Faʻafefea ona saunia se tolu masima - faʻaaoga aoga

Anonim

Faʻafefea ona tapena masima masima ma o a meatotino taua ei ai - tatou te fefaʻasoaaʻi ni faʻamatalaga taua. O le masima o le masima e faʻaaogaina i le tele o tagata o tagata tini, ua masani ona puipuia ma togafitiga, fesoasoani e aumai le manuia ma le alofa.

O le a le mea o le Aso Toonana?

Aso Tofi Aso Sa masima na togafitia faʻapitoa i le aso sili ona lelei. O se masima masani. I le faʻagasologa o le faʻagaioiga, e valiina i le uliuli ma maua togafiti faʻataulaitu.

Aso Tofi i le masima i le mea e ave

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le eseesega o lenei masima mai le masani ai e pei ona taua i lalo:

  • O le lanu uliuli lea e vali ai le taunuuga o le fuafuaina.
  • O loʻo i ai se tofo faʻafiafia, e maua ai ni mea e le masani ai tofoina o le tofo.
  • I le faʻafanua faʻafanua sauniuni i le ogaumu a Lusia. Ae o lenei metotia e le avanoa mo tagata uma, o lea e mafai ai ona faʻataʻape ai le paʻepaʻe paʻepaʻe i le falai.

E taua tele le saunia o le masima i totonu o se taimi fiafia i se vaiaso naunau, aua naʻo le taimi lenei o le a taofia ai a latou mea faataulaitu. I se isi aso o le Aso Tofi, e mafai foi ona e faia se "Faatosina Poto", ae o lona malosi o le a matua vaivai lava.

O le faiga masani o le kuka e pei ona taua i lalo:

  • E tatau ona e faʻatauina se tamaʻi povi lapoa, fusi ma se fasi ie masani ma tuu i totonu o le umu. I le tulaga muamua, o le masima o loo totogi i le ola mama ma vali uliuli.
  • Ona maua lea o le masima uliuli uliuli i le ulu vae ma faatali, seia o le suavai ua suaina.
  • O le faʻaiuga mulimuli ma le taua le faʻatinoina o le faitauina o se tatalo faʻapitoa e molia le masima e ala i le lelei malosi. I le tulaga lea, e maua ai meatotino e faafafō.

I taimi o onapo nei, o le metotia kuka o le a ese foliga ese.

Kuka i le fale

E tele ni tali e mafai ona e faʻaaogaina ile fale. Ae muamua o le a faʻatali mo le amataga o le Aso Tofi i le 2018. I lenei matagofie aso malolo ma alu i le kuka.

Aso Tofi Sal Faʻafefea ona kuka e aunoa ma le falaoamata

Mafaufau i auala faigofie.

Ma Rye falaoamata

E ave le falai o le pan o lafo ma mafiafia puipui, masima ma rye falaoamata. Tape ese le ipu, faʻatali seʻia vevela le panu, liligiina se papupuni ma masima i totonu ma palu lelei.

Faifai pea le faʻaosoina, faʻatali seʻia oʻo i le masima e leʻi faia le uliuli.

Taua tulaga: I le faiga kuka, toe fai le tatalo faaKerisiano ", o lo tatou Tama o le Tama:" O le Aso Toʻonaʻi, ia puipuia ma le fiafia. Faafetai i le Aso Tofi mo le faʻataunuʻuina o oʻu manaʻoga uma. "

Moastery recipe e aunoa ma falaoamata

E pei o le auala muamua, o le a e manaʻomia se masima lapoʻa. Saunia foi 'aitfakes.

Aso Tofi Sal Faʻafefea ona kuka

O le a le mea e tatau ona tatou faia:

  • Oats muamua-tuua fasimoli i vai mafanafana mo le tele o itula.
  • Tuu se paluga o le mogafaga i luga o se pepa tao ma tuu i se ogalaau vevela. E mafai ona pasi muamua le pepa foina o lea e leai se mea na salalau.
  • Faatali seʻia oʻo le palu e faʻapipiʻiina lelei ma maua se lanu uliuli uliuli, ona alu ese lea mai le ogaumu ma tuu le malu.

Masalo, ua e faia ni ata tetele o le uliuli. Olo ia i latou ma se laupapa laupapa po o se fale tele mo le tino mo le vaitau.

Aoga le faʻaaogaina o le masima o le masima

Afai ua uma ona tapena masima, e tatau ona e iloa poʻo a ni tulaga e mafai ona faʻaaogaina.

Metotia o Talosaga:

  1. Faamamaina mai le le lelei. Afai e te faʻaopopoina le tele o le masima i meaʻai, e le gata e galue ai i le tino, ae o le isi foʻi o lou agaga sili ona lelei. O le "fiery" malosi o le uliuli efuefu o le a sefe mai lagona le lelei ma le "leaga" malosi "malosi. E mafai ona faasolosolo ina aveese le mata leaga pe leaga.
  2. Faamaloloina. Faʻaopopo le masima i meaʻai a tagata mamaʻi, E o atu tele faʻafetai faʻafetai i le faʻamalologa aafiaga o le palu palu. Mo le puipuia.
  3. Mataala. Aso Tofi masima e sili ona malosi puipuiga malu. E faʻamautu ai se malosi malosi o le malosi o le malosi o loʻo i ai mai se tagata e le lelei. E na te manaʻomia le faʻaputuina i totonu o le taga masani o le ie masani ma e tumau pea ia te oe.
  4. Matagofie ma manaia. Vaivai hydrochilani ma vai e mafai ona faʻaaogaina mo le fufuluina. O lou paʻu o le a suia, faʻapea foi ma oe "molia" matagofie, o le a sili atu ona matauina mo le isi itupa.
  5. Togalaau. E mafai ona matou tauina atu laʻau ma se masima taufaamataʻu, o le a latou faʻasolosolo vave. E mafai foʻi ona fefiloi masima ma le lefulefu ma faʻaaoga o se fetilaisa mo se mamafa o le seleselega.
  6. Faamamaina avanoa. Faʻasalaga tulimanu i totonu o le fale, ina ua mavae ni nai aso, e maitau le faʻapoto ma sasaa i le eleele. O le a faʻamamaina lea o le fale mai le malosi ae le malosi, filemu ma le mautu o le a ola faʻatasi i totonu o le aiga.
  7. Tosina tupe tele. I le masina atoa, tuu le tane ma le masima i luga o le faamalama mafiafia ina ia molia le masina o le masina. Ona faʻaopopo lea i meaʻai - o le a tosina mai ai ni tomai faʻapitoa o tupe ia te oe.

O le masima o le faʻalauiloaina lelei o faʻamatalaga. O le mea lea, e masani lava ona faʻaaogaina i tagata leaga o tagata, o le faʻatamaʻi ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe.

Vaʻai i le vitio e uiga i le mea e maua ai le masima paʻu

Tuʻuina atu o le The The Gorent City

E toatele tagata e fiafia i ai, pe taua le faapaia le aso tolu i le Ekalesia. E leai se tali sili i lenei fesili. E faʻalagolago uma lava i le tulaga o lau lotu. Afai e te faamamaluina paia poloaiga paia, tausia i latou ma e taimi pea auai i le malumalu, o le faapaiaga e faatagaina.

A le manaʻomia, e le manaʻomia le faapaiaina. Lava i le fale e tapena le masima ma faitau le faigofie sili atu ona lelei i luga o le. O le aoga o le gaioiga o le a faʻalagolago i ai i lou faatuatua i mea tau togafiti o le uliuli efuefu.

Matou te aoteleina: ia saunia se masima i le fale. E faatoasaloina le taofi maunu i le Aso Faraile a se tautogavale, ae aua le mafaufauina - O isi aso mataga e talafeagai, ae o meatotino faamaneta o le a vaivai. E leai se mea e tatau ona e Faapaiaina i le Ekalesia - na o lou lava faʻatuatua o loʻo totogia ma foaʻi mai ai.

Faitau atili