Tatalo mai le Genera Cuchod - Vaivai Vai

Anonim

Lautele fetuu o se lagona le lelei o le mafatia o le faaosofia e sui o le vaega atoa. O le Matamai e mafai ona faʻaleagaina tagata uma pe fai ni tamaʻitaʻi poloka. Nofo i luga. Faʻafefea ona aveese lenei osofaʻiga? O le a fesoasoani ia te oe i le tatalo malosi mai i fetuu i laufanua ma o loʻo i le faamamaina o le geus mai le le lelei. Mafaufau i ni auala e mafai ai ona e tutoʻatasi faʻailoilo le lanu uliuli.

Tatalo mai le Pubrec Cuch

Rite ma le vai

O le vai o se malosi faʻamatalaga faʻaliliu o loʻo lafoina vave i mea mamao. Ole vai e mafai ona faʻapaʻiaina ma fetuuina - o le a avea ma faapogai o le paia ma fetuu. Vai mo se taimi umi faʻaaogaina i le faʻamalologa faiga masani e aveese faʻaleagaina ma faʻamaʻi. O le a tatou vaʻavaʻai i le faʻasologa o le aveeseina o le fetuu ma vai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Mo le Rite, o le a manaʻomia le sili ona masani le vai e manaʻomia ona maua i le leoa - i le po, pe a moe uma tagata. Tusi se fagu e tolu ma tuʻu i lalo o le satauro poʻo se mea siliva i totonu o le vai. Tuu le vai i totonu o le kapeneta seiloga o le taeao. I le taeao, alu i le faasologa o le faapaiaina o le vai.

Tuu le ulu ulu ma mama mama lavalava, aveese oe o teuteuga - e na o se satauro uma. Faʻasalalau le laulau ma le paʻepaʻe o upega tafailagi (e mafai ona e faia se vaega o le gaʻoa), tuu le aikona o le taupou ma susunu le moligao i luma o le vineni. Tuu se fagu ma vai lata ane. Faitau tolu o tatou lava faʻailoga o le faʻatuatua, ona faitau lea o le aliʻi faʻavae Muamua 150 taimi:

Tatalo mai le Genera Cuchod - Vaivai Vai 6483_2

Faʻaoga le fusi poʻo ni faʻailoga i le maea i luga o le maea e le tuʻituʻi mai ai. A faitau le House uluai tulafono, sona agai i le faletupe ma faitau le togafiti 12 taimi:

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Tatalo mai le Genera Cuchod - Vaivai Vai 6483_3

O lenei vai e tatau ona fufuluina i Dawn 40 aso i lea laina. O foliga e le solomuli - e tatau ona faʻamago le vai na o ia. E manaʻomia foʻi ona e fusia ma sau i le Ekalesia. O Aso Sa uma na tuʻuina ai moliga o Ekalesia mo le faʻatusa o le taupou, tufatufa meaalofa. E tatau ona e faʻamagalo mai le fetuu lou ituaiga, ina ia faʻataʻotoina ai oe e le Alii ma 'aveʻeseina ai le uliuli sipela.

Aveese le fetuu lautele ma le aiga

Lenei Cite o loʻo taofia foʻi i le vai, o loʻo tautala ea le tamaʻitaʻi faigaluega i le fale. Afai e iai sau fetuunaiga lautele e le fili, faagasolo pei ona taua i lalo. Tusi le Pe Paia i le Ekalesia (3 lipa) ma aumai i le fale. A faʻatau i le Ekalesia le aʻoaʻoga a le taupou, Peteru ma Paulo ma le Faaola. Faʻatau mai foʻi moligaʻo ma mea manogi i le lotu.

E tatau ona faia se aganuu i le tafa o ata po o le goto o le la - o le manatu suiga nei o le aso, lea o le 'ie puipui i le va o le lalolagi e avea ma lelei. E mafai foi ona umia a le sauniga tonu lava i le aoauli - lenei o le taimi mulimuli foi o le aso.

Ia faamamaina i le fale, o mai i le tietie i le ekalesia. Tuu le headscarf ma lavalava mama, mu i luma o le moligao i luma o ata, fiafia mea manogi. manino ai Ladan le va mai isi faalapotopotoga ma temoni, o lou puipuiga i le taimi o le sauniga.

Vaa o le laulau i se web mama papae, tuu le fagu i le vai i luga o le foloa. Faitau i luma o le ata o le tatalo o lo tatou tama ma le faatuatua faailoga 3 taimi ma le 150 taimi o le Tina Uluai Tulafono. Ona leaken i le faletupe ma faitau 12 taimi a taupulepulega faalilolilo a le aveesea o le fetuu lautele:

Tatalo mai le Genera Cuchod - Vaivai Vai 6483_4
Tatalo mai le Genera Cuchod - Vaivai Vai 6483_5

O lenei vai e manaomia e sausauina le fale atoa. E mafai ona e faaaogaina se laau faalava o pasili po aneto mo lenei faamoemoe. manaomia vai e inu uma tagata o le aiga - e mafai ona e inu i se ipu malamalama i aso uma seia oo ina e i. Ona o le a tatau ai ina ia tuu le puipuiga mo le aiga atoa ma le fale ina ia e le paʻi atu i le mala fou soo se tasi mai le aiga.

Aveeseina o le fetuu lautele

Aveese le fetuu i luga o le maliu o le genus

Afai ua malamalama lou genus a fetuu matautia i le oti, ave faanatinati faatinoga. E tatau ona faatau mai i le ekalesia le faailoga o le Taupou Troochitsa, e manaomia e faia ai i le va o le Eseta ma le Tolutasi. Aumai moligao mai i le ekalesia ma le vai paia. O le rite e faia e pei ona taua i lalo:

  • O le ulumatua i le aiga o lo o umia se faailoga o loo i luga i lona lima tauagavale le ivinoʻo fou ma faafeinu ia te ia i le vai paia i lona lima taumatau;
  • O le isi keyland i lenei taimi faitauina e se faufauga.

Tatalo mai le Genera Cuchod - Vaivai Vai 6483_7

O lenei vai e tatau ona taualuga lapotopoto uma mo aso e tolu. I le ekalesia po o le nofoaga faafaifeau, e tatau ona faatonuina le fortiest o le soifua maloloina o pipii pea toto uma ma le faailoga o loo Akathist o Troochitsa. O foi e manaomia e poloaia i le nofoaga faafaifeau faitauina o se psaltir faatumulia-e lē mo se tausaga meafaigaluega uma.

Tatalo mo le aveesea o fetuu lautele

Aveese le fetuu o le aiga

O nisi taimi aiga fetuu tasi i le isi, e aunoa ma le iloaina o lenei fetuu e mafai ona avea ma se manaia - e alu i luga o le toto. ipu ua lipotia alavai toto uma lea tafe faamatalaga i itu uma. Afai e tupu lenei mea i le vaevaeina o meatotino po o isi tulaga aiga, faia nei.

I po, pe a momoe uma i le fale, ituaiga vai mai le autilo ma tuu i le afeafe. Tutu i luga o le la ma faamatala atu o le vai i le vai:

Tatalo mai le Genera Cuchod - Vaivai Vai 6483_9

Fufulu lenei vai ma toe fai le e taupulepulega faalilolilo pea. Ona tuu lea o totoe o le vai i le afeafe, lima ma mata e le soloiesea. I le aoauli, toe fai le taualumaga, teisi faamafanafana le vai i luga o le ogaumu. I le afiafi i le goto o le la, e tatau ona aumaia ai le totoe vai i le hotsture ma fufulu ese.

Tala taua. E tatau ona faamama ai i luga o le ivinoʻo, ma le vai mai ai ona sasaa atu i le faleuila ma fufulu ese.

O le taeao na sosoo ai, alu i le Ekalesia ma tuu se mosping po o se moligao malosi i le Faaola i luma o le Faaola. Aua le faia muamua ae le o le faasatauroina. O lenei numera e manaʻomia e faʻaalu atoa lona tolu maila i se laina e maua ai le aʻafiaga. E fautuaina le alu atu i le Ekalesia pe afai e mamao ese, alu i totonu o le ulugalii taofi.

Savali mai i fetuu

Ina ia puipuia oe lava mai fetuu, faitau tasi le masina manaia. E tatau ona faia soo pe a fai o oe o feteʻenaʻi ma ni tagata leaga. Upu:

Tatalo mai le Genera Cuchod - Vaivai Vai 6483_10

Faitau atili