O le a miti o Freud, Tsvetkova, Hasse, miti Loffe ma Miller

Anonim

Lysin o le mautinoa o se mea manaia mo so o se tagata. Aemaise lava pe afai e aliali mai i se tausaga talavou. O le a miti o Lysin? O le a fesoasoani le miti e tali lenei fesili.

Lycin i se tagata

Faamatalaina o le faatusa

Manatua auiliiliga uma o le faufauga vaaia i le miti: e vaai Lysin i ai, i lalo o le mea tulaga, o le a lagona e mafua uma e lua. fesoasoani finagalo lenei uma faateleina ai le saʻo valoaga.

O tula?

  • Tagai i le gallis i lou tina. ua fautuaina miti e aua le faatamala i le fesoasoani a le latalata i le faigata o tulaga ma sili atu e masani ona faafesootai i latou mo se fautuaga.
  • Vaai Lysin i luga o ulu o tamaiti - e aiga le fiafia ma le manuia.
  • ulu tula o se tagata matua. I se tulaga faigata, e mafai ona e faanoanoa iloilo le tulaga ma maua ai le manumalo ma tupe leiloa itiiti.
  • Lysin i se talavou - e laiti faalavelave i le aiga ma le galuega. Afai o le ulu tula na moemiti i lona tama, o lona uiga o le a ia aumaia le fiafia laitiiti, ae i se vaitaimi o le a ia manaomia le fesoasoani a matua ma fautuaga aoga. Foi le taua i le totogiina o taimi sili atu i lau fanau.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

e aunoa ma lauulu

teine ​​tula

  • O le vaaia o se tula i se miti e se talavou tamaitai talavou. O lenei faailoga faatusa a misa ma le lå malamalama i le aiga. Atonu i eleele tau tupe. e mafai ona avea foi outou se mataupu autu o le faitatala ma le talanoaga lē lelei.
  • Pe afai o le teine ​​e tasi le tula o le ulu o le afa, ma le isi - i lona lauulu, ona i le olaga moni o le miti o loo faatalitali mo le fouvale o se tasi e pele po o le faalataina o uo.
  • Le teine ​​Lysin i le Makushka o le a itiiti misa i le aiga.

teine ​​tula

lava Lysina

  • Le pa'ū lauulu mai i le taimi o combing. O a faailoga o le miti a le taua, ae o se faamai e lei mafaufauina. Foi, lapatai lenei faatusa e uiga i le taufaasese. Se tasi e mafai ona faaseseina se tasi: mai le tagata ese i uo vavalalata ma comrades.
  • O lona tula i se miti - pepa faataga o le faaliliu miti ia avea ma matua faaeteete ona e mafai i nisi taimi i le leiloa o tupe. E mafai ona e maua i luga o le togafiti o fraudsters. Ma e le tatau ona teu faafaigaluega foi i galuega faapea i tepa muamua foliga aoga ma le faatuatuaina. E i ai se maualuga avanoa o le a progrit lenei tulaga, ma o le ae maua le tele o tupe teu faafaigaluega.

Isi ata

  • I ou mata, lish lauulu i le tasi taimi na amata mai. O le tagata vavalalata o le a le maua le talitonuina ia te oe. E mafai ona mafua mai i ni mafuaaga. Puipuia le finagalo o lenei mea e fesoasoani ai i se talanoaga faigofie mo agaga. O se mea e tatau ai ona le maua ni mea leiloa o le talitonuina o le talitonuina, ma, afai e mafai, faʻasaʻo lau amio.
  • Ae a e vaʻai pe faʻafefea ona liliu Lysin i se mafiafia ma sili ona matagofie lauulu, o se faʻailoga lelei. E faʻailoga ia te oe e 'ausia ai ni a matou sini, o a pa pupuni ma faigata na le feiloaʻi.
  • Na moemiti se fafine lea na faia lana pele na fausia e LySIn. Miti Faʻatalanoaga Polokalama o loʻo fautuaina e sili atu le tausisia ma aloese mai le Scandals. I le taimi muamua, e mafai ona tupu se misa lē lava e mafai ai ona tupu i le tele o faʻamaʻi, o le a fesoasoani ai intrinut ma le le fiafia. Isi faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu ai seisi faʻaupuga i lenei ata. O nei miti e le fautuaina se taimi o se tamaʻitaʻi talavou e taliina ai le talosaga o lima ma fatu, ina ia aua nei iloa le le fiafia i le lumanaʻi.

Tane i ofutino

Faʻauiga o miti mo teine ​​lauiloa

Miti Miller

  • Na moe lelei se tagata ese? O se taimi ma tupe e tatau ona e faaeteete. E taua le puipuia o lau faletupe faletupe ma e le o le teuina o au tupe teuga tupe i ituaiga uma o mea tau tupe.
  • E fiafia ulu o tamaiti o fanau a se olaga umi ma fiafia i le aiga i tupe maua.
  • Afai ua moemiti se fafine e uiga ia te ia, lea na mo le ola le iloa ai foi mafuaʻaga o le a toe mulimuli i se faʻaipoipoga. Ae paga lea, o lenei faʻatasiga o le a puʻupuʻu tele ma e le aumaia le fiafia.

Faʻauiga o se miti a Lofā o Lofā

  • Afai e pa'ū lou lauulu, o le mea moni o oe o le matua popole i lau aulelei. Masalo e tele ni au mea faigata e faʻalavelave e masani ona ola ai.
  • Lauulu lulu - o e popole tele i le matua. Faʻapea foʻi, o lenei ata e faʻailoga tulaga lamatia faʻamaʻi e mafai ona maua ai oe ma lou aiga. Aua neʻi galo e uiga i le soifua maloloina o ou pele, ma e manaʻomia foʻi e uia suʻega faafomaʻi i le taimi.

Ava malosi

I le lumanaʻi o le a e faʻatali mo le matua matutua tausaga. Tamaiti ma fanau a fanau o le a le faʻalavelaveina lou "tagata faimaʻi, ma o le a le faʻalavelaveina ai le fesili faʻaletupe. Ua uma ona e faia se lumanaʻi lelei mo lo matou matutua.

Faʻauiga o le ata o Lystina i se miti o le miti a le Freud

Freud e uiga i foliga o lysin i miti na tautala tele. Na ia talitonu o le ulu ulu i se miti o se faʻailoga o le mapuʻu, pe na foʻia foi le toʻamalie foʻi. O lenei e faatatau i ou paaga fai feusuaiga ma oe oe lava.

Miti o fugalaau

  • Lycrea i lana faʻata - o se leaga faʻailoga. Na ia faailogaina le faigata i le galuega e ono foliga mai o le upu o le miti tele. O le galuega a Tsvettkova o Tsvekova fautuaina ia matua mataala ma ia puipuia lona manatu, tusa lava pe iai pulega. O le a aoga, ma o le ae fiafia e tauia lou faalagolago ma le mausali.
  • Ae o le fafine badme o se faailoga lelei. O ia o loʻo avea ma faʻamanatuga e faʻamanuiaina uma i lana galuega ma i le alofa o loʻo luma. O tagata nofofua e o ese atu fonotaga lona lua, ma ulugalii a aiga o le a faamalosia a latou mafutaga. O le a e faʻaaogaina foʻi le pule i tagata mai o latou siosiomaga. E le mamao mai le mauga aveese le matata apefai.

Faitau atili