O a miti na i ai le a le tino o manu i miti a Miller, Freud, Tsvetkov

Anonim

Vegetarians vaai i mea taumafa - o lona uiga e maua ai le inosia. O muslims e le 'ai puaa, a o latou mafaufau i se puaa ma palapala manu. Ma alofa o Pork Kbabes e le masani ona o ese mai suamalie suamalie. O a miti a le arw perk aano o manu o le a maua i le faamaonia miti.

Faatauaina lautele

SWW puao aano o manu i totonu o se miti faatusa ese ai se faʻauiga faʻauiga, pei o le tele o mataʻitusi. I Mosalemi, o le puaa ua manatu e leʻi fuafuaina e faʻaaoga i meaʻai, e faʻasaina e le paʻia paia. E talitonu o lea e tofo i se fasi meaai na oo i totonu o temoni, le le mama ma le malosi o malosiaga.

O puaa e afua ai i faʻamaʻi tutusa pei o tagata. Ma o nisi o parasitic okeni e le o maliu i le taimi o le vevela togafitiga. O le ese lea o mafuaʻaga mo le toe foʻi aano o manu. I le tele o faʻauiga, o le miti o se faʻailoga o le ogaoga o le maʻi, faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo manuʻa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea e fai ai le aano ma le aufana

I le filosofia o le fng shui pini - o le faʻailoga lea o le tele, tamaoaiga ma tamaoaiga. O le filifilia o le tele o aano o manu i luga o le maketi - o lona uiga e i ai ni mafuaʻaga o tupe maua, le atoatoa ma le pasene faʻaletupe.

Auā o le tagata e tipi i le lamolemole fasimomo o se tino maliu i le fuafuaina o le ola, o le malamalamaaga o le faʻatulagaina o sini manino, manaʻo mo le faʻatonutonuina, pulea, pulea e oe lava. O le olaga autu tulaga o le tagata lava ia-iloa. Oe masani i le monononous ma faigata galuega, e te iloa faʻapefea ona faʻatapulaʻaina oe lava i se mea i le alualu i luma i le manuia ma oe lava-iloa.

Fafine saeia fasi o le puaa - vaeluaina ma se pele e aunoa ma se lobe o le salamo, faitioga ma scandals. O lenei mea e iloa ai se miti o se malosi uiga. E te le masani e faamagalo ai Rusoson ma moeiini ou mata i le taufaasese ma le faalataina. Lau Moto: O mea uma e faia - mo le sili atu!

Pepe i se miti, o le tausisi o taliga, siusiu, lago ma le mafaufau - o le mea moni o le auai i le alofa mama. E te le o le malamalama lelei i le malaia o e matitiva, o oe taumafai e lagolago le le lagolagoina ma le le mafai. O lau tagata taua uiga o le alofa mutimutivale. O ia miti e masani ona lapatai atu e uiga i le faaeteetega. E mafai ona faigofie ona e tautevateva i luga o se Fradster, o ai i lalo o le tuʻuga o se tagata mausa e maua ai ni meaʻai uma.

Na ou miti e matamata pe faʻafefea ona sauni se ipu suamalie ma manogi mai le puaa steam, "E i ai se mea e ono i ai i le faʻaosoosoga ma faʻamolemole mai se mailei le manaia. Atonu o se tulaga alofa lea o le a taumafai ai le faʻamalosiʻau le faauo e tuu i lalo le tele o tupe. Aua le faʻatuatuaina ni faʻaosoosoga matagofie - o le auala sili lea e aloese ai mai faʻafitauli.

Le faiga o le tipiina o aano

Faalavelaveina Faatau

Sigmund freud

O le mea e faamatala ai le mea sese o le aano o manufasi ma aano o tagata. O le vaʻai i se miti o se moli mumu - e oʻo i le alofa i le tino, naunau. O lenei e tautala ai o le lagona ma le malosi muamua o paaga, e leai ni neura ma le toto maualuga.

Talavou A maeʻa le moe e mafai ona amata faʻafuaseʻi ona mata ma uiga i le feusuaʻiga. O le a atili ai ona fiafia le olaga i le olaga i le teine, e aofia ai i le afmy erotic fansanies ma atagia ai lona le faamalieina. Feusuaiga ma se paaga masani o le a naʻo se mafuaʻaga mo le fiafia faʻaipoipoga ma le manatu o le tamaititi, ae aumai foʻi le tele o lagona lelei i le coquestya.

O le puaa o manu felelei mamao. O le mea lea, aua o le tamaloa e iai lenei oloa i se miti o lona uiga e le amanaiaina le mea leaga monononous Conceactions e le faamalosia se mea. Lenei e tautala e uiga i le maualalo o amio mama ma le amio leaga o le miti.

Aano o manu i luga o le laupapa

O na faʻaaliga e puipuia mai le taufaʻamataʻu o faʻamaʻi o le tino ma le le manaʻomia o le maʻitaga o le tasi mai le mea e te le manaʻo ai e iai tamaiti. O le mea lea, e aoga le toe iloiloina o fuafuaga lata mai mo tafaoga faamasani ma le le fiafia le pefu efuefu.

Miller Decese

Le lanu mumu o aano o manu e faʻamalosia ma faʻamalosia gaioiga, faʻamalosia lagona ma lagona. Moe, i le mea e te vaʻai i le puaa poʻo le puaa o le taʻavale, o mea e leʻi fuafuaina, o mea e mafua ai i suiga lelei.

O le lanu piniki o le oloa e tatalaina le itu lelei o le taimi lata mai. Sauni mo mea tutupu e aumaia le fiafia, ataata ma le lelei lagona. Vaʻai le tele o le nofoaga e nofo ai i le Stew ma Big Bone - I le mea moni e taumafai e faʻateʻaina faʻafitauli o le a aliali mai i luga o le auala. Ae o mea uma e te faia, o le a manuia ai ma le poto masani. Ma au taumafaiga ma galuega o le a malie tele i le taimi.

O le fasi mea o aano o manu, o le tele o le manogi leaga - o le tagata solitulafono o le le fiafia ma tiga mai le leiloa o se mea taua. Masalo, o le a le aafia ai tau taua. Masalo le le masani ai le alofa o le a aʻafia ai lou agaga ma le fatu. Ma le faʻaaloalo o le teena o le pele, o lona lautele lautele o le a tuʻuina atu ia te oe i le teʻi ma le atuatuvale. I le vaitaimi lea, e manaʻomia le faʻaalia o le taofiofi, faʻalavelaveina e galue ai, o se mea e te fiafia iai pe alu i tafaoga. O le toe faaleleia o le a manaʻomia le taimi ma le onosaʻi.

Vaʻai i se lapoʻa lapoʻa ma le toto - o se leaga leaga. O le faʻailoga lea o le matautia, vaivai ma vaivai. E taua tele le faia o le soifua maloloina, aloese mai tulaga ma faʻaosoosoina o le a le folafolaga ma le ogaoga. E le mafai ona e mauaina i lalo o le faatosinaga o se kamupani leaga. E mafai e soʻotaga fou ma tafaoga faamasani ona maua se faʻasologa o mea le fiafia. Oo i le taimi e ola ai i luga o faamatalaga, o lo o umia se fuafuaga mo le aso ma le aso e afio mai.

O se fafine na moemiti pei o se tamaititi 'ai o le afu o le power tinos - o se faʻailoga faʻafefe. O le tamaʻitaʻi taufaamatau le le manogi poʻo se mimiti, ma mo i latou e leʻi mafaufauina e uiga i fanau, o le faʻailoga lea o se faʻamaʻi o le falemaʻi.

Evgeny Tsvetkov

O se uiga le lelei o le faʻauiga e maua ai se tala miti ia i latou na vaʻai i se miti poʻo le aano o manu. Atonu e aliaʻe le tulaga o le olaga i se auala latou te suia ai galuega, nofoaga o nonofo ai ma tuʻu latalata atu aiga. O suʻega e paʻu i le vaega o le miti o le a afaina ai lona aiga.

E i ai se fasi puaa mata - mafatia ona o se faamai o se tasi e pele. Ofuina o le toto - o lona uiga e leai ni tulaga ogaoga ma taunuuga. Tipi se fasi - Taumafai e faʻaosofia le tulaga o loʻo avea ma le mautonu ma lavelave. O miti i lenei mataupu o le a taumafai e faasaʻosaʻo mea sese o le taimi ua tuanai, mo le mea lea ua uma ona faʻasalaina ai faʻalavelave.

Faʻatau mai le puaa i se miti - faʻamoemoe lelei ma umi tupe maua, lea o le a faʻateleina ai le tulaga tau tupe ma faia sili ona faʻaaogaina Le taimi o le taimi e aoga ai i se tulaga sili ona ogaoga, faʻamanuiaga ma o le a oʻo i le manumalo. Ae afai na e faatauina mai le faʻatumuina mai fafo, na faʻaitiitia le le mautonu, vevesi ma faigata faigata.

Faitau atili