Mafaufauvale Kuta i Kutamo - Faamama mai Auina Atu Fusi

Anonim

O le mafaufau loloto o le faʻamamaina o le faʻamamaina mai le fusifusi o loʻo faʻaaogaina i mataupu o loʻo e lagona ai i lou olaga ua sau le lanu uliuli. O le a matou fuafuaina le taua o le auala ma pe faʻapefea ona faʻaaoga.

Ituaiga o Faalapotopotoga

O mea e mafai ona fai ai le malosi o le puipuiga i lau Arara o se mafiafia mafiafia o le malosi malosi e afaina ai lou malamalama i le sili ona leaga ma le sili ona leaga auala.

Mafaufau loloto Koutchumu faamamaina le vaega noatia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le esompic, e tele ituaiga o vaega:

  • "O le agaga fiafia." O lenei vaega o loʻo faʻaalia i mataupu e faia ai e se tagata le ola i pisinisi lamatia. Ole tele o taimi o se taʻaloga o tupe, bets, asiasi i fale Gambling, hippodromes. E mafai ona e popole i ai e tusa lava pe leai - mo se faʻataʻitaʻiga, ia i ai se vailaau o vailaʻau poʻo se taʻaloga i le lata ane o le siosiomaga.
  • "Lusifelo". E aliali mai lava o ia e susulu i le masina atoa po o le masina fou. O se tagata i lalo o le faatosinaga o lenei vaega avea ma malosi, liliu i se feeseeseaiga. O le fealofani o lona i ai ua motusia, o le a mafai ona aliali mai i sauaga, feeseeseaiga aliali mai. Na ia taʻutino atu le le lelei, ma o aso uma o le luʻiina tulaga.
  • "O le au faʻamalosiʻau na" o le fili o matapeʻapeʻa, o le fia feinu ma le mana ma le ulugaliʻi ma le le fiafia atoatoa ma le faalumaina atoa o mea taua faaleagaga.
  • "UTO" - tulaʻi mai pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi ma tagata ese o tagata. O le muamua faʻailoga o se miti lea o se tagata ua faoa e tagata ese. Atonu e i ai le le masani ai i luga o le tino.

I le nofoaga e fusia ai le tagata i le tino, eseʻese maʻi e ono tupu mai e aunoa ma mafuaʻaga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata gaʻo pe leai foʻi ni manu ua tupu. E tupu lenei mea i mataupu faʻapitoa na tuʻufaʻatasia.

E taua tele pe a aliali mai faʻailoga muamua, a leai o le faatosinaga a le Ear Call Energy o le a alualu i luma, o le a tuai pe o se tagata o le a tuai atu pe a fai o le a tuai pe tuai ai.

O le aano o le mafaufau loloto Kutami

Lagona le tele o faʻafitauli na paʻu'ū ia te oe? Lelava e le pasi, ua faamalosia oe e te malolo i lo latou malolo. E te faʻatupuina se mea le lelei e le maua ai le manuia o le olaga?

Mafaufau loloto Kuta ao

Mai le manatu o le manatu o le esompic, o le mafuaʻaga o le lanu uliuli e mafai ona avea ma le le lelei le aʻafiaga o polokalame faʻapitoa poʻo faʻalapotopotoga. E ono aliali mai mo ni mafuaaga se lua:

  1. O oe lava ona o le le lelei laau o loʻo iai i le le iloa, na aumaia faʻafitauli ma oe lava.
  2. Se tasi mai le itu, o lau mea lilo o le tagata-e sili ona lelei na aumaia ma le leaga o le leaga pe leaga mata, moomoo ia te oe le sili ona leaga.

O le iʻuga, o lou aura o le a faʻatoilaloina, o lona uiga o lona taua o atunuʻu - chakra. E te matua le mafai ona matua le mafai ona tosina mai ai, pei o se maneta, leaga i lou olaga.

I le gasologa o manatunatuga, e te ulufale i se tulaga faʻapitoa i leo o musika manaia ma ni faʻamalositino. Oe malolo, tape le pito i le va o le malamalama ma le iloa. O le aveeseina o loka le lelei e tupu, e te faʻamaloloina lou aura, o le iʻuga, o le uliuli o le olaga ua suia i le paʻepaʻe lelei.

Mafaufau loloto mafaufau loloto Cutamu

Aʻo le i amataina le sauniga talanoa, e manaʻomia lau e saili se e fetaui tusi puʻeina leo puʻeina. O le fati mo Kutchumi e tatau ona tausisia nisi manaʻoga: e foliga mai o ni faʻamalositino e aʻafia ai le faʻamoemoeina o le le malamalama ma faʻatagaina oe e ausia le setete.

Faamama mai le noataga

TAUA: O lenei mafaufauga loloto e iai foi se puipuiga. E le mafai ona faʻaaogaina i tagata ma le mafaufau o psyche, lagona osofaʻi. E le mafai foi ona e faʻalogo i musika mo Kutchumu aʻo aveina se taʻavale.

O le a le mea e tatau ona tatou faia:

  • Mafai ai musika mo mafaufauga loloto. Manaʻomia i tagata faʻatau atu i Stereo tagata faiʻai, aua o le fati o loʻo tusia i se tulaga faʻapitoa, o taimi o le faʻamalosi e le mafai ona faʻalogoina mai masani masani.
  • Fai se mea malie, ia mautinoa e mafai ona e nofo pea i le taimi umi. O le filifiliga atoatoa o se tulaga poto, ae afai e le faigofie mo oe, na o le nofo i lalo pe pepelo. Tulaga faʻatonu - o le pito i tua e tatau ona saʻo.
  • Tapuni ou mata, mafaufau loloto i le manava ma taulai i ou lagona.
  • Taumafai e faʻamafanafana oe lava i leo o musika, matamata le leo faʻamaulatia. Aua neʻi faalavelaveina e ni mafaufauga lelei, faʻatamala mai lagona le talafeagai.
  • Lagona le mea na e i ai i totonu o le musika. Toe fai le Fofoga Fetalai o le upu mafaufau loloto. Aua neʻi galo e mulimuli i lou lagona ma lagona.

I le maeʻa ai o le sauniga o le manatunatu loloto e mafai ona e faia a matou mea masani. Toe fai le faataʻitaʻi i aso uma. E sili le faia o le taimi e moe ai.

E sili le mafaufau loloto i lalo o leo o se ata faapitoa mamanuina:

Isi Auala o le Faamamaina Mai Iunite

I le faʻaopopoga o le manatunatu loloto loloto iai, e iai isi metotia e faʻatagaina oe e faʻamama oe le anoa mai le aafiaga o faʻalapotopotoga.

O le a se mea e mafai ona e faia:

  1. Faʻailoa se faʻamoemoe manino e faʻasaʻoloto oe lava mai le faʻafesoʻotaʻiga ma le "Pogisa" Enternets ma faʻamuta malosi; O lenei mafai ona faia i faʻamaoniga poʻo se vaʻaiga. O le upu: "Ou te teena ia gaoioiga uma o le pouliuli", "Ou te faaleaogaina ma faaleaogaina konekarate uma ma feagaiga ma le pogisa."
  2. Atiina ae le silafia: Ou te manatua i minute uma o lou olaga na o oe o le ie pepa o lou taunuuga, ma le tiute mo oe atoa pepelo pepelo ma oe. Faʻapipiʻi le faʻafitauli o le mafaufau o ia, e le o iai le leaga.
  3. Na faasolosolo lava ona faʻateʻaina ni mafaufauga le lelei, lagona, gaioiga ma gaioiga. Galue ma mafaufauga lelei mafaufauga lelei.
  4. Faateleina lou malosi malosi. Ina ia faia lea, faaaoga mafaufau loloto, tatalo, maʻa fatufatu, usuina, siva, Yoga, ma isi metotia faʻaleagaga.
  5. Faʻafesoʻotaʻi le auvae pito sili ona maualuga ma lau agelu leoleo ma se telefoni e faʻaola ai oe mai le aafiaga o upu pogisa.

Ina ua uma ona leai se malamalamaga mai mea leaga uma, taofi e fai ai gaioiga leaga ma le faʻaalia mafaufau i se galu lelei, e te faʻapipiʻiina ai se malosi malosi malosi. Faafetai ia te ia, o le a le avanoa mo le faʻalavelave mai fafo mai le itu i fafo, puipuia oe mai le leaga, mata le leaga ma le faatosinaga a le au faʻalapotopotoga.

Faitau atili