagata. Faʻaalu i le filemu ma le mafanafana, sauni se taumafataga suamalie, talanoa ma oʻu aiga, taʻu mai ia te aʻu le tele e te alofa ia i latou.
  • 19:00 - Taumafai ia le itiiti ifo i le lua itula i le aso nei na o ia. E tatau ona e nofo toatasi ma ou mafaufauga ma faʻalogo i le leo o le malamalama. O le ai ai le tele o mea malie.
  • 20:00. O le faaiuga o le aso folafola e lelei. O le ai ai se mea e leʻi mafaufauina, ae manaia tele ma fiafia.
  • 21:00 - O loʻo ia te oe se mea lilo e fefe ai e taʻu atu i ona lagona. E te masalo po o ai, - Fesoasoani i se tagata e faʻaalia le muaʻi faiga, aua e te fiafia i ai foi.
  • 22:00 - I le taimi lava na latou faʻamaʻi ai, e vave ona faia se manaʻoga, ma o le a taunuu moni.
  • 23:01 - Faatali mo malo. E tatau ona asiasi atu i le fale o le fale ma kuka se taumafataga suamalie. O fesootaiga ua folafola mai e fiafia ma manaia.

Po chislikaka

Afai na e faʻafuaseʻi na e ala i le po ona o latou sneezed, e leai se mafuaʻaga. E aoga le vaʻai i le uati e faitau le uiga o faʻailoga.

Aso Gafua Sneezing

Po o le po o le uati:

  • 00:00 - O le aso na sosoo ai o le a e i le ogatotonu o le gauai. O lou faigata e matua mafua ai le mafua mo isi. Sauni e aau i rays o le fiafia.
  • 01:00 - Maua se tusi taua ma le leai o se mea e leʻi fuafuaina. E le iloa matagofie i latou o le a i ai.
  • 02:00 - I le taeao, o le tagata ese o le a fiafia ia te oe i le faamalo, faia se lagona lelei mo le aso atoa.
  • 03:00 - Ulufale uma lau aulelei. CECCITE, BURARROURLI, Fausia o Mata, Talu ai o le Aso Afio Gata Mai Ua Folafolaina le Manuia I Le Alofa. O ai e silafia, masalo o lau faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le a tosina mai ai le mataala o le isi aiga.
  • 04:00 - Ua e matua teuteuina i faʻafitauli, taumafai le mafaufau e uiga i le leaga ma sili atu - lelei, ona galue ai lea o mea uma.
  • 05:00 - O le aso atoa o loʻo totoe e tatau ona talanoa, finauga ma tausia ou nifo. Soʻo se mea na fai mai ai upu e mafai ona liliu i faʻafitauli o le vasega i le lumanaʻi.

TAUA: Aua le taumafai e faʻapitoa i se taimi faʻapitoa. E te le leiloa mafuaaga, ma o le a le taunuu le vavalo.

E te talitonu i faailoga ma e faafia ona e sau moni? Faasoa ou manatu i manatu.

Isi chiheliki mo aso uma o le vaiaso

  1. Aso Gafua
  2. Aso Lua
  3. Aso Lulu
  4. Aso Tofi
  5. Aso Faralie
  6. Aso Tonaʻi
  7. Aso Sa

Matamata deteryption mo le vaiaso atoa >>>

Faitau atili