O a miti o le kalaka i miti o Miller, Hashse ma Fread

Anonim

O meaʻai mai le lalolagi atoa o loʻo fai ai ni taimi nei o loʻo fai ai lisi o sili ona aoga oloa. Ma luga o le alavai o lenei lisi, o le kapeliki e masani ona i ai. E ui e le fiafia lava e tofoina, ae o ia ma le upu moni e aoga tele. Ma o le a le miti a le kalaka, o le miti tusi o le a faamatalaina.

Kaliki

Satika le ofu

  • Lou faʻatuatua i le sili ona maualuga puipuia oe mai le faia o amioga leaga. Ae o faʻamatala faʻamatala e le o faʻamalosia e aua le faʻamalosia i luga o latou aiga ma e le faʻaoʻo mai o latou manatu. Ona o lenei, e mafai ai ona leiloa le taʻai o ē pele ia oe lava. O lenei ata e faʻamalosia pe a fai o oe e matua malosi tele i le miti i le taimi o tulaueleele.
  • Faapipii foi le kalaka i se miti - e sui. E aoga le togiina o mata fefe uma ma masalosaloga, naʻo suiga i le olaga o le manuia. O le ae aveesea o le taimi ua tuanai e agai i luma.
  • O lenei ata e faʻaosoina ai ni miti ogaoga o le soifua maloloina. Togafitiga o le a manaʻomia se tele o tupe faʻaalu o taimi ma tupe.
  • Afai ua maeʻa ona tuputupu aʻe le laʻau, ma e tausi ia te Ia, ma e tatau ona e mafaufau i le aga i totonu ia Thai. Ma e mafai foi ona fesoʻotaʻi ia tala ma galuega ma galuega.
  • Ua e totoina le Garlic i tafatafa o isi laau. O le a pa'ū lou ulu i le tele o galuega ma faafitauli. Afai e faigata mo oe, e tatau ona e sailia se fesoasoani mai uo ma e pele. Faʻatasi faʻatasi e faʻatoʻilaloina faʻafitauli.

Seleselega

  • Afai e tatau ona e aoina le kaliki i moega i lau po auro, o lona uiga o faʻafitauli o faʻafitauli na saunia e fili ma fili mo oe. Tau ma i latou o le a manaʻomia le maualuga tausiga. E oo lava i le mea itiiti sese e mafai ona oʻo atu ai i taunuʻuga le mautinoa. O le seleselega tele i le po auro, o le sili sili lea o le a avea ma fili.
  • Aoina lenei laau i totonu o se ato. O le a e faia ia iloa au oe lava mea sese. Lenei o le a maua ai se laʻasaga tele e alualu i luma le taʻaloga a le galuega. O le a mafai foi ona e aveesea le fefe ma aafiaga na aafia ai ma e le faatagaina e alu i luma.

Faaaoga mo kuka

  • Tipiina carlic cowves. E iai lau taua umi ma ou fili ma fili, mai le mea e te ono le mafai ona o ese ai le manumalo. O lau galuega o le alu ese ai mai le tau ma sina tupe leiloa. Faatalitali foʻi mo oe se malologa o mafutaga ma lau pele.
  • Suauu mama - i le faʻaleleia o le tulaga. O le a e faʻafiafiaina oe mo au galuega ma taumafaiga. Ae e mafai ona tumau mo se taimi puʻupuʻu pe a fai e tegese. O lenei ata ua faʻalauteleina, pe a fai o se miti na e faʻamamaina i le tele o cloves o le kaliki.

E 'ai le kalaka

Afai e tatau ona e 'ai se tapuni o le archolin i se miti, i le olaga moni, agasala uma ma amioga le pulea o le a iloa o tagata lautele. Mo lenei mea o le a e mauaina se faasalaga tatau lelei.

Faatau le kaliki

  • Uuiupu e finau pe a na e mauaina se taʻimua i miti, o lona uiga o le a le moni le olaga o le a le lelei tala. E mafai ona e iloa e matua maʻi o lou aiga i taimi uma. Aua le ita. E sili le fesoasoani ia te ia e feagai ma lenei mala.
  • E le aoga foi le fesootaʻi ma tagata e te le o iloaina. E mafai ona mafua ai ile ogaoga o taunuuga ma le le fiafia. Uuiupu Fautuaina ma le totoʻa e faʻalatalata atu ai i le filifiliga o se tagata mo se mafutaga faʻapitoa. E masani ona nana e le mea le leaga o le leaga mo fuaitau matagofie.
  • Ae o le faʻatauina o le ata o se ata gofie. E toatele tagata o le a taumafai e faʻasese oe, ae latou vave faʻafefe. Ae o le tasi e le tatau ona faʻavavevave faʻatauga ma amio faʻagaioiga ma tupe tele.

Vaʻai i le kalaka i se miti - o le faʻauiga o le ata i luga o le snorker o miller

  • Toso loka ma tausi mo ia. Afai o loo e iai i se tulaga tau faigata tele, o le a taofi. O lenei ata e lakaina oa ma le oa ma le tutoatasi.
  • Mo tagata tuulafoaiina, o le carlic o se faailoga le lelei. O se faʻailoga o le mauaina o lona agaga mate le a le aoga mo se taimi umi. Masalo o le muamua faaipoipoga o le a le fiafia i le alofa, ae i le fuafuaina.
  • E 'ai le kaliki. O lenei ata faʻatusa o loʻo mafai ai ona kolosiina mea uma ma amata le olaga mai se laʻau mama pe a le fetaui ma oe. E le mafai ona maua lou olaga auala o le a e alu ai. I le lumanaʻi, e mafai ona ta le tala malie ma oe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Papaʻe papaʻe

Faamatala le freud.

  • Afai o loʻo e matamata pe faʻafefea ona 'ai se tasi i le kapeli, o loʻo e feagai ma ni lagona malosi mo se tagata. E te fefe o lenei tagata e le fiafia ia te oe. Afai o loʻo iai se tagata e fesoʻotaʻi, ona lagona lea o le Mutuale. Ae e sili le le faamalosia o mea tutupu. E mafai ona e fefe i lenei uiga ma lau naunautaiga. Tuu ia ave le sitepu muamua.
  • E 'ai le kaliki. E masani ona vaaia ai lenei ata i tagata e saisaitia i le faaipoipoga. O sea miti e fai ma sui o le le malamalama i le naunautaiga e sui lona paga. E mafua lea ona o le mea moni lea o le olaga faaipoipo na le toe maua le fiafia ma liliu i se masani. Psychechoanalyst Sigmnds Freud Upd Ussinds e le faia vave filifiliga. Taumafai e talanoa i lou lua afa i lenei mataupu, ofo atu e faʻataʻitaʻi i luga o le fiafia moega.

Miti Khasse

  • Vaʻai i le kalapu i se miti - i feeseeseaiga ma feeseeseaiga i le aiga. O le ae vave lava ona e mauaina ni tala le tautala ese mai i tagata ese. E mafai ona e manaʻomia lau fesoasoani.
  • E 'ai tapa i le po auro - i le malosi o le soifua maloloina i le olaga moni.
  • Faatau le kaliko. O lenei ata ua lapatai mai ai le manaʻo o le tagata poto e faʻatupuina ai le leaga o le miti. E tatau ona matua mataala.

Carlic i tane

Faitau atili