O le a le mea e masani ona miti mo miti mo miti - tulaga taua ma faʻamatala

Anonim

O le matamata i le olaga moni o se faʻaaliga ogaoga o faʻamoemoe o le faʻaipoipoga. E masani lava e faʻafetaui - le tulaga mulimuli o sauniuniga mo se taupulepule e faʻatatau i le faʻaipoipoga. O fesili uma ua uma ona foia i le va o aiga ma le muamua fuafuaga ua maeʻa ona ausia - o le a nonofo ai tagata talavou nai lo le fafagaina, pe faʻapefea ona faʻatumu le soifua maloloina o tagata talavou.

O le taumafataga o le teine ​​faʻaipoipo ma le togiolaina o le aiga o le potu faʻaipoipo mo le mea na malilie, le fesuiaiga o meaalofa. E sili atu le leotele e taʻu mai ai se maliega ma saini se maliega. O loʻo laga seʻi - tagata faʻaaloalogia tagata e faia le matafaioi o tagata tuʻufaʻatasia.

Matamata i le fale

Matamata o se faʻasalalauga o le faʻatauga i le sainia aloaia. Ae ui i lea, e ui lava e malilie uma, o le feuiaiga e mafai ona suia ma le malepe i le taimi mulimuli e le faamaoni pe le faamaoni poo satia mea. I se faataitaiga, o se aiga na laʻua ua faaoga e oloa oloa e fesoasoani ai i le autalavou, e le mafai ona faataunuu ni poloaiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le tele o faʻafitauli, e ono taʻavale ai ni mea e ono taʻavale ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le iai le pa puipui, e le o iai le maliliega, o le solo tele o le faʻafefeteina na o le faʻafefe. O le le lava o le tali mai i le aiga o le maelega o le a malie iai, o le a faaleagaina le igoa o le teine ​​leoleo mamoe. Matamata e aunoa ma se fuafuaga muamua o se lamatiaga matuia.

Malamalama i le mea e tatau ai le mea e fetaui lelei i le olaga moni ina ia atili ai ona sili atu le taua o le tau i se miti.

Vaavaai i se miti o se faʻamoemoe o se faʻamoemoe, e le masani ona fesoʻotaʻi ma faʻaipoipoga ma faʻaipoipoga. O le faʻaipoipoga na vaʻaia o se faʻatasiga a le aiga, e le mafai ona masani ai ma le fiafia ma le fiafia i feusuaiga ma gaioiga feusuaʻi. Sa avea tonu ma se olaga fetuunai, atoatoa.

E le mafai ona motusia lenei feuiaiga e aunoa ma le leaga tele i le taʻuleleia ma mea leiloa. I le maeʻa ai o le saʻo o le maliega, na le mafai ona malulu pe filifili i o latou mafaufau, o le fonotaga o se mea sese ae le oka le tane. Mo lenei mafuaaga, ia mafaufau lelei i le faʻafetaui i se miti saʻo o se pisinisi ogaoga pisinisi.

LUʻIGA FAʻATINO

Ia malamalama i le mea o loʻo moemiti ai le puipui, mafaufau i mea taua tele:

  • Matamata i le faiga kuka - i le suega. E sili le ono o le a le aoga o le aleonon pe a fai o le faasologa na lafo atu ia te oe. Masalo o loʻo e faʻaogaina e avea o se tulaga faigofie o le faʻatusa poʻo se laasaga i le galuega. O le isi faʻauigaina o se faʻalavelave o se muamua maliega Maliega, o se konekarate manuia, taufaasese, worthy le esū, moega i le galuega. Laititi Frank ma teine ​​aulelei i le taliaina. Latou te ono l ¯ e leaga, e pei ona latou foliga mai.
  • O le tagata ese e lalagaina - o lau mafutaga e le matuia, e ui lava e te le manatu tele.
  • E le mafai ona e iloa le faʻafefeteina, o le avefeau o le faifeau - faʻatali mo se mea e ofo ai. Masalo, o loʻo e faʻatali mo le tautua ma ni konekarate lelei.
  • O le faʻafefe e talanoa ai i lau tama teine, e tusa lava pe o le a le tamaititi moni, - o le a tuʻuina atu faʻafitauli i aiga. Faʻalavelave faʻafuaseʻi ma taua tele tupe faʻaalu e mafai.
  • E te miti o le faafiafiaga e alu i lou tina, - Faamautu le asiasi i matua. Matou te fautuaina malosi i le taimi lata mai. Ae aemaise lava le fiafia i uo agalelei agalelei, uo mamae o matua matutua. E mafai ona avea Sheds i se miti i le olaga moni, ma e mafai ona e mafaufauina se matua le manaia le maofa.
  • Ua valaʻauina oe e le faʻatonuga e te faaipoipo ai ia te oe e faʻaipoipo pe faʻaipoipo se tasi o tagata faigaluega - o le a faʻafiafiaina o oe i se suiga fou o gaioiga ma malosi tele. Afai e te le faanatinati, atonu e te mauaina uma loto fiafia.
  • Afai o i se miti na e malilie i ai le faʻatagaina o lima ma loto, e aunoa ma le faia o ni fuafuaga ogaoga ma faʻamoemoe e usitaia ma le maliega, o loʻo e manaʻo ai e avea ma faʻafitauli matuia. Masalo na e masani i se isi tagata totogi mo au mea sese. Masalo o le taimi lenei e alu ai ai mai le vesetura o le a le galue, ma e matua le faʻamalosi.
  • Afai i se miti na e iloa ai oe o loʻo e tofo ai e aunoa ma lou iloa, o lona uiga o le amataga o se faʻafitauli o lou olaga. O le fua o fesoʻotaʻiga ma le faʻalapotopotoga e mafai ona liua i faʻafitauli matuia. Ae o loʻo nofo i se nofoaga latou te le o iloiloina ma lou manatu, e ui lava latou te manaʻomia ni faʻaiuga, tau leaga. E tatau ona tatou faʻafeiloaʻi ma taʻitaʻia se taʻaloga manifinifi.

Aiga

Faʻasalalauga Faʻauiga

  • O le miti a Miller's Bream Insurets o loʻo i ai i se miti mo se teine ​​e pei o se faʻailoga o le soona fiafia i ai ma mafaufauga. Aua le fausia ni filosofia o nonofo faatasi, faʻaipoipoga ma tamaiti Rudens. O lau paga e matua ai lava popolega. O le vave o le a e vaeluaina ma le taufaasese, o le sili atu. Afai na mauaina se tusi fuafua, toloaloa o ia i le afa tausaga e faʻavasega ai o latou lagona. I le taimi lea, o le a mafai e se tagata ona faʻaali o ia lava.
  • O le miti miti ua leva ona e taofia i tagata o loʻo foʻia mo le faʻafetaui. Afai e te miti o oe uo na o atu i le fale o le teine ​​teine, - o le a leai se toilalo. Afai e le o le faʻatasia o le faʻaipoipoga, ae o le faʻaiuga o le feuiaiga, ua gauai atu i auiliiliga. I le mea sese i pepa, o aitema e mafai ona faia atoatoa uiga.
  • Afai e te lafoina ni afitusi, ma isi tagata ua toe foʻi mai ia te oe ma lipoti ma le fiafia o le filifiliga lelei ua faia, e faʻaeteete i talanoaga i le taimi e saini ai. Afai e te taumafai muamua e foia ai mea ma le faʻatuatuaina, o le taimi tatau i le taimi e nafa, o le a le mafai ona e manaʻo ai, ma o lona faʻatuatua o le a teena uma malie O le a e toe amata galue ma le manuia.

Fiafia

Faaiuga

Vaʻai i se miti vaʻai, ona tagata ese - tagata ese - o se faʻailoga o le faia o filifiliga taua e iai le malosi faʻapitoa. Matou te fautuaina e faʻaalia le maualuga o le faʻaeteete i feutagaiga, siaki ma sainia ni pepa.

E mafai ona faʻaitiitia ai le tulaga atoa o le talitonuina ma faitau ma le totoʻa e oʻo lava i se faʻamaoniga mo seevae fou. Aua le talitonu i se tasi mo le upu i se taimi lata mai, aua nei e faʻatagaina aʻu ia aitalafu. Aloese mai Folafolaga. A leai, o le a leai sou taimi e fufusi ai le mata, aʻo e mauaina oe lava "faʻaipoipo."

Faitau atili