O a miti o le kiona, faʻamatala i miti eseese

Anonim

O le miti e tatau ona sili atu ma le malamalama o miti uma e manaʻomia se polokalama faʻapitoa. Miti ma le kiona e le mafai ona faʻamatalaina manino le faʻamaoni. Ae afai o le tagata faitau e manaʻo e fai le miti tele o le tele o le aoga e mafai ai, ona e tatau ona e tuina ma manatua faʻamatalaga autu o le moe. O le a la le miti a le kiona?

O le taimi lava lea e aoga ai le fai mai o le kiona e matua matagofie ma tosina ai le ponnomenson, ae le o mea uma e faigofie tele. O filifiliga taʻitasi taʻitasi e i ai le tomai e avea ai ma miti-lofituina, e faʻamatala o le mea e manaʻomia ai le soʻona e foliga mai. O lea, o ata mataga ma o ata faʻapitoa e mafai ona faʻatusa mai ai lo latou olaga manuia, ma laufanua matagofie o lona uiga o le vaeluaina ma le faʻanoanoa.

Pau le kiona

Faʻauiga i luga o ni vaega faʻapitoa ma tulaga

O le miti e manaʻomia le tuʻu i ai ma lou malamalama ma e le o gauai atu i le faʻalavelaveina auiliiliga. Tusa lava pe le mafai ona e manatua nisi auiliiliga, e le tatau ona ou te leʻiloloa ma fai ina ia ou manatu e uiga i ai lau mea sese, o se tulaga ua na o se mea taua tele ile faʻauiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e mafai ona e faʻamaninoina ou manatuaga ma le aʻoaʻoga na saunia ai oe i se tala atoa, ona mafai lea ona tatou agaʻi atu e tuʻusaʻo faʻamatalaga. O la matou '' '' '' '' 'upega tafaʻilagi uma faʻamatalaga manaʻomia e faʻamatala ai le miti i le fale, faʻafesoʻotaʻi ou manatuaga ma mea nei o loʻo i ai nei:

  • Na e savali seia o le kiona na o atu. Savali i lalo o le auala ma matamata i se matagofie matagofie le maota o lona uiga o le i le olaga o oe o se tagata faamau lotomalie, ae ua sauaina i luga o le faataugatu. Atoatoa i totonu o oe e le moe ma iloa mea e te manaʻomia mai le olaga, o lea la e manaʻomia lou olaga seti, ma o le a taitaiina atu ai oe i le manuia.
  • Na ou maua le gutu o le gutu, ma na e fiafia i ai. O sea miti e mafai ona fai atu tele e uiga ia te oe, ae i le tulaga lea o le le iloa o mea e mafai ona lapatai e lapataiina ai le soona malolo. Ae i le isi itu, o loʻo iai pea le magafagafa i faafitauli, ma e faia le faaiuga tonu i taimi uma lava lea e mafai ai.
  • Ina ia puʻeina le kiona ma le kamupani ma le kamupani, ona o mea uma ua matua faʻafiafiaina. O oe o se kamupani, ma e faigata tele ia te oe ona teʻi atu i au uo ma masani i le faʻatinoina o soʻo se talosaga, o loʻo e agaʻi atu iai tagata taʻitoʻatasi. I se taimi lata mai, e mafai ona e faʻatino se galuega faʻapitoa.
  • Na latou paʻu i lalo o le kiona faʻafuaseʻi. O le miti ma se vaega puʻupuʻu o ni faʻafitauli faʻafuaseʻi e faʻafeiloaʻi i le miti lona ulu, ae o le fofo o le a faʻamalosia e le pulega poʻo le afa lona lua. E mafai ona e faʻasaʻolotoina oe mai le uta, lea ua uma ona taoto i lou loto.
  • O le Tausaga Fou, o loo e matamata i le kiona. Afai o le miti miti ia te oe a o le atunuʻu atoa o loʻo sauniuni mo le sili aso malolo, ona o se miti o se mea na o le saoasaoa lagona e fesoʻotaʻi ma lenei aso malolo. Ae afai e tupu lenei mea i le taumafanafana po o le tautotogo, ona o mafaufauga aoga e uiga i lou sootaga, e manino ia i latou.
  • Matamata le kiona i fafo o le faamalama ma aua le fegalegaleai ma kiona. O se miti lelei, afai e te faaauau pea ona ave se tulaga faaituau i tulaga uma, i le iuga o le ae a mafai ona e ausia ai au sini ma faia ni sootaga aoga e fesoasoani i le ala o le olaga.
  • Aoina polo pau ai o le kiona, lafo i latou i se tasi. E ala i le natura o oe o se matua o se tagata lelei ma e masani lava ositaulaga mo e pele, o lea ua faaataata se faaleleia o se miti i sootaga ma siosiomaga taua mo oe.
  • Mai le pau le kiona ua e maua ai se matagofie kiona. E tatau ona e vaʻai i se taimi e vaʻai ai i le olaga ma mafaufau pea i taimi i taimi uma le aiga, ae o nei mafaufauga e le maua se tali i lou olaga i aso taʻitasi. Pe na o oe lava, pe i le paga nei paga e te lagona le le mautonu e le masani ai, ma o se miti o se muaʻi faʻamoemoe o mea fou masani.
  • Kiona e mafua ai ona e nanaina i se ituaiga o fale, o lea na malosi ai. E le tatau ona faamatalaina se miti i miti laiti, lea o lenei miti o se Harbinger of Solitulafono ma faigamalo. O se faʻataʻitaʻiga lea o le toe faʻavasega, ma iinei mea uma, i luga o le tuufaatasiga lava, e tatau ona toe faʻaolaina le tagata fou, le fiafia i ai i le fou.
  • Sa tatau ona ou ofuina lavalava mafanafana ina ua latou vaaia o se kiona tele i fafo atu o le faamalama. Le miti lelei, o ia fai mai o outou viggia o le a oʻo mai i se taimi lata mai. E ui i lea, e le manaʻomia le auai i mea mataʻutia pe a oʻo i taimi fou, pe a e le mautinoa pe a oe e saʻo i fafo atu o ou tomai.
  • O le kiona na amata ona matua faʻafuaseʻi ma e pei o lou lagona. O se miti fiafia, o loo taʻu atu ai le pisi o lagona, o le galuega i totonu o le lumanaʻi o le a le faia. O le mea lea, o mea uma e totoe o le faiaʻoga o le fuli le afa o lagona ma faʻamautu lona ola.
  • Savali ma lou afa lona lua i le taimi o le kiona. O sea vaʻaiga o loʻo faʻatusa mai ai le umi o le faiā ma le atoatoa le lava o le pepelo, e mafai ona e talitonuina uma mea lilo o le amio, o le a le mafai ona ia faʻalataina oe.

Kiona

Faʻauiga o le moe e ala i le lauiloa ma miti - o le a le mea e vavalo ai le vanga, miller ma freud

  1. Tatalaina le "ulutala" o le itumalo Vega. O le Pergarian Providian e mautinoa e talitonu o lenei miti o le Harbinger o faigata, lea e mafai ai ona tuai se miti, ma e faʻaosofia ai se gaioiga poto ma le matagofie o le poto ma le matagofie o se miti.
  2. E tusa ma Miller. Henry Miller e masani ona faamatala miti, faalagolago i le lagona o le miti. Taumafai e faʻamautu i lou manatu i le taimi o le moe, talu ai le ataata a Miller's Dream ataata, fiafia ma malie i le taimi o le kiona o se faʻailoga sili ona lelei i le olaga moni.
  3. Sigmund freud. O Freud o loʻo i ai i le aʻa ma tautino atu e te manaʻomia e tiaʻi, e mautinoa lava, ua e le mauaina i ni lagona moni o le olaga, pei o le olioli, alofa ma le agaga faafetai. Masalo e te leʻi feiloai i le tagata lea e fesoasoani e suia le vaʻai i le ola ma faʻavasega mea e faʻamuamua.
  4. Tusi o aso nei. Mo lenei miti tusi o le a e feiloai ma se vaega tele o tagata o le a amio le mea e te manaʻo ai. O le naunau uma lava i le naʻo le miti na vaʻaia, pe o le a e maua se vaega o au mea e fiafia iai, tumu i tagata mataʻutia, pe o le a e feoai mo oe e sili atu taugata.
  5. O miti i sasaʻe. E le pine ae o le ae feiloai i lou afa lona lua, o ou manatu e uiga i se fale masani ma tu masani o le olaga o le a mauaina i le olaga moni ma ia.

I le taumalulu i le faleoloa

Faitau atili