O a miti o le mumu apu i luga o le faʻauiga o le au pulega

Anonim

O Brel Boots o ni mea moni teuina fale, vitamini ma le tyce elemene. E le gata i le kuka o apu e le gata i le kuka, ae i totonu foi o le kusmeology. Sili ona aoga toe faʻafou sui e faia i le manava ma fualaʻau suamalie.

Vaʻai le mumu apu i se miti - o se faʻailoga o le sili ona soifua maloloina, mafaufau ma le tino,) ola lelei ma sili atu le ola. O le moe ma le lanu mumu o lona Tulaga e matua le fiafia ma le filemu. Fiafia i le taimi ma taumafai e faʻaaoga ma le sili atu le aoga.

Faupuni mumu

Taua taua

  • I le itu i sasaʻe, apu, aemaise le mumu - o se faʻailoga o le misionare e faʻavavau, umi ma fiafia olaga soifua umi. I tala a Rusisia i Rusia tala, o le toa e le masani ai, o le i tua o apu o se vailaʻau ma se auala o le tino ola pea. Le taua tele i le mea e fana mumu apu mumu, - soifua maloloina lelei, soifua, poto i le ausia o sini. Vaai i le mumu apu i se miti - i le laki.
  • O le mumu apu o lona uiga o le talitonuina mautinoa mo le faʻamoemoe e te foliga fiafia ma matagofie. Mo se tasi o lenei lalolagi o loo i le lalolagi atoa, mo se tasi seevae matagofie. Ina ia vaʻai i fua o fua i se miti, liligi mumu mumu - o e latalata i le mauaina o se faʻaiuga umi ma faʻatali mo le taimi saʻo.
  • Galue i le aoina o apu i se miti o lona uiga o le tele-faaleleia vasega. O se galuega faigata lea e maua ai le fiafia ma e le gata i lea.
  • Afai o fua manaʻomia i luga o le laʻau foʻiti tele, e te le o iloa ni avanoa moni e ausia ai sini. Ae afai o lau oe lava Apple Lang, e te foliga o le tele o le tautau apu e se matai foliga, e mafai ona e faia se tasi e ofi ai fua o le iuga.
  • O le afu le lalagaina o le apu mumu mai le paranesi, olo ese ma ia mautinoa e leai se mea e mafai ona afaina ai, - ia le fiafia i le olaga. Afai o loʻo e fai ma le palasitika poʻo le faʻamamaina o le tino, o le teuteuga o se mea o se fai togafiti i le umukuka, e iai faʻafitauli ma le malamalamaaga o le mea moni. E foliga mai ua e malamalama tele ma iloa ai le faʻasalalauga ma faʻasalalauga faʻamatalaga mo se mama tupe.
  • Pala, gagau apu o lona uiga o le le fiafia i le sini lava o oe na te taumafai.
  • Borm i le tele o fua - o le a taumafai tagata o le au matua e faia ni mea uma e mafai ai le ova o le manumalo, ma ua amata ona e galue i lenei fanua.
  • Faʻapapaina se suamalie ma suamalie mumu apu - ua e fiafia e fiafia i lau manuia ma atonu e le tele le faʻamaualuga ma alarracks.
  • Gaoi mumu apu i le pa - olaga e mafai ona puipuia mea e ofo ai. Mo teine ​​o se mea e leʻi mafaufauina.

O le ale apu

Tulaga taua mo le pulega a le au pulega

  • O le miti a le WAG SOW e faʻamatala le tele o le laʻau o se apu o se faʻailoga o le atulaulau ia te oe fiafia. Valiuina e amata mea taua, fai ni aʻoaʻoga saʻo - e faʻatatau i le pisinisi ma le aiga foafoa. Manuia i lou itu, aua le misia.
  • O le ata o le miti a Freud o loʻo suʻesuʻe ai se paʻu mumu lapoa o se faʻailoga o se faʻatusatusaga o manaʻoga o feusuaiga, suamalie faʻasaina. O fua matagofie o lona uiga o loʻo e faʻamalieina i lou manuia i lenei fanua. O se tamai apu poʻo se tele o laʻau laiti i se miti faʻaalia nisi o le le fiafia. Saina mumu mumu, fou pe i le jam - sogi pe masani ai sootaga tau feusuaiga. Faaeteete, aua le aʻafia i le fesuiaiga o trufles. O le tulaga faʻapitoa o le a oʻo atu ai foi i le faʻaalia o mafutaga, lagona, ona faʻapetoia lea o lona lava uiga.
  • Tamaitai miti a tamaʻitaʻi folafolaga sili le soifua maloloina ma manaʻomia le maitaga. Afai e leʻi aofia ai le toe fanauina o le pepe i au fuafuaga, o le ae mauaina mea sili na e maua ai le faʻatumuina o totogi, siʻitia i tulaga, i tulaga.
  • Afai e te miti o loʻo e aumaia se lanu mumu, e te manaʻo e maua lenei paaga faʻafeusuaiga ma maua ai se malosi malosi. Masalo ole mea e te fiafia i ai, pe a fai o loo noatia ai oe e le faaipoipoga o Uzami, e sili le maua o le malosi ia te oe lava e tetee atu ai ae le o se faaosoosoga. O se apu e te avatua ia te oe i se miti, o loʻo faʻaalia ai le naunau o le isi itu na e matauina.
  • O le miti miti ua e vaʻai i ai le falemaʻi o le manumalo.
  • O le miti a Miller, o le tusi o Miller e vaʻai i le Sweld Apples - o se faʻailoga o le poto ma sauniuni mo galuega faʻasee mo le maualuga o sini.
  • O le luluina o laʻau apu i le faʻamoemoe e oʻo mai fua o le lelei, - i le tagata le talitonuina i le faʻaleagaina o feusuaʻiga. Ua e maua le masalosalo, e te manaʻomia se ogaoga ma frank talanoaga. Afai o le mafutaga i lou paga e le mafai ai le talanoaga atoatoa, o se mafuaaga e mafaufau ai i ai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Apu i luga o se ipu

Faaiuga

Vaai i le mumu apu i se miti - i le laki manuia. Ma o le a i ai se faaosoosoga sili ona malolo, fiafia i le umi o faatalitali manatu o le filemu ma le laki. O le a manaʻo e faʻatulaga se aso malolo mo oe ma e pele. Malolo i luga o le galu e sili atu ona tatau ona manuia. O se mea sese lena. Aua le faʻamalieina, fualaʻau o loʻo manaʻomia pea e aoina ma sefe.

Tele Fua Afi, matagofie fou ma matua, e sili ona lelei le aoga. Miti o lona uiga o le manuia, malosi, poto, lelei le soifua maloloina. O mea uma e talafeagai pe a le pala e le pala, ae le o le anufe, avanoa mo oe, ia manuia le tofo.

E le mafai ona faia fua faatatau e le mafai ona faia i luga o le fafie, i tua atu o le pa maualuga o lona uiga o le sese filifiliga o le sini. E te fiafia e miti e uiga i le iloa e le mafai, o i tatou oona lou olaga sili atu nai lo le lotoleaga.

Faitau atili