O a miti falai moa moa mo miti o Miller, Vango, Tsvetkov, freud

Anonim

Miti na laki na te fiafia e vaʻai i tagata e eseese faʻapitoa. Afai o le po o le moemiti ma le le fiafia i le mea e te manaʻo ai e mafai ona galo i se taimi vave, o le tulaga lelei e mafai ona manatua ai se mea manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, falai moa, aisea e tupu ai le miti foliga foliga lalelei? Miti o le faʻauigaina o le manaʻomia o le manaʻoga e toe faʻaleleia mea uma o le moe i le faʻamanatuina mo lona faʻamatalaga tatau.

Moa moa

Aofaiga o le faʻauiga o se miti manaia

O le mea moni lava, o le moa lea o le vaitutusa vailaʻau, e le o valoʻiaina mea leaga, talu ai o le faʻatusa o manulele e fesoʻotaʻi ma le fatu o le aiga, o se aiga faʻamanatuina. E le gata i lea, o le magafale e masani ona faatusatusa i le tina o se aiga tele, ma o le faʻauiga o le moe, lea na masani ona vaʻaia ma vailaau aiga. Ae ui i lea, o le i ai o ni faʻamatalaga o le mau e lapataʻi e uiga i le sauniaina o utupoto o maʻi ua faito.

  • O se po e fai ai se mea manogi leaga o sina taimi, o sina taimi e maua ai se taimi itiiti i faʻafitauli o aiga ma fale tausi. Ua oʻo i le isi taimi e alu ai i mataupu a le aiga, ma tausia lelei aiga.
  • Vaaia i le miti falai fafie manu feoai i luga o le alavai o le alagaina o tulaga sili ona faigata. Mai le faaiuga o fefaʻatauaʻiga faʻatauga e sili atu le teena, latou te le aumaia penefiti, talu ai le moni o metotia le faamaoni ma le poto e mafai ai.
  • Afai na laki le fiafia i se miti ma se falai moa moa, o le moni o le miti o loʻo faʻatali mo se faʻasologa o mea fiafia. O le a lelei le tofo o le a o le a lelei ai mea.
  • O a miti falai moa i lalo o le Rudy Crust? O le miti o loʻo mafaufauina le saolotoga e faia ai filifiliga i le tutoatasi atoa i le olaga moni, faapea foi ma tulaga maualuga.
  • Afai o le Miti o ia lava o ia na o oe o le moa i le po i le po o le a maua ai ni taimi manaia, fiafia lagona ma mea na tutupu. O le fafine e moe na lapatai atu i tala pepelo.

I le tasi itu, e malo le po o sauniuniga a le tagata ia i le le tagolima o le liliuina o ipu tino tau malo. Peitaʻi, o le moe, i le taʻavale na saunia i le manatu iloiloina o se ata moe, manā a le tamaʻitaʻi e le masani ai ona o fuafuaga mataga. O le miti o le a manaʻomia se fesoasoani e manumalo ai i taunuʻuga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le mea e faʻailoa mai ai le metotia kuka i se miti o moa falai:

  • Mo se faʻatupega ua leva ona faʻatali, pe ana fai le taunuʻu ile O manu i le Oretia;
  • Mo mafutaga faʻafeagaiga e uiga i aiga mamao, pe a fai o le pepe meataʻalo i totonu o le apa;
  • I le mauaina o faʻamatalaga taua, pe a fai o se afi matala sa faʻaaoga mo kuka.

Great foliccy Evansvess manuia i taumafaiga eseese, o le manuia tele. O le maualuga maualuga poʻo le le iloa, lafo le ata o se moe vailaʻau, taumafai e aua le fefe i se miti, ae e puipuia ai ni faʻalavelave e mafai ona puipuia ai ni faʻalavelave. O le mea lea, vaʻai i se miti, e aoga le faʻasaʻoina o ana faʻamatalaga i le manatua ma faʻafesoʻotaʻi au miti e faʻamanino ai ata faʻapitoa.

Sauni moa

Faʻafefea ona faʻauigaina se faʻaupuga sili ona lelei

Soʻo se miti o le le mafai ona le mafai ona le mafai. Soʻo se tele o miti, o le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai le ata na saunia ma auiliiliga o se mea taua tele mo faʻamatalaga saʻo. Afai na e tupu i se miti e vaʻai i le moa moa, e tatau ona e manatua, i le itu o le aso o le vaiaso o loʻo sau se taʻaloga mataga. Afai o le Aso Sa poʻo le Aso Gafua, faatali mo mea le fiafia na tutupu, o le miti i le Aso Tofi a le Aso Lulu lapatai e uiga i se fonotaga ma sifi.

  • E ala i le miti a Miller, o le tala faʻasolopito o le miti faʻaalia le mea moni o mea na tutupu i faʻafitauli - o le miti e manaʻomia lona mafaufau. O le mafaufau o le psychologis e talitonu o le moe ma le moa o le a liua ai i le faateleina o le aiga.
  • O le Vongnu Burgarin Provilin Providias o loʻo faʻamatalaina se ata moe ma se moa le lelei o se lapataiga, aemaise lava pe a le aano ma le toto. E tatau ona siaki e le uivi ma siaki ai ni faamatalaga ae e te le fiafia i le aloese mai le agalelei.
  • I le miti a le Esompic Tsvetny, o le suamalie o le vaʻai o falai moa moa e seasea lava tupe maua mai i mea leaga. Afai e le mafai ona 'alo le sami, o le vasa, o le fili o le a avea ma tagata, o le a le mea moni, o le laina o le laina o matata.
  • O le auala o le tusitala o le psychoayalysis Freeud Connects o le Gastronomic Ptual ma le fale o le fale - O se miti o loʻo faʻatali mo faʻafitauli o aiga. Afai ua fiafia Hamd ma le ham i le lagona faʻanoanoa, o le mea moni e tatau ona saunia mo tupe maua poʻo se meaalofa.
  • E tusa ai ma Mosalemi (Isalama), o le miti o se tama fatu fatu ma falai foliga manaia o le alofa. Mo le tagata, o le faailo lea o le vale o le taʻutaʻua i le galuega, faʻateleina ai le faʻaaloalo mai aʻu uo.

Teena le faʻauigaina o se miti, lea na tupu e vaʻai ai le falai moa, ae faʻapupulaina. O le a le miti o se taufaasese? O le ata e faʻaosofia ai le faʻagasologa o le vaitaimi o le alofa i le olaga tumu i mea masani. E le gata i lea, se vaʻaiga faʻapitoa i le ipu o le faʻailoga lea o le miti e tatau ona faia lona soifua maloloina.

Ulaula o fuamoa moa

Eseese talanoaga o poloka ma le manulele:

  • O le moe ma le lulu moa foliga oona ma le fiu, ae o le leai o se miti - o le Baryshi Moni;
  • O le zoom o siʻosiʻomia e moa o le a miti i le leiloa poʻo le leiloa, ma o le a faitau le fiafia ma le sami o le fiafia ma le sami.
  • O le leoleo uʻamea ua poloka oe - Mafaufau lelei ae le i faia se filifiliga mulimuli i le mea moni;
  • Moeloga le faautauta i le tapenaina o moa e faʻaalia ai tala lelei, e le o toe umi se taimi e fiafia ai;
  • O le moa moa ma pateta e faʻamalosia ai meaalofa ma le manuia, ma le araisa i se manulele o se ipu o se itu i se pati uo;
  • Afai o le taufaasese o le faʻaaogaina o le tapaka moa sa faʻafefe lea, o le miti e tatau ona aʻoaʻo ia malamalama i tagata, a le o le vaʻai i le tupe;
  • Vaʻaiga fiafia ma le 'ai o falai laʻau o manu saʻo i luga o le ponaivi - manumalo i luga o fili.

E tusa ai ma miti, o le tele o aano o manu i se miti e faigata tele le galue malosi o le mea moni, ma fafine o le afmy tala. Afai ua lamatia le aano, o le a fiafia se tamaloa i le 'au. O le po e fiafia ai le po ma le tino o loʻo taʻu ai ni moa moa na folafola mai le le fiafia fafine i le filifilia.

E masani ona faʻailoa mai ma le faʻaititia le moe a le Joupisation. O tagata suʻesuʻe o le po o le po o le faia o le faiʻai e faʻamatala ai ata o le moe i le galuega malosi o le le iloa. E tusa ai ma Amerika Fomai o Iapani aʻa Iapani, Mitio Kaku, ae le o le taimi e mafai ai ona vaʻaia ata o se miti mamai pe a maeʻa le faitauina pe a uma ona faitauina le tusi pe a uma le faitau i le lauʻeleʻele pe a uma ona faitau i le lauʻeleʻele pe a uma ona faitau i ai le tusi pe a uma ona faitau i luga o le tusi pe a uma le faitauina ina ua uma ona faitau i luga o le mata pe a uma ona faitauina le laulu ina ua uma ona faitau i luga o le mata pe a uma ona faitau i ai le tusi pe a uma le faitauina pe a uma ona faitau i luga o le ata pe a uma ona faitau i ai le tusi pe a uma le faitauina pe a uma le faitauina pe a uma ona faitau i luga o le ata pe a uma ona faitau i luga o le ata pe a uma le faitauina pe a uma ona faitau i luga o le ata pe a uma le faitauina pe a uma ona faitau i luga o le ata pe a uma le faitauina pe a uma le faitauina pe a uma le faitauina pe a uma le faitauina pe a uma le faitauina pe a uma ona faitau

Faitau atili