O a miti e pa ia Kakkak mo miti o Freud, Miller, Tsvetkov

Anonim

O nisi taimi o a mea e foliga mai e uiga ia tatou miti ia tatou, ma o nisi taimi e le fiafia i ai. Masalo e le tatau ona e faʻagaloina, ae e sili le taumafai e saili se faʻamatalaga o ia vaʻaiga. O a miti e Kakak, aʻoaʻo i le faʻamaonia miti.

Faatauaina lautele

Kakak i se miti - E masani lava o se faʻailoga o se suiga lelei. E fesoʻotaʻi ma tupe taulaiva, manumalo i le faʻatinoina o feeseeseaʻiga meatotino, mauaina o se tofi. O le galuega o le puipuiga e mafai ona fai e le tetee i le faasagataumi ma le aafia fua o le puleaga. O nisi taimi e atagia ai le faʻaiuga o se miti poʻo le osofaʻiga na faʻasino atu i le fili.

Fefiloi i le mafanafana ma le fiafia tulaga i se miti e fesoʻotaʻi ma se taimi toʻafilemu i le olaga, o se lagona o le saogalemu ma le talitonuina i isi. O le miti i lenei taimi e le mamafa ai le mamafa o le mamafa o mea, faʻafitauli ma le tausiga. I nisi o faʻauiga, kakak i le fale mataaga - i le mea moni e feutanaʻi i le aia tatau o le umiaina, i le mauaina o mea aoga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faleuila

Tofotofoina o le under, ae aua le alu i le faleuila - faʻalauiloaina e faʻamalosi ma le tagata valea. O lenei lagona lelei, o le ulavale o le moe. Ose tagata sa i ai se togafiti o le i ai o le fefe i le leiloa o meatotino taugata, e avea ma fafine paʻu pe avea ma tagata leaga o le taufaasese o vase.

Le faʻaletonu o le manava ma le le mafai ona taofia se mea ia te ia - e faʻamaonia ai le le manatu faapito o le tagata, o lona fata faitaulaga lava. O sea tagata o le a le mafai ona pasi e se isi tagata tiga poʻo se faʻafitauli. E masani lava ona le fiafia le manava manava ma le le fiafia i le atuatuvale, leai se aoga, leai se moe. Masalo o le tulaga e te le mafai ona faʻatonutonu ma faʻatonutonu o loʻo oʻo mai. E mafai ona o faatasi ma le fefe ma le le mautonu ona o le faateleina o manaoga mo oe.

Mo se tagata fai pisinisi, o se fesiʻaʻi i le ofisa o le faatonu o lona uiga o le faʻailoa mai o au aia tatau ma talosaga faʻaputuputu. E i ai lou susulu lototele, lototele e fetaiai ma le tusi lesona. E te le fefe i le taufaʻamataʻu o le faateʻaina, leiloa o galuega. E taua mo oe le ausia o le faʻatinoina o ou manaʻoga.

Maualuga

Faʻamalosi lau lava moega - o le mea moni na avea ma avea ma faʻasalalauga o feteʻenaʻiga ma aiga ma e pele. E mafai ona tulaʻi mai misa ma aiga i luga o le faʻavae o meatotino feeseeseaiga, tofi poʻo puna o tupe maua lautele.

Lagona malosi le mapusaga pe a maeʻa le puipuia o lona uiga o le faʻatinoina o se galuega faigata na ave ese ai le tele o tupe, malosiaga ma le taimi. I se isi faʻauigaga, o lona uiga o le faʻaaogaina o se mea le talafeagai, lea ua leva ona tele lau avega. Atonu o se masani-faʻavae ona faʻavae o le taʻutaʻua, galuega e le aumaia ai ni tupe maua tele. O le taimi o taimi uma e le aoga ma le taua o le olaga o le a le mafai ona i ai i le leai o se mea.

Toe i latou lava feces - o se faʻailoga sili. O lenei folafolaga fiafia suiga o lau tulaga tau tupe. O le ono mauaina o le mauaina o tupe ua le fuafuaina, o le faʻafoʻi o aitalafu, mauaina o se tofi poʻo ni manumalo tele. O le moli tupe e le mafai ona livi i lau atotupe pe a e le teuina i se galuega folafola i le taimi. Taimi lelei mo tupe teufaafaigaluega.

Le tamaoaiga tamaoaiga

Tofotofoga le Uiga o le, ae aua le sailia se nofoaga e alu ai i le faleuila, - e atagia mai ai le miti le mautonu i se siosiomaga le masani ai. E te le o fetuʻutuʻunaʻi e suia, faʻasao i suiga eseese. Suia le tulaga, tuʻu i ai le nofoaga, galue malosi ai oe e faʻateʻe, lagonaina le le saogalemu ma le fefe. Ave se mea fou - o lona uiga e suia le lumanaʻi mo le sili atu. Taumafai e maua ni taimi lelei i tulaga ua fuafuaina, ma o le olaga e foliga mai e sili atu le lelei ma sili malie.

Matamata pe faʻapefea o lau pule o se mea lelei o le lelei. O le a saunia oe ma le maualuga maualuga o le talitonuina. E ala i le tuʻuina atu o se taʻitaʻi, o le a e mauaina se tulaga fou ma tiute o le a manaʻomia ai se faʻasoa tele o le tiute ma le faʻaeteete.

Kakak i se miti, o le a le isi mea e faamoemoeina mai i le vavalo

  • O le miti o le pepe o le gaoi - o le amataga o se foliga lelei. Vavevave e foia ai faafitauli uma ma malamalama i mataupu faʻaputuputu;
  • O le tamaititi o lo o susulu feces i luga o puipui o le fale mautotogi - o le mea moni o loʻo faʻatali mai i fonotaga matagofie ma mafana ma uo ma uo;
  • O le tamaititi e oomi ma tagi - Sauni mo faigata i le foia o fesili. E te manaʻomia se taumafaiga i le tapulaʻa e suia ai le olaga tulaga;
  • Matauina, e pei ona gau lava ma le tele lona alo teine ​​i lona gutu, - o le mea moni e aoga tele le totogi o lana fesootaiga, ma le pulea o a latou lava faamatalaga leaga i le tuatusi o e ua pele;
  • E toʻatele tagata na faamaapeina i le taimi o le tiʻetiʻe gaioiga - o le ata lenei o le miti fefe e alu i le le fiafia ma le fia iloa tulaga. E mafai, o le tulaga ma le siosiomaga o loʻo siʻosiʻomia ai nei e le mafua ai le mautinoa. E te fefe e faʻaali mai lagona le faʻatauvaʻa, ia tatala ma vave;
  • E tele le mataʻaga e eseese ai - o se pamu le manaia, ae o le osofaʻiga sili mo le maelega ma taumafaiga. Le taimi o le a e talisapaia ma agalelei atu.

Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

O le faʻauiga o le faʻamaonia o le mauaina o tupe maua tele i le o loʻo laʻei i se miti. O miti faigofie e faigofie ona suia lona tulaga tautupe tusa lava pe o le tau maualalo o le totogi. Ma o le mafuaaga o lenei tausaga o se tulaga lelei lea, o lou aletivive. Talitonuina lau oe lava le templetion, pisinisi faʻapisinisi ma faʻamoemoeina. Ae e le o le mea taua ile lamatiaga o se tupe ile tupe maua i gaioiga eletise. E te leiloa le tupe mulimuli.

Freud's Dening

O lenei faʻagasologa o le tagata vavalo e aʻoaʻoina ma le mataʻaia, pe a ma le le mautonu o le miti. O tagata faapena e masani ona feagai ma faʻafitauli i feusuaiga aʻi mo le le lava o se paʻaga tumau. Afai o le miti o se tamaloa, ona faigata ai lea ia te ia e faasao le va feagai ai ma se lagona le mafai ona o le fefe. E te le o fuafua e faʻaalu tupe mo le e te manaʻo ai faʻafefe. Na te taofia le finauga, o le mauaina o oe i soo se feusuaiga.

Evgeny Tsvetkov

Mo i latou e popole i le atinaʻeina o latou nofoaga, faanatinati i le galuega - o lona uiga o le i ai i se tulaga galue e le mafai ona suia. O lagona le lelei ma lagona o le faʻateʻaina e mafai ona faʻaopopo lou le agavaa i nisi mataupu. Masalo na e aveina le galuega e manaʻomia ai le tele o poto masani ma isi agavaa. Aua le taumafai e faʻamalosi mea na tutupu, i le lumanaʻi lata mai o mea uma o le a faia naʻo ia lava.

Faitau atili