Valoaga o le 'alofaga o Vyacheslav - o le taunuuga o le aiga tagata

Anonim

O le valoaga o le 'alofaga o Vyacheslav mafua ola tului mo le tele o tausaga. E manaia le mea moni e faapea o le tamaitiiti, eseese valoaga, ola na o le sefulu tausaga. Ae ou te pulea e tatala ai faamatalaga atoatoa moni i le lalolagi. Mafaufau i le mea sa ia taʻu atu i ai.

O ai le pine o Vyacheslav?

na fanau mai Vyacheslav Tshennikov i le 1982 i le tina o le housewife ma le Tama Militeli. I se tausaga popofou o le tama puleaina ai se gasegase matuia toto - sa i ai e leai se avanoa o le ola ma le ola i se olaga atoatoa-fledged.

Latches Vyacheslav valoaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

na tuuina mai pea e le tamaitiiti le tiga i le aoga faataitai, ae na te lei auai i le aoga. taʻu atu se tele e uiga i le uiga o Vyacheslav lona tina: o le masani lelei le tamaitiiti, ua saunia e fesoasoani, aogā.

Sa mautinoa e na auina mai le agaga o lana tama o le tina o le tina i le Lalolagi e faailoa atu i tagata o le savali a le Atua, o le valoaga e uiga i le lalolagi ma le taunuuga o le tagata. E tusa ma lana valoaga, o le a maua e tagata i le lumanai e ola taimi matautia.

E manaia le mea moni e faapea, e tusa ma le tupulaga, na iloa Vyacheslav le auala e faamalolo isi tagata mai faamaʻi, ae leai se mea e faaaoga O lona. Mo ia, sa sili atu ona taua ina ia faaliliu Savali i tagata o le a fesoasoani e sola ese ai mai le leaga i le lumanai.

Sili ona valoaga taua

Faavae i le olaga o Vyacheslav, sa pueina ata tifaga ma tusi se faiga tusitusia. Ma e masani lava ambiguous uiga i lona valoaga. faateia tele le faapea o tagata o le valoaga matuai leai se aoga o le a lava talavou tama, o le a le tele o faailoga leaga tele sa fefe.

Valoaga o le alofaga Vyacheslav

taumatematega Faataua:

  1. e latalata i le lalolagi e paʻu. a tutupu A nisi faataumaoi mea na tupu, e pei o se o le a faaolaina taunuuga o lea na o iunite.
  2. Ae e oo lava i latou o le a faaolaina, o le a maua e onosaia le tele o tofotofoga ogaoga e O lona le gafatia mo se tagata.
  3. o le a manumalo le leaga i le Lalolagi, ma o le a pulea o malosiaga pogisa tagata, o le tiapolo lava, na tali atu i le lalolagi ma o le a faia mea mataʻutia. le a usiusitai tagata ia te ia, ona o le a lafi i lalo o le faailoga o le Avefeau Paia, galue lava faatogafiti ma insidiously. I lalo o le fanua mamana o ana faatosina lelei, toetoe lava a uma pa'ū.
  4. E na o le faamaoni o le a mafai talitonu e le maua i lalo o le uunaiga hypnotic o Satani, latou iu lava ina o le a na o le pau faaolaina.

tuuina Vyacheslav ma sima: ia finau o le a afio mai le Tiapolo e le lalolagi, e faapea ua siitia le mauga. Ae peitai, o le a na o se manatu sese, ae o le a talitonu tagata i lalo o le uunaiga a hypnosis mamana.

Valoaga e uiga i le taimi nei

Le tina o le tina o Vyacheslav ua mautinoa ua uma ona afio mai moni nisi o ana valoaga.

Valoaga o le 'alofaga o Vyacheslav

O le valoaga faamanuiaina e sosoo ai o le vaega talavou:

  • fetalai Vyacheslav o nisi o "pepa faaletiapolo", lea o le a avea ma se tofotofoga tele mo tagata ma i le taimi lava lea e tasi o se suega tele. ua mautinoa le Tina Providant o le tautala i le valoaga sa faatatau i le masani pepa totogi i le avanoa o le meli-e nofo ai ina ua mavae le paʻu o le Union.
  • O le valoaga lenei e uiga i le taimi nei ua faitau e uiga i "le tuuina atu o ni faatosina", tusi folau tutusa. le a maua ai e tagata i latou, ina ua mavae o le a afio mai le troika tiapolo i lona muaulu ma lima taumatau - o le numera 666.

O se taunuuga, o le a faailogaina o le tele o le faitau aofai o tagata. I le taimi muamua, o le a natia le faailoga faatiapolo ma le paʻu, ae i le lumanai o le a faailogaina i iloiloga lautele.

O le a taitai atu ai i le mea moni o le a teena e tagata le agaga ma sili le aoga mea i le malologa.

Taunuuga o le aiga tagata

Ina ua mavae le taulaiga o le tiapolo i le Lalolagi o le a latou o mai i absentia. Ae le malilie tagata uma e tuuina atu ai le leaga, o le a afaina.

O a ni taunuuga ua faamoemoeina tetee:

  • Tagata o le a musu ai e "pulatoʻa" ma e tolu e ono, o le a oo manaomia ogaoga. E aunoa ma le faailoga faaletiapolo, latou te le faatauina atu o se oloa e tasi.
  • Ona o le le agavaa e faia le faatauga o tagata faatuiese o loo faatalitali mai mo le fia aai. I le taimi muamua, o le a faasoa atu i aiga e sili atu le faamaoni o meaai, ae o le tino o tagata talitonu o le a le taliaina le meaalofa faaletiapolo, o le a teena le meaai disadvantageous.
  • O le a pule o sailia ioe, manao e faamalosia i subjugate le faiga malo fou. O le mea lea, o le a natia talitonu, o le a latou o atu i le vaomatua, o le a faia i totonu o le tamaoaiga o le lalolagi ma le aoina.

finau Vyacheslav - le a oo taimi, ma o le a ave le Atua le tausiga oi latou oe ua lē lolo atu i le malosiaga pogisa. Ae e manaomia ona e faaunegatupe i le Malo talafeagai uma ma tausia o le fale e ola taimi mamafa. Ia aemaise lava maumauaʻi o le faasao o le "ai uamea ma ie" o le a manaomia - o le a le mafai ona maua nei mea.

Siaki le vitio i le lata mai o valoaga o le 'alofaga o Vyacheslav:

E uiga i le tupu o Rusia

valoia foi e le tamaitiiti o le "New Tsar" o le a ave i luga i le nofoalii o Rusia. Taʻua o le mamana pule o loo maua foi i isi providens, ina ia mafai ona tuuina mai i latou tulaga faatauaina.

talitonu Vyacheslav o le a maua ni avefeau a le Atua le mana ma taitai o le atunuu i le ala o le atinaega faaleagaga. O le pule a ave tiutetauave maoae. Moni, mo se taimi umi o le a ia manatu o ia o se tagata ua masani ma le talitonu o loo ia fuafua e tulafono.

O le tupu fou Rusia o le a fai ai ni faigata faigata tele: o le a ia amataina le taua trators. O aao o lenei tagata i le lalolagi o le a avea ma Atua ia lava. O le a fesoasoani i le avea ai ma se atunuʻu o le tele, faʻapea foʻi ona puipuia le lalolagi atoa mai malosiaga pogisa.

O valoaga o le 'ai o le alofaga o Vysslav e manaia moni, ia talitonu ia i latou pe leai, o le fesili e matua puleaina. Ae afai e te faʻamatala e le o mea moni, e mafai ona latou mauaina se saito faiga. A uma, o lenei ua tatou moni moni lava i le pa'ū o mea taua faʻaleagaga ma le lotoa o tagata i mea uma.

Atonu o le folafolaga autu o le valoaga o se alii talavou providen o se valaauga e liliu atu i le Atua, ia manatua o le ola mama, ola mama ma le agaga. O le valaau lea e mafaufau i le mea moni o se tagata e taua tele, Ina ia faʻaititia le taua o oloa mea ma e le mafai ona "solia o" faaosoosoga, taumafai mo se alofa faaleagaga.

Faitau atili