O le a miti tipi fao i miti eseese

Anonim

Afai e te moemiti i se miti, o le a foliga mai, gaoioiga i aso uma, lea e tatau ona e vaai i lou olaga. E mafai e te faia e pei o au gaoioiga i lenei alamanuia ma e te manao e taumafai ia te oe lava i se isi. La le mea e miti vavae fao?

O se tulafono, se miti i se auala foi faapena tauaveina a lanu lelei. E le mafai ona atoatoa totogi oe lava i nisi o galuega faatino ma te le iloa le ala e pulea ai lou taimi, e masani ona faatulagaina e oe. Ae e masani i se miti ma fao, o nisi o mea moni e mafai ona atoatoa suia o le taitaiga a faaliliuga, lea e iai a le vave faaiuga.

fao moni

Faamatalaina o uiga o se miti i le tulaga ma tulaga faapitoa

I so o se miti, o le tomai o se miti o le avea ma se tagata o le foafoaga ma tuuina atu lona manatuaina mo lo latou faaliliuga. Talu matua vaega uma i le faaaliga tauaveina se avega semantic ma nisi o folafolaga mai le subconscious, ona foia i latou, o se tasi e mafai ona o mai i le foiaina o le faafitauli o le ola moni po o le aoao e uiga i se mea lelei mai i le lumanai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lea la, pe afai e te mafai ona faafetaui ma lou subconscious, e mafai ona tatou o atu i le faaliliuga vave. Taumafai e manatua le mea sa i ai e ofuina ma le mea e lagona e oo i ai, e mafai ona fesoasoani uma i lo tatou mataupu faigata. Ae afai e te le mafai ona e manatua se mea, o le a valea e mafaufau i lenei faamatalaga. Totogi lau Gaze:

  • fao vaitafe i luga o lima. O se miti atagia ai ou faafitauli e fesootai ma le malosi feusuaiga. E te lagona ai le uunaiga ua i luga o outou i fafo, mai le siosiomaga. Subconsciously, o loo e taumafai e faasaoloto oe lava mai le ua le fiafia necrot, ae e te iloa lelei lava e mafai ona e maua le tele o oloa o le olaga pe afai e te faia lenei auala.
  • Strengley i luga o le vae. Greens ma se fasi tutusa ma faatusa o le faafitauli lava e tasi, ae o le taimi o le tele lautele le liʻo o le faafitauli, o le mea moni faigata mo oe ona tetee atu i le siosiomaga ma toe faaleo "leai" i le tali atu i so o se talosaga lea e oo mai mai le siosiomaga. Siaki lou siosiomaga mo le afioaga o le e parasites ma taulimaina faatasi ma i latou.
  • Faasaʻoina ai e le fao i se uo po o se uo i ona lima. Moemiti personifies outou uunaiga i se tagata, e le mafai ona ia alu atu i le malaga e saoloto, ma o loo taumafai pea o ia ina ia teena lau fesoasoani e tuuina atu ia te ia, e le galo, ae peitai, e uiga i lou manuia.
  • Faia se taualumaga i se uo po o se uo i luga o le vae. Afai e te taunuu atu i le vae, o lona uiga e oo lava i le loloto o le faafitauli, ma le tagata e mafai ona le toe vaai ia te oe ma tausia nei taumafaiga e le gata i le tuuina atu lona olaga. E tatau ona e malamalama o avanoa patino ma le pule silisili ese e taua ai i tagata taitasi, e mafai ona e maua lau uo.
  • Faasaʻoina marigolds i lau tama. O se miti o se alternation o tanuina i le aiga, pe afai e leai se tamaitiiti o le mea moni, po o se faatusa o le tutoatasi o le tamaitiiti ma le taitaiga ma le soona e te tuuina atu. E le o le malamalama aoga lea e matele i tagata uma e tuputupu ae ai ma lele ese mai le faamoega, ma o le a le ausia ai le tausiga tele.
  • O oe o se tamaitai, ma malilie i nogot o se tagata. Olioli ia, talu mai e pei o se miti o se teuteuala o le sootaga i le vave, o le a avea ma mea e sili atu nai lo lou aafiaga faamanuiaina mavae. Afai e te lelei finagalo ma faaali atu oe lava i le tagata i le lumanai, lea o le a le papupuni, ma o le a vave lava ona tupu le faaipoipoga.
  • Faamama lou fao a le tagata. Foliga, o lou mafaufau subconscious saili e mu ai outou mai le sui weakly le sao atoatoa o le itupa malosi, e taunuu lava le aunoa "opeopea" tulaga o le cohabitant mo taimi taitasi, e te le lagonaina se lagolago o le tane o le a oo mai i tagata taitoatasi.
  • Afai o se tagata moemiti i se miti e uiga i le oti ulu fao o se tamaitai. fafine fao Strengley i se miti? O lea, i le ola moni o loo i ai le tele o manaoga le faamalieina, e aofia ai le manaomia o le tagata lava ia iloaina ma le faamalieina feusuaiga. E galo ina ua tofotofoina le taimi mulimuli e ala i se lagona moni o le alofa, ma e te manao e oo i toe aumai ai.
  • E onosaia le fafine fao. A aulelei tala lelei lea, e le o talanoa e uiga i le taua lelei le i ai i lou sootaga. O oe o valea lava le tasi i le isi ma e mafai ona e malamalama i manatu uma ma hints. Ae afai e te le maua se teine ​​i le ola moni, ona o le lelei Passia le a foliga mai i le lumanai, e mafai ona le popole e uiga i lenei mea.
  • E faapefea e faaliliu pe afai e te le oti nogot o lou naunautaiga, ma se isi tagata, o se alii po o se tamaitai. Greens ma se fasi faapena faatusa i se uiga inattentive matua i se tamaitai mai se tagata, e te lei tuuina mai fugalaau mo sina taimi umi ma e le taʻua o le faaleaiga i le afiafi, o loo lagonaina se uiga malu.
  • faaaluina lou tagata se fao oti ulu o se isi teineitiiti po o se tagata ese atoa. O lenei miti o se faailoga tonu o le faamaoni ma le pepelo i le sootaga o loo tutupu i le va o oe. E tatau ona e vave iloa tonu le mea e te manao mai le olaga, e ese mai ia te oe se tulaga faigata le mauaina o le taavale ma na lagona ao e faatasi ma a atoatoa tagata ese.

tatipi tagata fao i lima

Faamatalaina o uiga ma miti lauiloa

  1. E le miti a miller. Henry Miller tagi o lea, e foliga mai, e tausia oe e se tasi. O loʻo e taumafai e aua nei tuʻuina mai le faʻailoga o le gauai, ae o le mea moni o nei tali atu e maua ai se tali i lou loto, ma avea atili ai ma se lelei tele. Ae afai e te tipiina ou fao i luga o vae, e foliga mai e le aoga le feagaiga mo oe.
  2. E freud. Sigmund Freud o loʻo i Root ma faʻailoa mai o le miti foʻi o se faʻailoga o feusuaiga e le i ai ni auala e o i ai i lou olaga moni. E te manaʻomia tele savali pe faʻamasani i se tagata fou, o lea e tautala ai, faʻaopopo toto fou i le olaga vave.
  3. Feololo. Mo lenei tusi faataʻitaʻi, e ao ona e matau i maʻi e fesoʻotaʻi ma physiologfolocilogy puapuaga. E mafai ona avea uma manuʻa ma isi faʻamaʻi i le ituaiga malulu. Ae e le tatau ona e pa'ū vave i luga o le hypochyria, o se eseʻese faʻauiga e faia pe a e tipiina ou fao i lau pele - e te ofo ai.
  4. E ala i le miti Vanga. E le manino le faʻamalosiʻau a Bulgariacial Direstre, o lea o le miti e tatau ona manatua le mea tonu na ia tipiina ai lana maso i luga o lona ivi. A tupu le osola i le itu o le vai o le a uma ai ona totogi, ma e le o toe paulia. Ae o le paʻu o vae o le faʻailoga o le le faʻamaoni o le paga ma o lona lava faʻaoleole.
  5. Leai se miti a Grishina. Mo lenei miti tusi, aumai au fao faʻamaumauga i le faʻasologa o se faʻailoga lelei, o lau mea lelei o le a tulaʻi, ma e mafai ona e maua se malaga manaia ma lau pele.

Fafine Manua

Faitau atili