O a miti o le Scorpio e miti a Freud, Miller, Nostradamus, Longto

Anonim

E tusa o le tolusefulu o ituaiga o scorpaons o loʻo matua lamatia mo se tagata. O le taimi masani o lo o latou nonofo i North Aferika ma i Sasatoa Sasae. O le a le miti a le komiti, aʻoaʻo i le faamaonia o miti.

Faatauaina lautele

Scorpio o se tele o faailoga. I le tasi itu, na te faia le tagata ese ai faapea, leaga ma le loto malie. E tusa ai ma se ituaiga tulaga, e mafai ona atagia mai ai le popole i le tiga, tiga, fefe, faʻatali le totogi. Mai le itu o le mafaufau, e mafai ona ave ai ni filosofia faʻalavelave o mafaufauga, faʻalavelave, leai ni faʻafitauli.

O lenei mafaufau o mea e mafai ona tusia ma uiga lelei, avea ma se faʻataʻitaʻiga o le faʻamalologa, faʻamalologa. E fesoʻotaʻi foʻi ma Yin le malosi, liliuga, suiga, fesuiaʻiga i se isi lalolagi. I le avea ai ma faʻailoga o le zodiac, o loʻo atagia ai le malosi faʻaʻoleʻole faʻaaloalo, faʻamaoni, faʻamaoni, faʻamaoni, alofa, lotoleaga, tuʻinanau, tuʻilanauga loto faʻaua,.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Scorpio i auiliiliga

Mo se miti, o se faailoga faʻapitoa e mafai ona avea ma faʻailoga o le faʻaauauina o le tauiviga, tumau ma le tumau. O tagata ia na gaoioi ma vave suia le lalolagi o loʻo latalata mai i latou, talitonu i lo latou lava manumalo ma faʻalogo ai i lagona. I se taimi vave o nisi taimi o faʻamoemoega o a latou gaioiga, ma mafuaʻaga autu mo gaioiga o latou lava manaʻoga, o le mea moni o tauvaga.

Mo se fafine, o lenei faʻaaliga o le mea lea e mafai ai ona avea ma faʻamalosiga a lana taulaga, ma le tausiaina o fanau, aʻoaʻiga, naunautaiga, naunautai tuaoi ma le taofiofi. O loʻo faʻaalia ai foʻi gaioiga a le tamaoaiga o le tamaoaiga, le fiafia ma le moe lelei. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai le maosiga i le fafine, i luga o le Mto, e iai lona atamai ma manatua. E matagofie o ia, le manaia ma aulelei, ae i le taimi e tasi e leaga ma le fuā.

E mafai e se miti ona faatalanoaina i le faʻamalosia o a latou lava pulega faʻaleleia o latou lava pulega, mo le ofi ma faʻataulaitu i se pisinisi siosiomaga. O tagata faapena ola ola i soo se tulaga ma ai ai le loloto o latou malamalama i faafitauli. O i latou o polofesa i a latou gaioiga ma e ui lava i taimi uma, salu tagata uma i le latou auala. O le alofa mo le tamaoaiga, o le faʻatauvaʻa faʻaopopo le malosi ia i latou i le ala i le manuia.

Mai le manatu o le au Saina filosofia, o le moa o se faatusa o le puipuiga mai isi malosiaga. E masani ona fai aga masani i le faitotoa i le fale e tolopoina pe fai i le tino i le tulaga o le faamaneta lautele.

O le a se isi mea e faamoemoe mai ai le ccorpion i se miti

  • O le uliuli iniseti - i se fonotaga lilo ma le tagata ese;
  • Telefoni Rreeliape o loʻo fetuunaia ai ni tulaga faitino e ono afaina ai a latou togafitiga ma le mautu o aiga;

Scorpaons

  • Vaʻai i le faʻavaʻa i lalo o tioata - E faigofie ona faʻatonutonu ma aveese ni papupuni ma faʻafitauli i le auala e tatau ai;
  • White Scorpio - i faʻaosoosoga ma faʻaosoosoga faʻamaualalo. O lē na foliga mai ia te oe faamaoni ma agamalu o le a faʻaalia ai lona sauā mataʻutia, le malulu ma le pepelo;
  • Vaʻai i totonu o le fale mautotogi - i faʻamasinoga faʻamasinoga, feteʻenaʻiga ma misa.

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

Scorpio o se faʻailoga o le aliʻi pule. Ia faia oe lava i se miti ma se scorpion - o lona uiga o le faia o sauaga, ia maofa i le lotoleaga, sauaga, e aumaia i ai i totonu. Ile vavalalata, o tagata faapena e mafai ona faʻaalia ai le tauofoga, ia maua se tuʻinanau mo le faʻanoanoa ma le masosism.

Uliuli uliuli

O se fafine na le fiafia e pei o se koga na tu, - o se auala tele e feiloai ai i se tagata aulelei o le a faʻaalia sauaga i le moega ma le mafaufau i lona lotoleaga. Lapataiga ma le talafeagai i tagata masani o le a fesoasoani e aloese mai ai le le fiafia taunuuga.

Taofi le ccorpion i terarium pei o se fagafao - i le taimi moni o loʻo i ai le faʻalavelaveina ma feusuaiga le faʻamalieina ma osofaʻiga i le isi itupa.

Miller Decese

O le faʻamatalaga e aufaʻatasi o lenei faʻailoga ma uiga mamana - fili, faʻapea foi ma le le fuafuaina o le a oʻo i se miti mo le malosi mo le malosi. O e o le a faʻaalia le malo, o le a maua ai le avanoa e faʻaalia ai i latou lava mai le pito sili ona lelei mo isi. O se avanoa lelei e aʻe ai le apefai apefai ma maua le uluaʻi tupe.

Afai o le scorpion na e taia oe i se miti, o le a le mafai ona ou feagai ma tulaga ua fuafuaina e le malae. Tele le ono afaina o le a tigaina i ni osofaʻiga o tagata tauva. E mafai foʻi ona iloa e le maʻi le maʻi, e faʻasauā i luga o le Pulega ma le faʻaaloalo i le miti mai ona fili.

Lagona tiga mai le osofaiga o se iniseti oona - o se faʻailoga leaga. O le a taumafai se tasi e taofia oe o le avanoa e alu ai i le sini. Aua le lagonaina le eleele i lalo o ou vae - o lona uiga e tofo i le le mautonu, le mautonu ma le le mautonu. O le mafuaʻaga o le mea le fiafia ia i latou na fuafuaina se galuega tuʻufaʻatasi, pisinisi poʻo le alofa mafutaga.

Nostradamus

O le vaʻai i se miti a le Scorpion - o lona uiga o le tofo i le taua ma le poto o fili. O le osofaʻiga o se mea oona oona assect draks, pepelo ma faʻasese. Lelei faailoga - fasioti le cuorpion. O lenei o le a aumaia le manumalo i taumafaiga uma, e faʻamalosia le Agaga, maua le malosi ma le malosi malosi mo mea fou.

Afai o le alofa i le faʻailoga o le zodiac ccorpion, ona avea lea o se togafiti folafola atu se tele o suiga lelei i le lumanaʻi. O lou olaga o le a sili atu mauoa ma manaia. Uma lelei foliga o lenei faʻailoga o le a faʻaalia i le miti ma o le a fesoasoani ia manuia ma aloaʻia.

Yuri windo

O le miti a le miti e ono faʻaalia ai se tagata malosi, o le a aliali mai i le miti olaga. O le amio a lenei tagata o le a foliga agalelei tele. Ae le talitonuina lenei tagata malosi. E faʻamaonia na o se vaega o ana lava mea fiafia ma penefiti. Ma, mo lenei vaitau, faigauo ma oe e aoga tele. A o le fiafia ia te oe e soli ese, e mafai ona ia tatalaina lona sulugatiti ma aveese oe.

O le vaʻai pe faʻafefea ona scorpio jalim ia lava, - ia i ai se tagata i latalata i le siʻosiʻomaga e masani ona tuʻu i luga o le mataua o se tagata leaga. Atonu o le manaʻoga o ia amioga mo le agaalofa, lagolagoina e se mea. Le taliaina o suʻega faʻatuatuaga ma tagata ma 'alofia fesoʻotaʻiga a tagata lava ia.

Poet bzop.

Fai ma sui o le le lelei faamatalaina o sea faailoga. Vaʻavaʻai pe faʻapefea e le au faʻatau ona 'ona fasiotia lana taulaga, - o lona moni e manaʻomia se mea le fiafia. O le mala o le a e le mafai ona e faʻasaʻo se mea poʻo se isi mea o loʻo aʻafia ai le tulaga. E mafai ona faʻafesoʻotaʻia le soifua maloloina o se tagata pele na paina ai le faʻamaʻi leaga. Ma atonu o le a fesootaʻi ma le mala, faʻafuaseʻi ona oso i luga o laufanua o loʻo i ai.

Faitau atili