O le a miti o Freud, Hasse, Tsvetkova ma Miller moemiti

Anonim

Faafetai i le faailoga o le tatou vaai i lo tatou nightsy, ua tatou maua se moni avanoa e suia ai lou olaga mo le lelei sili atu, e pei foi taliaina o meaalofa ua saunia e le taunuuga. O se mea masani, o se afitusi, ei ai se uiga faafaatusa malosi lava i se miti. Mea o le a miti afitusi? o le a fesoasoani Faamatalaina miti e te maua ai se tali i lenei fesili ma faamatala atu e faaataata a faatusa faapena.

afitusi

Miti Faamatalaina: afitusi - Faamatalaina Image Aoao

  • afitusi Mulimuli minute i se miti lapatai atu e uiga i le faaali mai o le fili ogaoga i le tafailagi. Atonu o le a mafai ona e auai faatasi ma lou fili tuai. Tau latou o le a umi ona ma o le a aumaia ai le tele o le tupe leiloa.
  • Ina ia seti afi e le fetaui ia te oe lava - e tatau ona e tali mo agasala uma ma misdeeding outou ua mavae. O le a latou iloa foi e le Malo, o le a latou maua faatupulaia faasalaga tatau.
  • Tagai afitusi na savali o ia i ou mata. O le a outou pulea e feagai ai ma faigata uma, ma o le a faamalosia fili ma unfriendliers e iloa ai lo latou toilalo.
  • Afitusi personify le mai totonu tulaga o le miti. O lona uiga afai i se miti e pulea e vaai i le pusa fetaui faatumuina, o lona uiga o oe o tumu i le malosi taua i le ola moni. faamai uma alo oe e le itu, ma ua faatumulia i le agaga i le lelei. O le mafuaaga lena e le mafai ona faigata ma papupuni tuitui atu outou i lalo mai le ala faatulagaina. E na talafeagai ai ina ia faatumauina lenei tulaga. O loo e taumafai foi e diversify lou olaga i ituaiga uma o mea e fiafia ma mea e fiafia. O le laiti o le afitusi pulea e vaai i le pusa, le pogisa olaga ma le lalolagi i totonu o le tagata.
  • Atoatoa afitusi mū te fai atu e manaomia ona e faia o taaloga ma le atinaeina. O lenei miti lapatai e mafai ona e mamafa mamaʻi pe afai e te le suia lou olaga.
  • Afai ua mu le fetaui ma se afi pupula, o lona uiga ua e ola i se olaga o feusuaʻiga sousou. Malamalama ma lafoaʻi afitusi. O lenei faatusa e faatusa e masani ona suia paaga feusuaiga. I le lumanai, o le a taaalo lenei a malie sauā.
  • Faafuasei maua se afitusi. O le mea moni, tafaoga faamasani fou aoga o loo faatalitali mai ia te oe. le a tumau pea e faavavau i le taimi o le ae faaalu i uo fou i lou mafaufau.
  • Solia o afitusi - i se misa. I le ola moni, o loo e faatalitali mo se feteenaiga matuia ma uma aiga ma uo. O le a tulai mai feeseeseaiga i lou sese. e fautuaina tagata faigaluega Street galo e uiga i lo latou faamaualuluga ma faia le laasaga muamua i se mālōloga.
  • talitonu faauigaga Miti afai e susunu le fetaui i lou nightsmen, o lona uiga e te pauu moni lava i le alofa i le ola moni. Ae o le a na o le aumaia ai le fiafia tele. Atonu ina ua mavae nei mea na tutupu o le a amata le atuatuvale loloto.
  • Saili sikaleti i se miti. O le a outou maua tala lelei po o le ofo ma folafola.
  • Afai i se miti na e faʻasalalauina ai matata, ona e masani lea ona e misia le avanoa o le faʻalavelave ia te oe. Ae o le piilima e matala ai matata i tua i totonu o atigipusa o se faʻailoga lelei. O le a e maua uo ma lau oe lava "O aʻu", saili tali i fesili o tului, ma o le ae amata auai i lau mea e sili ona e fiafia iai.
  • Faʻatau i le taʻaloga afitusi. O lenei ata faʻailoga e te le o vave ai ona maua se ofo lelei mo galuega, o le a fesoasoani ia te ia i sini. O le a amata foi le vaitaimi pe a aumai e uma totogi o tupe tupe tupe tupe tupe tupe.

Susunuina mat

Faʻauiga o se miti ata i luga o le snorker miller

  • Vaʻai atigipusa o taʻaloga i le miti - I faigata ma faʻafitauli i le ala o le olaga. E talitonu Miller e manumalo i mea faigata uma, o le a manaʻomia ona e fesili mo se fesoasoani mai au uo. Ae aua neʻi galo lena mea i le lumanaʻi o le a e tatau ona totogi lenei auaunaga.
  • Faalauteleina le afitusi. O lenei ata faʻailoga le miti o le mauaina o se tupe tele. Masalo o le ae matauina aitalafu, ma o le a aumaia muamua le sitepu muamua e alu ese ai i le faafanua o matata.
  • O le taʻaloga e faʻamalamalamaina ma le afi mumu. E iai sau fono ma fili ma tagata mamai. Aua le faalagolago i luga o le leai o se manumalo. I le isi lava, o lenei taua o le a aumaia ai le tele o le leiloa ma le le fiafia.
  • Rogging afitusi. E manumalo i faʻafitauli uma i le olaga, o le ae manaʻomia le faalagolago i lou poto masani ma le mafaufau. Naʻo latou o le a fesoasoani e suʻe se auala e ese mai ai i se tulaga faigata.

Miti o freud.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afitusi i se miti faatusa i le tane tane. Afai na e vaʻai i matata atoa i lou maliu, o lona uiga e leai sou faʻafitauli i le soifua maloloina i se fuafuaga mafana. Ae o le susunuina pe malepe ni afitusi o se mafuaaga mo popolega. E masani ona e suia paaga, ma e mafai ona maua ai manuʻa ogaoga.

O le a le taʻaloga o le miti - faʻauiga o le ata o le Misi Hall's Hast's Dreat's Breat

Vaʻai se pusa afi i se miti o se faʻailoga lelei. O lenei ata e sili ona manuia i le galuega ma le tutoatasi. Ae o le malamalama fetaui - i le faafitauli. Atonu o le mafuaʻaga o ou faʻalavelave o le mea faigaluega o fili ma sese faʻailogaina. E aoga le vaʻai atu i lou siʻosiʻomaga, e oʻo lava i le uo mamae e mafai ona "luko i paʻu mamoe".

Faʻauiga o se miti o se miti miti taʻaloga

E -tric o le Evoric Eveny fugalaʻau ua mautinoa o le a le alu ese o le a alu ese i le faʻalataina. Masalo e le mafai ona e iloaina au fuafuaga i le ola, aua o uo sese e puipuia lenei mea i soo se itu. Afai e tatau ona e susunuina le afitusi i le afitusi, o lona uiga i le olaga moni o le a tatau ona e iai i le mea epicenter o se ogaoga feteenaiga. Tuu le tutusa ma le sikaleti - i le le fiafia i le alofa i mea.

Na ou setiina se afitusi

Faitau atili