Sipelaina mo laki - e faapefea ona tosina tamaoaiga i lou olaga

Anonim

Afai e le o faataatia lou olaga, e le muta o le pa faamasino uliuli, ma liliu ese manuia, o le a le taimi e faasaʻo ai le tulaga. Mea e mafai ona fesoasoani laki toe foi? Ina ia faia lenei mea, e faia se sauniga o le faamamaina ma faitau le mala mo le manuia! O lenei faatinoga faigofie faataulāitu polokalame a fesoasoani ogatusa le malosi o loo siomia ai oe ma ausia le manuia manaomia.

Sipelaina i laki

O Le aveesea o le toilalo

Aisea muamua manaomia o le aveesea o le tulaga laki leaga, ona tosina manuia? Ona o le mafuaaga o le aofaiga laki leaga e masani ona avea o se matauʻa uliuli o tagata po o faiga faataulāitu e tapuni le ala ma le faatafunaga o mataupu uma o se tagata. Afai e le muta o le pa faamasino uliuli, o le a le taimi e amata ai gaoioiga - e fesoasoani ia te oe lava ona toe foi e faamaneta uliuli.

O le sauniga o le mauaina aveesea o le toilalo e mafai ona faia na o le 13 po o le 15 le aofai o so o se masina, pe faaitiitia le selesaito o le masina. O le masina o se fesoasoani i faiga faataulāitu, ma aafia ai le malosi o le taunuuga o lona vaega.

Afai e te faia se aganuu e tosina manuia ao afio ifo o le masina, o le ae maua le taunuuga faafeagai. E tusa ai, sauniga e aveesea se mea e manaomia ona ave i fafo i le afio ifo o le malama e susulu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E le faigata Aualofa e faataunuu ai. E talafeagai ina ua uma ona goto i le malamalama o le faasolo lamepa ma fua lou fao i lima uma e lua - muamua i le itu taumatau, ona i le itu tauagavale. teuteu Amata ma itiiti tagata. Faatinoina o lenei gaoioiga, mafaufau pe na o le manatu e faapea o le faafitauli, mafatiaga, maʻi ma le tulaga laki leaga ua vavae ese i marigold taitasi.

A cropped le fao, dripping i latou faasolo mai le moligao. E tatau ona i ai se pulu pepa solo. Faatalitali seia oo ina ia cools lalo a itiiti, ma faataavale le polo mai ai. E le manaomia ai le afe i le polo mo se taimi umi lava - e ese le faafitauli e mafai ona toe foi atu ai ia te outou. E le manaomia e mafaufau e uiga i le foliga saʻo i le polo - latou vave sii mai, vave afifi i se pepa.

O lenei e tatau ona e tanumia se faaputuga i le eleele. Alu i fafo ma saili le aspen po poplar - nei laau i ai se meatotino i mitiia malosi lelei. Tusi i lalo o le aʻa o le deelief laau, mai luga o le lalolagi. Nei maua e lua sprigs o aspen po poplar ma tuu i luga o le satauro i luga o se improvised tuugamau - e te tanumia ai o tatou faafitauli.

E manaʻomia le leai o se tasi na vaʻai i au gaioiga. Faʻafoi i le Fale, e le mafai ona talanoa i se tasi. Fufulu ou lima i lalo o le tafe vai, fufulu ou foliga ma alu vave e moe. O le isi tolu aso e te manaʻomia e pipii ai i le vaega o meaʻai - e 'ai naʻo fualaau faisua, cereals ma fua.

E taua tele le usitaʻia o nei aso inu fefiloi - meainu e uiga i le lua lita o le vaipuna vai e aunoa ma kesi. Faʻatau i le teuina o minerale pe faʻamamāina le vai inu vai ma vai inu. O le a fesoasoani e alu ese ai i le toe o mea o le leaga mai lou tino.

O le tala taua! A o le i le aoga lenei e le mafai ona mafiafia fao i lima o le masina tonu o le masina ma le 3 aso. Afai i le taimi lenei, na faafuasei ona solia le margold, tuu i totonu o se ipu vailaau mo le teuina. O le ua malepelepe o fao e tatau ona sasaa i le wex faatasi ai ma le totoa.

O lenei e tatau ona e faʻatali mo le faʻateleina o le masina e fai ai le rite e tosina ai le manuia i lou olaga.

Manuia le sipela ma manuia

Sipela i le laki

O lenei sipela e faʻamalosia le atua fafine o le manuia i le 'oa, o le a fesoasoani ia te oe i mea uma. Ina ia faʻaalu se fono i le atoʻatoa i le tuputupu aʻe o le masina, e tatau ona e saunia nei mea nei:

  • 134 o mea samasama laiti;
  • 1 moligao o le lanumeamata;
  • pepa pepa lanu meamata;
  • tipiese o mea lanumeamata;
  • Sese apalai;
  • Uamea fata po o le le fiafia i ipu.

I lenei faʻalapotopotoga, e manaʻomia le sauni lelei: faʻasoaina mea taua mo le gaosiga o le laki lelei le suauʻu ma ulaula.

Mo le ulaula, manuia le manuia o le a manaomia:

  • pine eleto;
  • Honeysuckle;
  • dandelion (lau);
  • Lanu piniki;
  • Wormwood;
  • lou.

E mafai ona faʻatauina fualaʻau i totonu o le fale talavai, nila e sasaa ai le paka poʻo le vaomatua. O mea uma e tatau ona mago - ua tuuina i latou i luga o se ie lanumeamata ma nonoa i luga o le node pe o se filo lanu meamata.

Mo le manuia laki o le suauu, o le a talafeagai:

  • pitch o Wormwood;
  • 3 sipela o se eleele fale;
  • faoa le le le lua o le dandandona root;
  • Faʻafetai o le povi taua taua;
  • suauu olive.

O mea e tuu i totonu o le fagu ipu, faʻafefiloi i totonu e faʻasolosolo ai. Ona nana lea o le fagu i se mea pogisa i le tonu 13 aso (o lea amata amata toleniga i le masina atoa pe i le aso muamua o le masina ).

Spell i le manuia ma le manuia

Faʻatautaia

Fai se lika faamaneta - tuʻu i fafo ma tamaʻimaʻe, sasaa le masima pe tuʻu le maea. O le lio e tatau ona faia i le itu o le sosolo vave. Tuu i totonu o le lio o le 13 moligaʻo i tuugalamepa, ma suauʻu le moli lanumeamata ma le suauʻu laki. E tatau ona pei o lenei:

  • Tuu i le tulaga o le fuafuaina o mea uma e tatau ona i ai i le fetaui;
  • Fai se lio;
  • E aunoa ma le tuua o le lio, susu moligaʻo.

E le mafai ona tuua le lio mo nisi ituaiga o mea faitino - Mafaufau i mea laiti muamua muamua ina ia aua le savali i le sauniga!

A e faʻapipiʻiina le moli moli lanumeamata ma le laki lelei suauʻu, fai mai:

Sipelaina mo laki - e faapefea ona tosina tamaoaiga i lou olaga 6447_4

O lenei e tatau ona e malamalama i lenei moligaʻo mai le taʻaloga. Manatua e le o le togafiti faamaneta e le faaaogaina moli! Fufulu ou lima ina ua maeʻa le suauʻu ma se solosolo, susunuina le moligaʻo ma taʻu mai ia te aʻu:

Sipelaina mo laki - e faapefea ona tosina tamaoaiga i lou olaga 6447_5

O lenei e tatau ona e uʻu le ulaula manuia i le faʻamamaina o ipu poʻo le uʻamea i le fata ma tapuni i le moligaʻo. A pa'ū le ulaula, faʻaititia i le 'ava malosi. A amata ona ulaula ulaula, fai mai:

Sipelaina mo laki - e faapefea ona tosina tamaoaiga i lou olaga 6447_6

A o le ulaula liliu i lefulefu, e ala i le faʻailoga o le laki i luga o se pepa lanumeamata lanumeamata. E mafai ona avea ma tupe totogi poʻo se isi o le a fai ma sui o se faʻailoga o le manuia. Fetaui lelei le lau mai le moligaʻo - ia avea ai ma lefulefu.

Ia faʻafefiloi nei lefulefu (alu faʻamalosi tino) ma sasaa i totonu o se fagu ma le pata. Taofi le fagu i lou lima taumatau, fai gaioiga ua faʻasolosolo ai i se lio ma fai:

Sipelaina mo laki - e faapefea ona tosina tamaoaiga i lou olaga 6447_7

Ua i luga le amio masani pe a latou teuina uma moligaʻo uma. O lenei ua tatau ona e faʻapopoleina le lio - faʻapipiʻi. Tuu mea uma i lo tatou nofoaga, ma tago i le fagu i totonu o le fale. Afai e leai sau pulou mai le fagu, e mafai ona e tuʻu se moli moli lanumeamata i luga o le ua - o le a faʻatumuina le fagu ma faʻamau ai le fagu. O mea o totoe o lo matou itu o loʻo osooso i lalo o le fua o laʻau (lea e aumai ai ni fua poʻo fatu).

A e manaʻomia le laki manuia, ave se fagu i ou lima, fetaomi i lou fatu ma fesili e uiga i le atua saʻo o le Atua. Afai e te iloa o le fagu gaioiga ua uma, ee i totonu o le eleele ma fai se fou fou o le laki. E mafai ona tupu lenei mea i le tausaga, 3 tausaga pe 5 tausaga - faamaneta sauniga e le faavavau!

Faitau atili