Tuʻuga mo le lumanaʻi i luga o Tarot - Decoding ma Fautuaga mo le faʻaaogaina

Anonim

O le tagata lava ia mo le lumanaʻi i Tarot o se faigofie auala e suʻe ai le mea o loʻo faʻatali mo oe vave. O faʻafanua o le a faʻamatala e uiga i le mea e sili ona taua, o le a fesoasoani e faʻaaoga auiliiliga o latou lava olaga ma malamalama, o fea le itu e agaʻi i ai. Matou te faasoaina auala o ni isi lagona faigofie.

Ui uma le tolu pepa mo le lumanaʻi ma se tamaloa

O lenei auala faigofie o le lafoaia o le a fesoasoani e aʻoaʻo ai mea e faʻatali ai i le lumanaʻi mai mafutaga ma se tagata Pele.

I le taimi o le lumanaʻi i le Tarot

O le a lau mea e fai:

  1. Sauni mo le manuia, nofo i le laulau ma ave au oe lava le tau o Tarot. E sili le faʻaaogaina o le filifiliga masani, aua o le sili atu ona vaʻaia.
  2. Toso se deck. I le taimi o le faʻapalepale, mafaufau i lau tamaloa, manatua le taimi faʻaalu faʻatasi, o nisi o taimi laki o lau mafutaga.
  3. Faʻafesoʻotaʻi le Tarot ma se fesili - O le a le mea e tatau ona ou faʻatali mo lenei faʻatasiga?
  4. I le malosi e tolu pepa ma tuu i luga o le laulau.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ona mafai lea ona e alu i le decoding:

  1. O le muamua pepa o lou taimi ua tuanai. O le a taʻu mai e Arkan le mea e faʻavae ai lau mafutaga, aisea aisea e te faʻatasi ai. O a gaioiga ma gaioiga na mafua ai le tulaga o iai nei i totonu o se paga.
  2. O le pepa lona lua o le taimi nei. O a lagona mo outou na feagai ma se fiafia tele i ou tafatafa, o a fuafuaga ia e fausia ma matuia ai.
  3. O le pepa mulimuli, lona tolu o pepa - Foliga mo le lumanaʻi. O le a le mea o loʻo faʻatalitali i lau paga: vaeluaina ma le tele o taunuuga leaga poʻo se umi ma fiafia ma fiafia, faʻaipoipoga, le fanau mai o tamaiti taʻalo.

I le faaiuga o le mamalu, e mafai ona maua seisi taulaga mai i le 'apa. O le faʻafanua o le a tuʻuina atu fautuaga i le auala e te sili ai ona amio e te malosi ai, ma e malosi le mafutaga.

O oe lava "aso malolo"

O lenei Gadas e maua ai se auiliiliga auiliiliga o lou olaga e ala i uiga o lagona o tagata malosi e aafia ai lou taunuuga. O le ae mauaina ni fautuaga i le auala e galue ai, o le mea e tuʻua i aso ua teʻa ina ia faigofie ma leoa le lumanaʻi mo oe.

Faapipii pepa tusa ma le ata o lo o faaali mai i le ata.

O le tagata lava ia

Decoding tulaga tulaga:

  • 1 - o se faʻamatalaga puʻupuʻu o lou olaga. O le a le tele o le a faia nei. O lou malosi tele e aʻafia ai mea uma e tupu faʻapitoa lava. Ma le isi foʻi, o le auiliiliga o gaioiga tuai ma mafaufauga e aafia ai le taimi nei.
  • 2 - Ole a le mea e tatau ona totoe i le taimi ua tuanai. O tagata, lagona, mafaufauga, mea, galue poʻo seisi mea. O mea uma e faʻagesegese i lalo o le atinaʻe ma faia oe stigger i lea nofoaga, faʻaleagaina le avanoa o le manuia.
  • 3 - Mea le lelei o mea na tutupu mai le taimi talu ai nei, lea na faʻailoa mai ai ia te oe le poto masani. E manaʻomia e faasaolotoina i latou lava mai le le lelei ma le malamalama o mea uma na tupu o se lesona taua e tatau ona e aʻoaʻoina mo atinaʻe.
  • Ua manaʻomia e le faamaoni ituaiga mea e manaʻomia ona puʻeina ma i latou ia o le ivilima. O le mea e aʻafia ai le lelei o loʻo aʻafia ai oe i le atinaʻeina ma ia lava-iloa.
  • 5 - O le avanoa e avea ma sui o le a lafo mai ia te oe vave. Manatua le mafuaʻaga lea e le o le misia lelei le laki - o le a faʻateleina i le itiiti ifo i ou avanoa o le manuia ma faʻataunuʻuina o manaʻoga alofa.
  • 6 - O le tulaga sili ona faigata e feagai ai ma mea e feagai ma le lumanaʻi. Ua leva ona folasia. Sauni e foia faʻafitauli e faʻasaʻo ai lou olaga mai le le lelei.
  • 7 - Tarot savali, o le a aumaia oe i le mafaufau i le taimi o totoe o le tausaga. O se feʻau taua lenei, aua le faʻagaloina.

Ma lenei suiga, e le mafai ona e faia se mea saʻo o loʻo faʻatali ai oe i le lata mai ma mamao lumanaʻi. Ae e mafai ona auiliili mea uma e tupu ia te oe, ia e malamalama i le mea taua, ma o le a foi mea e le lelei. O nei mea uma o le a fesoasoani e tuu ai le mea saʻo ma mulimuli i auala puʻupuʻu mo i latou, e aunoa ma le tele o otaota o le malosi agavaʻa.

Faʻatuatua "o le Aso Fanau"

E mafai ona e mateina lenei auala i lou aso fanau, poʻo totonu o ni nai aso pe a maeʻa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se faigofie, o le a e malamalama i le umi o le a e toe auina atu lou malosi, e foia ai ni faafitauli e tatau ona e taulai ai. Atoa ma faʻamatalaga auiliili o ou uiga.

Splogario polokalame:

Tasi le aso fanau

Decoding:

  • 1 - o ai oe i le taimi nei. Lou tulaga i sosaiete ma le ola. O uiga taua o uiga e sili ona taatele i le lumanaʻi. Malosi ma vaivaiga e sili ona manaia.
  • 2 - Lou poto ma le poto masani faʻaputuputu i le tausaga talu ai. Taua lesona sa tatau ona e aʻoaʻoina mai ni tulaga taua. O mea e sili ona aʻafia ai lou olaga i le taimi nei.
  • 3 - O lena mai le taimi ua tuanaʻi o le a tumau pea ma oe i le tausaga a sau. Tagata, mea na tutupu, tagata ausia ma isi avanoa uma o loʻo siomia ai oe. Manatua ma Le Lava. Faʻafetai i le faʻauigaina o lenei pepa, o le a e malamalama i ai e fesoasoani ia oe atiaʻe, ma o le a le faʻu i lalo.
  • 4 - foliga o le a tatalaina i luga ae o oe i le tausaga fou. O a avanoa o le a lafo atu ai le leaga e ausia ai le manuia ma le fiafia. Manatua o lenei mafuaʻaga - o le a fesoasoani ia te le misia se mea taua.
  • 5 - E taua tele galuega e manaʻomia ai faʻaiuga seʻia oʻo mai le isi aso fanau. E tatau ona latou faʻaeteete tele ma faʻaopoopoina le lisi o mataupu ma sini.
  • 6 - Tarot Council mo le tausaga a sau mo oe. E pei ona mulimulitaʻia lava o ia, ina ia popole lelei mea uma ma e le faʻaleaogaina le lumanaʻi.
  • 7 o se tulaga taua tele poʻo se manaʻoga faapelepele o le a e faʻataunuʻu le aso atoa o le aoauli.

O le a oʻo mai le vavalo o tau o talo o le a fesoasoani e lafoai mea uma ma taulaʻi i mea moni taua ma anoana.

O loʻo iai le lautele o le tulaga e maua ai tali sili ona atoatoa i fesili e uiga i le lumanaʻi. Ae ia manatua o oe o fausia lou taunuuga sili, o le taumatemate le lelei, e mafai ona suia. Faalogo i le fautuaga a Tarotov ma le agaga o le tagata.

Faitau atili