Na taua e Huntune Tarot i luga o le mafutaga ma le lumanaʻi ma lau pele

Anonim

O le faʻaavanoaina o le Taro ile mafutaga male luma o le a alofagia e se tasi le ie puipui, o le a fesoasoani e malamalama ai poʻo le a le mea na filifilia i ai ma le lumanaʻi o le lumanaʻi. Faʻasoa ni auala o ni faʻafiafiaga faigofie.

Tito i luga o lagona o se tamaloa "o lo tatou lumanaʻi"

O lenei faʻamanatu e mo le lumanaʻi o mafutaga ma se pele. O le a faʻailoa mai e faʻafanua le mea na filifilia e le tagata na filifilia, o a ni fuafuaga o le fale e faʻatatau i ai.

O le fuavaina e matua faigofie lava: E tatau ona e lulu ma le faaeteete le ato, ona maua ai lea o le le tusa ai ma le malosi tolu mai ia ma tuu i luga o le laulau i le laina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

TAUA: A o galue ma Tarot, a o Tarchine Arkana, mafaufau mafaufau i lau pele ma fai se fesili: "E faʻapefea ona ia faʻaaogaina ia te aʻu?"

Taua o Arkanov:

  1. I le tulaga muamua - faʻamoemoega o se tamaloa mai mafutaga ma oe. O le mea e manaʻo e talia mai ia te oe, le mea ua sauni e tuʻuina atu. O ona manatu e uiga i le mea o lou faasinomaga, o a ou lagona i lea.
  2. I le nofoaga lona lua - o se kata e faʻatautaia ai le faʻaaliga o se paga e uiga i lau faʻatasi. O le a le ituaiga mafutaga o loʻo vaʻai i le taimi nei. O le a lau mea o ia: O le le tumau le fiafia poʻo se fafine e faʻapea o ia o miti o le tosoina o le olaga.
  3. O le vaega lona tolu o le sili ona fia iloa: O le a ia faailoa mai se fuafuaga a le tamaloa ia te oe. Faʻafefea ona ia vaʻaia lau faʻatasiga i le lumanaʻi pe o le faʻaipoipoga e fuafua pe sauni e fia maua.

Tusa lava pe o le Frot o le a le lelei, aua le popole. E mafai ona e suia mea uma: Ia faia lenei, totosolo i le fautuaga a Arcana, lea o loʻo aumai i totonu o faʻamatalaga, ma mulimuli ai.

O loʻo talaʻi i le Tarot Matrot Manra

E fesoasoani lenei fua faatatau e iloa ai le mea o loʻo faʻatali mo oe i mafutaga ma le filifilia. Talafeagai mo tagata ua faatoa amata ona faatasi. E mafai foʻi ona faʻaaogaina le manuia-faʻamatala pe o le tulaga aloaia o le paga e te le maua, ae o mea uma e alu i ai.

Sini:

  • Iloilo malosiaga ma vaivaiga o le faatasiga ina ia mafai ai ona galue.
  • Saili pe faʻapefea ona e faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi i le lumanaʻi ma mamao.
  • Faʻailoa mai le lagona o le faʻatasi ma malamalama i le mea o le a ia taʻitaʻia ai i le iʻuga.

O le toe totogiina, na matua toso ai e le ato, ona lolomiina lea o pepa i luga o le laulau e pei ona faaalia i le ata.

Fuafuaina o Taro Manara

Ona amata loa lea ona fuafua le Taroot vavalo. Ina ia faia lea mea, e mafai ona e faʻaaogaina se isi faʻamatala. O a Arcane talanoa e uiga i tofiga:

  1. O le muamua pepa o le a faʻailoa mai ai lau mafutaga e faʻavae i le mafuaʻaga na latou ala ai. O le a le soʻotaga faʻaleagaga, manaʻo poʻo le faʻataʻitaʻiga, faʻaipoipoga pe a le faʻatulagaga.
  2. O le lona lua - faʻaalia o lou lava lagona ma lagona o le mea lea e pule ai nei. O le mea e te mafaufauina mai le mafutaga i le mea o loʻo faʻamoemoe, pe faʻapefea ona vaʻai faʻatasi ma le lumanaʻi faʻatasi ma le paga.
  3. O le pepa lona tolu o lagona ma lagona o lau tagata filifilia o loʻo taʻitaʻia i le taimi nei. O ana fuafuaga mo oe, o se vaʻaiga i le fesoʻotaʻiga, manaʻoga, miti ma popolega.
  4. O le a tautala atu le Fasa Arcan e uiga i le lata mai o le Union. O a mea e ono aafia ai e sauni e sauni e sauni ni mea, pe o le vavalo o le a lelei tele.
  5. O le aao lima o lou manuia faaleagaga i le iunivesete i le lumanai. O faʻafanua o le a faʻailoa pe o le ae lagona le fiafia pe, i se isi itu, o le ae tatau ona tigaina.
  6. O le ono o Arkan - a o le tagata o le a lagona i se mafutaga ma oe i le lumanai. E fetaui lava lona tulaga pe o ni mea e mafai ai.
  7. O le lona fitu o le kata o le a faʻaalia ai le iʻuga o le mafutaga, lea o le a agaʻi mai i le mea o le a oʻo mai mo oe: manuia pe leai.
  8. O le valusefulu e tutusa lava, ae mo le tamaloa.
  9. Iva o le taunuuga o mafutaga i le mamao mamao. Uma le avanoa uma pe taʻitaʻi atu i le faʻaipoipoga ma le fanau.

Faitau i faʻamatalaga a le au Aporaness 'taua ma le faʻaeteete, i fuaiupu taʻitasi e mafai ona maua ai se tali i le fesili e manaʻomia ai oe. Ae ia manatua, e tusa lava pe o le a le faʻamoemoe o Tarot, oe o le Foafoa o lou pate ma o loʻo i ai pea le avanoa e sui ai mea uma mo le lelei.

Siaki le vitio ma se faigofie faiga mo alofa ma mafutaga:

Faaitiitia "Alofa Harhoe"

Ole auala masani lea o le alofa o le alofa i le Tarot, lea e fesoasoani e atagia ai le foliga tonu o mafutaga i mea laiti.

Faasalalau ia pepa i luga o le laulau e pei ona faaalia i le ata.

Decoding alofa solofanua i luga o le mafutaga

Le tau o arcanes i tulaga e pei ona taua i ai:

  • Muamua, pe a amata le mafutaga, lea o le mafuaʻaga o le faʻavaeina o lau mafutaga, lea na fausia;
  • 2 - O ou manatu e uiga i le au filifilia i le taimi nei;
  • 3 - ou faamoemoega. O le a le faʻamoemoe, o le a le mea e te fefe ai i mea e te miti ai. Faʻamalosia mo le fiafia - Faʻafanua e mafai ona taʻu atu ia te oe i le taimi ua leva ma faʻanoanoa tele i lau malamalama;
  • 4 - Maugata taimi o sootaga, o le mafuaʻaga lea e ono tulaʻi mai ai feeseeseaiga ma feeseeseaiga i se paga. O le a unaʻia Arkana e faʻalogo i ai: i luga o le itu tau tupe, o le faʻaosofia manatu poʻo seisi mea;
  • 5 - Faʻafefea ese tulaga mai fafo e aʻafia ai lau faʻatasi. Atonu o ni manatu lautele, le aʻafia a fanau mai faʻaipoipoga ua iai muamua, paʻaga, uo, uo, matua;
  • 6 - Tarot Cusporation e uiga i le auala e tatau ona e galue ai e fatu ma faʻasao se paga o le fealofani, fiafia. O le a lava mea e faalagolago ia te oe;
  • 7 - O le iʻuga o mafutaga i le lumanaʻi, lea latou te taʻitaʻia pe a e faʻaaogaina le fono arcana e faʻaalia i luga o le tulaga lona ono.

I le faaiuga o le fua mai, e mafai ona e mauaina le isi mea, o le valu tausaga. O le a ia taʻu atu pe faʻapefea ona i ai le mafutaga i ou paga, pe a fai e te faia se mea ma o le a le mulimuli i le fautuaga a le pepa ono.

Lisi "Gap"

O lenei metotia e aoga o loʻo filifilia pe a oʻo oe ma lau pele i le taimi nei o le tau o le vavaeʻese. Taavale se fola ma decompina o kata i luga o le laulau, pei ona faʻaalia i le ata.

Saini Tarot RIP

Decoding tulaga tulaga:

  • 1 - E i ai se avanoa e mafai ai e le vasa ona aloese ai i soʻo se taimi o le faʻatumauina o fegalegaleaiga;
  • 2 - le moni tulaga o mataupu i lea taimi;
  • 3 - O mafuaaga na mafua ai le avanoa, e tasi le luluina o le mea o fetoisa fili;
  • 4 - O le a le lesona sa tatau ona e faia mai le tulaga o le a ia aumaia oe;
  • 5 - Faʻafefea ona faʻaosofia le vaeluaina o ou lagona ma lagona;
  • 6 - O le a se suiga i lou olaga pe a uma ona vaeluaina ma se tamaloa i se itu fiafia;
  • 7 - O le iʻuga o le tulaga o le tulaga, o le mataupu o le a faʻaiʻu, pe a leai se mea e aveʻese.

Ua ou mataala lelei i le First Card Permission: O le a taʻu maia ia te oe le mea e mafai ona fai e faʻasaʻo ai le tulaga ma toe amata mafutaga, pe a mafai.

Faitau atili