Pulea o mafaufauga i luga o atamai: lilo o le manuia

Anonim

O le mea moni o manatu ma manaʻoga o se tagata e mafaia ona avea ma mea moni, latou te iloa uma lava, e le iloa uma e tagata le mafaufau lelei i lenei faiga.

Mai i lenei mea o le ae aʻoaʻoina ai foliga o le faʻatulagaina o mafaufauga i le olaga ma malamalama ai i le faʻataunuʻuina o mea na miti ai. Ae muamua tatou talanoa e uiga i mea sili ona taatele i se mea sili ona le mautonu e ala i faʻatalanoaga o manaʻoga i le olaga, ua uma lava ona feagai ma le faʻamalosi.

Pulea o mafaufauga

Aisea e masani ai ona le mafai e mafaufauga?

E tele mafuaaga, igoa:
  • Le talafeagai le fausia o mafaufauga . Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e faia se mafutaga fiafia ma le isi itupa. Ma nai lo le auina atu o mafaufauga i le atulaulau, e foliga mai: "Ou te fia feiloaʻi i se tagata agavaa / teine," Ua amata ona e mafaufau i le faafeagai: "Ua ou matua leaga lava" . Ma o le a le mea e tupu? O le atulaulau "faalogologo" o le le lelei upu e uiga i le tuuatoatasi, ma o lenei o le a e nofo e aunoa ma se ulugalii, ae anu gofie.
  • Sese le tulaga . E oʻo foʻi i le tele o fomaʻi o loʻo umi na o lona vave toe faʻaleleia atili na maitauina mai i na tagata o loʻo faʻamoemoeina nai lo le faapaologa. O le mea lea, afai oe ave mo se ituaiga mataupu (faʻataʻitaʻiga, mo le faʻavaeina o mafaufauga), oe manaʻomia le talitonuina oe lava o mea uma e manaʻomia i le olaga.
  • E le saʻo le upu . E mafai ona e toe aumaia se faʻataʻitaʻiga faigofie - na e sau i le faleoloa ina ia mafai ai ona faʻatau se oloa. Ua uma ona e iloa muamua le mea o le a i ai mo oloa poʻo le itiiti ifo poʻo a ni uiga e tatau ona iai. O le mea lea, e te alu mo se mea patino ma moni - o se ofu fou, seevae, o se ato po o se fasi o sossages, e fuafua i ou manaʻoga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le taimi lava lea, atonu ua e iloa e leai se aoga e alu mo le faʻatau, manaʻo e faʻatau "se mea suamalie, pe sili atu le suamalie, pe lautele, e le o se mea lautele", e le o se mea lautele " I lea tulaga, muamua uma, e te solia oe e te taumafai i lenei faleoloa, ma lona lua, o le a tatou suia isi tagata faatau e puipuia.

E faapena foi, e tupu i le masani o mafaufauga - o le mea muamua na e iloa ai le sima e te faigofie ona e mafaufau ai. Ma e le mafai ona le malamalama i manaʻoga e mafai ona tautau "i le laina i le faʻatinoina" mo se taimi umi. O le mea lea, tuu sini moni i luma o oulua, ma o a outou manatu o le a mautinoa lava o se mea moni. Ma e mafai ona e talanoa ia te oe lava i le algorithm o le lelei o le lelei o mafaufauga.

Metotia o le mafaufauina o mafaufauga

O le a le taimi e amata ai ona i ai i le olaga o le olaga? Ma a lava le mea na latou malosi ai. A lava le manatu e tumu i le malosi, e mafai ona faʻaalia ia lava i luga o le tino o le tino. I le taimi lava e tasi, o le tele o manatu o le a iai, o le vave o le a latou o loʻo auai i le olaga.

Faʻafefea ona fai le manatu o le malosi? Ina ia faia lea mea, o le taimi muamua na mafua ai le faʻamamaina o le manatu o vaega. I a tatou faʻataʻitaʻiga, o le a tatou faaaogaina aoga o vaega o mafaufauga: ata, lagona, lagona ma upu. O leisi mea taua o loʻo manatu e faʻaosofia ai le masani masani. O le mea lea, afai e te faia se mea sili atu ona faʻatinoina le tasi ma le tutusa o le manaʻomia o ata, siitia lagona i lagona, e mafai ona e faʻamalosia i latou i le tele e mafai ai.

O le mea e mafai ona faia ai lenei mea e mafai ona faia mo le saʻo o le fausiaina o le manaʻo manaʻo.

  1. Fatuina se manatu o le manao. E taua tele ona mafua ai ona e na o mea lelei ma lagona.

Afai e leai sau mea lelei tele na fausia ma e faigata ia te oe le faia o ata vaʻaia, e tatau ona e galue ma mafaufauga o le a suia i ata.

Mafaufauga Manaomia

Ina ia iloa ai ni lagona lelei e tatau ona e faaosofia ai se mafaufau o le manaʻo, naʻo le fesili ia oe lava i ni nai fesili:

  • O a lagona o le a ou mauaina pe a oʻu moni, o le a moni? (O loʻo mafai ona ala, mo se faʻataʻitaʻiga, fesuisuiai e faʻatatau i le lalolagi ma tagata, atoatoa atoatoa ma o latou olaga, olioli ma isi, toʻafilemu ma isi).
  • O a uiga pito i luga e mafai ona ou mauaina? (O le a sili atu le mautinoa ia te oe lava, loto toa ma le loto toa, o le a sili atu ona talitonuina o latou ma tutusa).

I le faʻagasologa o le galulue ma ata, e manaʻomia le taumafai e ola i lagona ma lagona e peiseai ua leva ona moni latou. E tatau ona maitauina e leai se isi malosiaga mamana malosi i tagata pei o lagona.

O le lagona o le malosi o le malosi e mafai ai ona e tosina mai mea eseese pe le mautonu. E mafai ona e manatua le itiiti ifo ma le tasi aitema na faʻatauina e oe o le a le mafua ai lagona? E leai foi se tasi mea, aua e ala i le faia o se faʻatau, e oʻo foi i tagata foi le tele o lagona, faʻafetai i na foliga mai na o na mea poʻo isi mea.

Ia taumafai nei e manatua nisi mea e taugata tele mo oe, lea na e teuina ai le tele o le malosi (e i ai se tinoitupe malosi iinei). A uma mea uma, ma mautinoa, ae e te leʻi mauaina lenei mea, na e mafaufau i ai mo se taimi umi, o loʻo mafaufauina lava i ni meaa itiiti. Masalo na e taumafai foi e vaai faalemafaufau i le mea moni o le mauaina o lenei mataupu - mo se faʻataʻitaʻiga, e te uuina i lou lima, taumafai e tofo pe o le a ou tofo i ai.

O le mea lea, afai e leai sau mea, e foliga mai e sili ona e manaʻo tele i ai. E mafai foi ona maua i totonu o oe e tele ni feteenaiga i lenei tupe faʻaalu na tuʻituʻi lou mafaufauga ma puipuia mai le paleni.

O le mea lea, ia toe taumafai e suʻesuʻe lou manaʻo i fautuaga ma lagona, ma afai o iai sou lagona o se mea sese, matamata ia te ia, ia malamalama i le faʻafitauli. Masalo, o ou fefe poʻo le faʻatapulaʻaina o faʻailoga ma le faʻatulafonoina ua tuʻituʻi. E faʻaumatia le teteʻe, e manaʻomia ona e galue ai ia i latou, saili se tuʻufaʻatasiga ia oe lava, iloaina o le faʻatinoga o lau manaʻo e le o se mea le lelei i lou faʻasinomaga.

I le aotelega, o le faiga o mafaufauga o mafaufauga e tutusa ma le tuufaasolo o le masani masani paluni. I lea tulaga, o mafaufauga ia lava o le a tautala e pei o le polo, ma le ea o le a suia i lagona, upu ma isi aafiaga. Ma o le tele o le ea e mafai ona sili atu i lenei polo, o le malosi o le manatu ma vave le manaʻo o le a mafai ona tosina ai lou olaga.

I le taimi lava e tasi, o ou masalosalo, fefe fefe ma faʻailoga tagata e tali tutusa ma le nila, e punitia ai le polo mai fafo. Ma o lea, o le manatu sili ona mafaufau muamua i foliga maanuminumiina, taofia le malosi. E mo le mafuaʻaga lea ona e le o faʻasalaga manatu i le tagata ma manatu o le tagata i le olaga - e tele foʻi taʻitaʻi o latou.

  1. Matou te liliu le ata i totonu o le taofiga o le utu pe mini-ata tifaga. Afai e te galue ma ata, e tatau ona e fausiaina mea e tutusa ma taofi-faʻavaʻa poʻo sina ata laititi. E taua tele mo le vaitaimi o le taimi, ae "Tifaga", na mafai ona e tusia oe lava i mafaufauga eseese. O le tele o latou, o le maualuga o avanoa o le mauaina tonu o le mea tonu e te miti ai. Ae, o le mea moni, aua o lenei e tatau ona e iloa le mea tonu e te manaʻo ai.
  2. I se mafaufauga, e tatau ona. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e iai se taʻavale. Afai, fausia se mafaufauga, e te le liliu ia oe lava, ona e maualuga maualuga, maua se lisi o taʻavale fou poʻo se mea i se agaga tutusa. O lea, i taimi uma, e masani lava ona le masani ai, pe a e manaʻo e faʻaleaga se mea, vaai faalemafaufau ia oe lava i autafa. O lenei, i le ala lea, o se tasi o tulaga lilo o le faʻataunuʻuina o manaʻo.
    Ia mautinoa ia aofia ai oe i le foliga o le manao
  3. E mafai e thugs ona faia le foliga o mataitusi. I nisi tulaga, ua lava lona mafaufauina o avanoa uma o le manaʻo. E faasino lea i ia mataupu tau malaia o se olaga pe, mo se faataitaiga, galuega.

Ona e tatau lea ona e faia se mea eseʻese ese, faʻafesoʻotaʻi faʻailoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te miti o mafutaga, e mafai ona e vaʻaia faʻafefeteina le lua pai pe o se paga e pele ia manu. Galue ma faʻailoga, taulaʻi i au fegalegaleaiga - o le a le mea o le a e latalata ai.

E masani lava, galue ma faʻailoga e mama, aua o le tulaga lea e te aveese ai le faʻailoga tagata ma mai le le mafai ona faʻatinoina le manaʻo.

  1. Tino o le mafaufau o mafaufauga. Mulimuli ane, aua e sili atu foʻi o le manaʻomia, e mafai ona tusia i maso manatuaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te miti e uiga i se aiga fiafia, e mafai ona e vaʻaia le faʻatusa manaʻomia ma le tele i le va o oe ma ia. Ma ona talia lea e oe ua faʻaseʻe atu ia te oe e ala i lana alalaupapa ma alu atu ia te ia i lona lua afa, lea e fetaui ma oe, ma i le taimi lava e tasi e te lagona ai le fiafia tele.

Tusa lava pe faʻapea o lenei metotia o le a foliga mai e malie foi ia te oe, ia mautinoa e faʻataʻitaʻi, aua o mea uma e fesoʻotaʻi ma lo tatou le iloa, e matua matuia lava.

Matou te faʻamoemoe o lenei tala e aoga mo oe ma o le a fesoasoani i le lumanaʻi o le lumanaʻi o au mea uma i totonu ma manaʻoga.

Mulimuli ane, o loʻo suʻesuʻeina le ata fou:

Faitau atili