O isi mea e maua ai Savoov Vladimir Ivanovich: O lesona mafaufau

Anonim

Safanov Vladicir IvanOvich - Pese o le PsychIc, o ana lesona o le mafaufau o le psychic ua lauiloa i le lalolagi atoa. Na ia tuua le uiga tele o le poto ma i lona olaga atoa na faamaonia ai lona malosi malosi faaletulafono.

O le a le mea na talanoa ai le safpov?

Sa talitonu Savanov o le tagata o le tino o loʻo siʻomia le mea moni, o se vaega laʻitiiti o le lalolagi. O le sili ona taua ma sili ona taua o le mea e teu i le malamalama. Ma o mea uma e tupu i le lalolagi faitino o le ata lea o le talitonuga malamalama, e aʻafia ai le isi lalolagi, nana mai le mata mata o le tagata.

Lesona o Pese

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

LE AUALA E AU Aiseā e Maua ai Faʻailoga o le Iuni e te manaʻomia e te faʻalogologo ai i ai:

  • Faʻamatalaga o loʻo oʻo mai i lou olaga mai se mea e le mailoa. Atonu e iai ni mafaufauga faʻafuaseʻi - e le mafai ona le amanaʻiaina, auā na latou faʻalauteleina le feʻau taua.
  • Le mautonu faailoga, e oo lava i talitonuga ma le maofa ai oe. O le mea moni, o faalavelave e le tupu, ma afai e tupu lea mea, latou te manaʻomia e faʻalogologo ma taumafai e faʻatamaʻia le taua.
  • O mea e tutupu e foliga mai e leaga, le maalofia, o le mea moni o loʻo i ai i totonu o lau mea moni. Latou te masani lelei: E tatau ona e alu i le isi tulaga o loʻo sili ona manuia ai le olaga.

Savonov Faʻasaoina: Le amanaʻiaina o mea uma i luga e le mafai pe a e manaʻo e fia faʻalogo i le faʻalogo ma fegalegaleai ma le saʻo. O le tatou lalolagi e aofia ai mafuaʻaga ma manaʻoga o tagata.

Tulafono o le atulaulau

O mea uma e tupu i lou olaga ma le lalolagi atoa o lona usiusitai atoa, o tulafono lautele a le atulaulau. E leai ni avanoa, e leai ni faalavelave.

Safanov Vladimir Ivanovich Psychic

Faataʻitaʻiga:

  1. Le tulafono o le tosina. O mea uma e tupu i le tagata o le tagata e tosina mai o ia lava. O le a lou lagona lagona, ona e maua lea. O le masani ai ma tagata poo isi tagata, fiafia tele ae le o mea na tutupu, tulaga tulaga. O ou manatu ma lagona e tumau ma le lalolagi o loo i ai.
  2. Tutusa tulafono. E sili ona faigofie le malamalama i le faʻataʻitaʻiga: Afai e te manumalo i se tele o tupe i le lulu, ona lelei lea o lenei tulaga lelei i se isi itu o lou olaga. Mafai ona mafatia i fegalegaleaiga, soifua maloloina. O lenei mea e mafai ona 'alofia pe a fai e te tuuina atu se vaega o le manumalo alofa fua pe faʻaalia ai lou loto faafetai.
  3. Le tulafono o le sese. O le lalolagi e masani ona atagia ai mea e te susulu ai. E galue e pei ona e tilotilo i le faʻata: E te ataata, ma manatunatuga o le taliina o se ataata. O le mea lea, afai o oe o se tagata fiafia ma fiafia e aumaia ai le lelei, maua ai se fiafia ma le fiafia. Afai e masani ona e mafaufau ma le le lelei i le faʻafitauli o isi, faʻaleagaina lou olaga.

O le iloa na o le toʻatolu tulafono masani e mafai ona suia ai ou mafaufauga ma suia le tele o lou olaga. Naʻo le nofo ai ma le maliega ma le atulaulau, ia manatua o lona uiga, maua atili ai.

Tusi VLADIIR SAVALOVA

O le aʻoaʻoga a le sanopevv na faavaeina foi i le i ai o le fitu tino tino o se tagata: tasi le tino ma le ono e le masani ai. E mafai ona avea ma sui o le ituaiga o le displucey hologram. A mavae le oti, na o le tino faitino, ma o isi o loo totoe pea.

Savonov lesona faaopoopoga

O le Vlasfair Na maliu lava lona mafaufau i le tutusa lava, ae e ala foi ia tusi na tusia na o ia. I totonu o le sili ona lauiloa:

  1. "Le talafeagai". I le aotelega lea, sa faasoa atu ai e le tusitala le mea na tupu i taimi o le tele o suʻesuʻega. Na ia talanoa e uiga i lona galuega ma tagata ma le le faʻamaoni. E mafai ona e aʻoaʻoina le tele o le fia iloa ma le faʻateʻi atu o mea.
  2. "Tui Aoriadna." I lenei galuega, safanov sa fuafuaina craperiy i le tulaga o le tagata lava ia matauga. Na ia faasoaina atu faaiuga mai e uiga i uiga uiga ese o le tino ma le mafaufau uiga o se tagata ma isi malosi. Faigofie ma malamalama e uiga i mea lilo ma le le masani ai.
  3. "Sefulu mataitusi robinzon." O se tala matagofie o se tagata faimalaga na faia galuega lilo. O loʻo fesoasoani le tusi e fuafua le ala e faʻaaoga ai le malosi o le tagata e foia ai se isi, e oʻo lava i faʻafitauli sili ona faigata ma alu ese mai tulaga faigata.

Matamata le vitio e uiga i le mafaufau o le atunuu:

O a tomai e sefe ai?

Vladimir mai le natura na tuuina atu malosi malosi malosi. Ae sa ia saili e atinae faifai pea i latou, ina ia malosi atili ai.

O le mea na faamafanafana ia te ia le avanoa e fesoasoani ai i tagata:

  • O le agavaʻa o le maʻi - e aunoa ma le fesoasoani a ni mea tau fomaʻi, vladiir mafai ona iloa poʻo ai le tagata maʻi pe a fai o faʻafitauli.
  • Le mafai ona faamalolo. Safanov mafai ona togafitia tagata ma o latou malosi tele i totonu. Ae le pei o isi lava masalosalo, na te leʻi taumafai e maua pea. Na faʻataʻitaʻi naʻo tagata eʻa volenitia i le potu peʻa ma fesoasoani i le faʻaipoipoga.
  • Faʻafesoʻotaʻi ma isi lalolagi. Faʻaogaina lana meaalofa fesoasoani, Safanov mafai ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga ma tagata tala lilo. Na ia valaʻauina e ulufale atu i le tonu fuafuaga ma faʻataʻitaʻi masani i sauniga e leai se aoga.
  • Auina atu o le bioenerner. O le malosi o le tino o le tagata i tulaga uma (o le tino, mafaufau, mafaufau ma taua) o loo atagia mai i chakra, o vaega o le arana. Saftonov mafai ona auina atu lenei malosi mai ia te ia lava i tagata faataamilo ia te ia.

Sa matua malosi lava Vladimir aua na auai foi i le faasaienisi o le mafaufau i le psychic ma zotoriac. O le aʻoaʻoga a le iʻaoa sa faia i lenei mea. Ma le isi, o ia o se tagata faʻatuatua tele, na i ai lava i lana gaioiga sa ia taumafai e faʻalavelave i tulafono faaleagaga.

Malamalama na tuʻuina atu e Savovv i o latou fanau e le ofi i le masani masani o le lalolagi. O nisi e ono manatu i manatu valea, ae o le faʻamaoni faʻamaoni o Vladimir e talitonuina lona saʻo ma saili ia ausia tutusa.

Faitau atili