O le a miti o se malaga i le miti a Freud, Vangu ma Miller

Anonim

O ai i tatou e le fiafia e malaga? O le a e faateia ai pe afai, ina ua mavae se aso faigaluega malosi, o lou subconscious disroxizes i se miti o se faatusa manaia lava mo oe: Savali i lalo o le Eiffel Tower po o le leo o peau i luga o le matafaga. O le a miti a tali mai le malaga Dreamniest.

Malaga i se miti - faaliliuga aoao

O nisi taimi o le malaga e le tauaveina i se miti o so o se faaliliuga faafaatusa i latou lava, ae le na o subconsciously faailoa vaivai faaletino ma le mafaufau. Atonu e te manaomia moni lava se tafaoga. Ae masani ona lapataiina lenei faatusa e uiga i le tulaga matautia, e mafai ona vave maua le miti. Ina ia tuuina atu le faamatalaga saʻo i lenei miti, e tatau ona manatua le aofaiga aupito maualuga o le vaega, aoina i latou i se tasi o auala, ma vaai na o lea mo tali i miti eseese.

Taimi malaga

O se auala uiga ese o le malaga i se miti, ae e le faapea e le masani. Afai e te vaaia e pei o se miti, o lona uiga e le o faamalieina i latou i le taimi nei. Atonu e te le fiafia tele: o le liʻo o le fesootaiga, o le fanua o gaoioiga, nofoaga e nofo ai, tulaga faaagafesootai ma le isi. accelers eseese o loo fautuaina ina ia le fefe e vaai atu i le lumanai ma le tulaga lamatia e amata ai le ola mai se lau mama.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le ofu

feʻaveaʻi

O se vaega lava e tatau ai foi mo le faauigaga saʻo o se miti.

  • Malaga i le nofoaafi. Afai i le alu malo o Morphey i luga o le auala, lea i le ola moni a miti, o loo i ai faafitauli ogaoga o le a matua faigata ona e foia.
  • Tuufaatasia laueleele fou i luga o le vaa - e suiga matagofie. ua saunia taunuuga moe e leʻi mafaufauina, ae e matuai lelei fua faatatau o mea na tutupu.
  • E lele i luga o se tafaoga i vaalele - se faailoga le lelei, o se miti o le tele o faafitauli ma le galue malosi. o le a fesoasoani le aloese mai le faalavelave na o le attentiveness o le miti lava ia. E fautuaina e mafaufau faaeteete minute uma o lou olaga e aloese ai mai faafitauli talafeagai.
  • Malaga i taavale. E tatau ona e manatua: e tulia se tasi po o le kamupani. Afai o le muamua, o le a ou lagona ai lea o se malaga e nofonofovale ai. E mafai ona avea se malaga umi faapisinisi, pe filifili e asiasi i aiga mamao. I le tulaga pe afai e te filifili e alu i tafaoga i le taavale se kamupani tele, o loo e faatalitali mo fiailoa e fiafia ma e masani aoga ma tagata manaia.

nofoaafi

Isi ata

  • Luma o le taimi e toe foʻi mai ai le malaga - ia manuia i le galuega. O lau matafaioi talafeagai i le mataupu o le a vave ona tuu atu o latou fua. E le mamao mai le tulimanu o le pou poʻo le siʻitia o totogi. Na faʻatonuina foi lenei faʻailoga e taua tele na o tagata sili ona faʻatuatuaina ma moni o siomia oe. E ao ona talisapaiaina.
  • Mautu o femalagaaiga e ala i le le lavalava paopao i luga o le shery (i le tupu o se mamafa o le olaga vaitau. O lenei vaitau o le a aumaia ai le tele o tupe maua ma tele le fiafia.
  • Savali atu i se fanua tuufua, o loo ufitia i le mush vao. O lenei ata o se miti fiafia ma le manuia ma le manuia i se galuega ofoofogia.

Malepe

Faʻauiga o feʻau a le pule

Miti o freud.

  • E talitonu Freud o le ata o le faigamalaga e iloa ai le popole o le tagata i luma o le oti. E masani lava ona faʻaaoga e tagata le tele ma e laʻititi lava taimi ma e pele ia i latou. Afai e te lafoina se tasi i le faigamalaga, ona e le malamalama ai lea i le olaga ma le soifua maloloina o lenei tagata.
  • Afai e alu miti i lana miti i lana po auro, ona tali mai lea e lafi mai ia te ia se mea lilo, lea e popole i lona olaga vavalalata. Masalo o lenei e fesoʻotaʻi ma le faʻamaʻi poʻo oe na o lou matamuli lau paga.
  • E galue i leo faigamalaga i le matafaioi a le taiala. O lenei faʻatusa o loʻo faʻatusa mai ua e maua le naunautaiga i se fuafuaga mafana e faʻasoa atu ai i isi.

Vango Sloccher

  • Bulgarian Clarisvoyants ia manatua e manatua le ala e te alu ai i le nofoaga. A leai ni faʻafitauli i le auala, o lona uiga o le olaga o loʻo e gaoioi i le itu saʻo. O faigata sa masani ona i luga o le ala - O se mea faanatinati e tatau ona suia: O le auala e fai ai pisinisi po o le aotelega o gaioiga. Afai e te tuʻu mea uma o mea uma, e le mafai ona e le ausia au sini.
  • Savali i se miti i luga o se auala toafa. O lenei ata faʻatusa e faʻatusaina ai lou tuʻua faʻatasi ma mea e tupu i lenei mea.
  • Toe foʻi i le nofoaafi i le Snowdation faʻailoga le malaga mamao i Nav. Faʻapea foʻi, o se faʻailoga e foliga e uiga i le faʻatupuina o le olaga. Naʻo le miti o le a faʻalagolago i luga: lelei o le a suia pe le lelei.

Faʻauiga o le ata o Miller's Dream's tusi

  • Malaga i Miti e makaina manuia ma manuia uma i lana matata ma mataupu a le tagata lava ia.
  • Malolo, o fea e te malaga ai i nofoaga e le masani ai ma le pogisa, lapataʻi e uiga i tulaga lamatia ma ono maʻi i le mataʻutia o le miti ma lona aiga o le a faʻamamaina. Ua liligi mai le miti ma lona aiga.
  • O se malaga i le taʻavale ua naʻo le tasi - i le malaga i le tietiega, e aunoa ma le le fiafia i le fiafia. Afai e mafai ona e malaga i le taʻavale ma uo, o loʻo e faʻatali mo taimi matagofie i le olaga moni ma fou tafaoga tafaoga.
  • Auina atu se tasi i tafaoga. O lenei faʻailoga e faʻailogaina ai se paʻepaʻe paʻepaʻe i le olaga. E mafai ona e tauia faigofie uma faʻafitauli ma faigata, e faʻapelepeleina ai oe.

Faʻauiga o le ata i le miti a Lofā

I le tele o taimi, o le faigamalaga i se miti o se faʻamanatuga o le mea moni o loʻo ia te oe le tele o mea e leʻi maeʻa. Afai latou te leʻi foia i le taimi, o aʻafiaga e mafai ona faʻanoanoa tele. Faʻapea foi lenei ata e uiga i le tulaga o se mamafa o le olaga.

Faitau atili