O le a miti Sate mo miti o Miller, Ezopa, Freud

Anonim

Masima o se mea e aunoa ma lea e leai se tau umukuka aiga. E maua ai meaai fou ona manaomia, e avea o se mafuaaga e faamasani i le tuaoi, ma e foi se uiga taua o le sauniga o le faaipoipoga. O le a le miti o le masima, aoao i miti faamaonia.

Faatauaina lautele

Masima o se faailoga o le talimālō, o faauoga, tatala. I nisi o aganuu, e personifies amiosaʻo, faamaoni, faaaloalo, faataunuuina o lenei folafolaga. O lenei mea e mafai ona atagia se aganuu faaleagaga sili ma avea o se auala o le faamamaina o mafaufauga leaga, aafiaga le lelei, e avea ma puipuiga mai agaga pogisa.

Solnitsa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le itu i sasaʻe, masima faasalalau solo i luga o le faitotoa o le fale pe a uma le tausiga o le tagata agaleaga. O le uga o le masima e mafai ona soloia i le tapu io outou luma fufulu. O nisi e talitonu tuuina atu lena taelega sami le malosi ma le malosi uiga ese i se tagata, o le a ia faaaluina mautinoa i le faia o se mea lelei ma le malamalama.

Mo se miti, o le taimi lelei ma suiga i le tuuina atu i le lumanai, pe afai e le lavea ai le masima o se tagata, faatiga ia te ia. e tatau ona faamoemoeina faamatalaga le lelei pe i se miti e lagonaina ai le masima i luga oe mamai manuʻa po o le mata. O Sate aumaia sensations lē lelei, aua le fefefe ma le tiga o se faailoga lapatai se miti. O lea e taimi e tatau ona e taofia, mafaufau i ai ma iloilo le mafuaaga o mea uma alu sese ma mea e tatau ona faia e faasaʻo ai le tulaga.

Le laulau o le masima ua manatu i ai o le Atua minerale. Ona o le mea moni e faapea o lenei mea e mafai ona faalautele atu le ola fata o le oloa i le taimi o le faasaoina ma le masima gaosi, ua manatu o se faailoga o longevity ma le manuia. meatotino togafitiga o le masima ma lona aafiaga lelei ua faamaonia ma eseese colds ma faiga inflammatory.

Sa manatu i taimi uma o se oloa taua i tausaga faigata o taua, eseese cataclysm ma peripetia. Atonu o le mea lea o lona uiga o le ola, ola pea, tumau, volatility, poto, malamalama. O loo faataunuuina e faataulāitu le malosi ma le tomai e toso le lelei, o le faamamaina o avanoa, o mea faitino po o se tagata.

Mo se miti, taʻape masima i se miti - o se faailoga leaga. e mafai ona valoia mai lenei mea e ala i le saolotoga o le faatinoga o le itu tetee. E talitonu o le a len ¯ o latou lima. Ma e mafai ona latou lelei faia ai o latou faamoemoega leaga i lou tuatusi.

Tumu i le masima

O lenei oloa na faamamaluina foi o se faatusa o le sili atu ma le malosi. O le pilū o le masima i luga o laugutu o le pepe e mafai ona puipuia mai le leaga o le mea leaga, manogi ma le le fiafia mata. Fai le taele ma le masima i se miti - o lona uiga o le aveeseina o lagona le lelei, mativa lelei, potu, sapalai ma le atuatuvale.

O le a le mea e saunia ai se fafine

Miti o le masima tioata i luga o le kesi - faʻamoemoe lelei tala e uiga i lau faʻaleleia atili. O loʻo e sauni e te faia se sili atu le taʻutaʻua pou ma totogi maualuga. O lau faʻailoga faalilolilo o le a lagolagoina ma fesoasoani ia te oe i le lumanaʻi.

Mo se fafine e faʻatau ai se masima masima - faʻaalia ona uiga sili ma agavaʻa i le faʻaleleia o le ola, faamamaina le avanoa o le fale mautotogi ma le agalelei ma le agaalofa ma se aga agalelei i totonu o le aiga. Mo tamaitai toatasi, o le moe e avea ma faʻailoga o le amataga o le afa afa afa. O le a aapa atu se tamaloa ia te oe, pei o se moli moli mo le moli moli.

Ua faʻamamaina i totonu o le ofisa, faʻaopopoina o le masima masima, - i le olaga moni, taua aʻafia ai le galue siosiga i le 'au. O le a e alualu i luma e aveese le atoa le leaga, leai, misa ma faamalamalamaina au uo. O gaoioiga a le kamupani e vave maua mai ai le mafaufau, o le malosi o tagata faigaluega o le a tuʻuina atu i le itu saʻo. Lenei o le a ono aʻafia ai i tupe maualuga ma tufatufaga mama.

Afai o se teine ​​o loʻo feagai ma le popole pe a maeʻa ona vavaeʻese ma lana pele, o le miti, lea na ia maamau ai i le sami i lalo o le sami. Lea ua taʻu mai ai o le a vave ona feagai le miti ma lagona le lelei, poto masani ma tiga le tiga o le a le toe tuʻu ai.

Alii ma masima i se miti

E vaʻai i tamaloloa i miti - o lona uiga o le faʻaalia o le poto, onosaʻi, agalelei ma tutoʻatasi. Ole faʻailoga lea e atagia ai le saʻo faʻasologa o au gaioiga, finagalo ma manaʻoga. O ia miti e foliga mai o mea uma e tele e tusa ai ma le fuafuaga, e le tatau ona masalosalo, taofi pe toe liliu mai le ala. Na miti le Whiter i le mea, o le sili atu le manaia ma sili atu le fiafia nai lo le avanoa o le lumanaʻi.

Lapataiga ma mataala e tatau ona mafua ai se vaʻai i le mea lea e palapala ai lenei oloa ma lanu efuefu, e le talafeagai mo le faʻaaogaina. Lenei e ono vaʻaia o se falemaʻi, o se manuaga, o se tulaga le lelei pe lamatia. O lena vaitaimi pe a le tatau ona e faʻaalia le tele o gaioiga. O lau gaioiga o le a le aoga. Nai lo lena, o le a sesesuina le tulaga tau tupe ma fausiaina ni faigata.

Vaʻai pe faʻafefea ona faʻatau atu e se tagata le masiofo, - o le mea moni lea na avea ai ma tagata auai i le faʻamoe. Tusa lava pe e te le manatu e misa, o le a e aafia ai i le le mautonu o se faamasino. O le sao o le tulafono o le tulafono e mafai ona fesoasoani ia lamolemole le tulaga.

Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

O le faʻamatalaupu e faia se leaga le leaga o le togafiti na faamaʻaʻa ai le masima masima. O lea faiga, o le siosiomaga le tumau, finafinau i le va o agafesootai, vasega. I nisi tulaga, o lagona faapena o le a avea ma faailoga o se taofiofi le feagai ai.

O le fiafia i le 'aiga o le afiafi e tafu ane i lima ma lea ua leai - Faamoemoe ua faafitauli i tagata o aitalafu. Masalo e le mafai ona e totogiina le aitalafu i le taimi, o le matua faʻalavelavea ma afaina ai lou manaʻo.

Se tasi

O le vaʻai i le umukuka a se isi tagata e tumu i masima i totonu o le pa - i le mea moni mamafa i se tasi. E le mafai ona e gafatia le mea lea ua lava le tupe mai le au tautau poo tuaoi. I le tasi itu e tasi, o le matua feita ma faaleaga ai, ae o le la, o se mafuaaga sili lea e saili ai se galuega fou o loo totogi.

Talavou 'ai masima i se miti - o se faʻailoga o suiga leaga i se olaga. O le ai ai le feteʻenaʻi i lau ala, e maua ai foliga matagofie ma malosi tele. Le avanoa o le solia ma le pele.

Poet bzop.

Fai mai meaai i se miti vavalo ogaoga suega. E aoga le totini ma onosaʻi e manumalo ai i faigata. Aua nei teteʻeina le fesoasoani mai le pele, o le a fai ma se taua tele mo oe.

Sa pa'ū ia i le mea na pa'ū ai le tamaʻi masima i le masima, "faʻatali mo ni misa ma faʻamalamalamaina fegalegaleaiga ma aiga.

Sigmund freud

Vaʻai le masima i luga o se pepa - o lona uiga e tofo i le le fiafia i le vavalalata vavalalata. O lau paʻaga o le a faʻaalia ai o ia o le atoa egoist o loʻo mafai ona faʻamalieina ai ona lava manaʻoga.

Faitau atili